Jump to content

Black Clover


QwQ

Önerilen İletiler

özetlemek isterim Naruto'ya çok benziyo ama daha kötü eğer Naruto izlemediysen ana karakter çok güçlü kendini pek geliştirmiyo anca kas çalışıyo vb  astanın bir gücü var mod 1 ve mod 2 mod 3 diyelim mod 1 ' den mod 2 ' ye mod 2 ' den mod 3 ' e tek seferde geçiyo hiç uğraşmıyo o yüzden sevmedim (sevemedim)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bence başla şuan animede yayınlanmamış o kadar iyi bölümleri gelecek ki yapanlarda iyi işlerlerse tabi acayip zevk alırsın ana karakterin bağırmasından başka bi sıkıntısı yok yan karakterler bile bir efsane ve Shounen animeyi iyi yansıtıyorlar bölümler ilerledikçe. Kendine özğü olan bir çokta yan  karakteri var diyebilirim benim için bir naruto kadar iyi bir anime kesinlikle tavsiye ederim. 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

alucard42 adlı kişiye sesleniyorum bence Naruto kadar iyi filan değil naruto tamamen kendine özgü ve güzel bir animeyken Black Clover bildiğin Naruto'nun yanında çin malı gibi kalıyor

Spoiler

(SpoilerVar:Naruto'da Kyuubi var astada iblis Naruto ailesiz asta ailesiz Naruto ondan daha şanslı birisiyle rakip (Klan bakımından Sasuke'de sharingan var sonuçta) asta 4 yapraklının sahibi yonuyla rakip Naruto hokage Asta büyücü kralı olmak istiyor ve MARS VE GAARA'NIN BENZERLİĞİNDEN BAHSETMİYORUM BİLE ) 

bildiğin ÇAKMA almışlar Naruto'yu bozup black cloverı yapmışlar :get-out-crazy-rabbit-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Shonen 101 diye kitap yazılacak olsa, bu animeye bakarak yazarlardı. He her şeyin çok klasik olması kötü mü? Bence değil, çok bir şey bekleyerek başlamadım o yüzden de normal izliyorum, ben başladığımda +100 bölümdü yavaş yavaş erite erite izledim. En büyük sıkıntı ana karakterin sesi ama bir yerden sonra garip bir şekilde alışıyorsun. Bence başlayabilirsin hepsini birden izlemek belki sıkar ama yavaş yavaş izleyerek güncele ulaşabilirsin.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ilk yüz bölüme kadar güzel heyecanlı kaliteli ve istekli ilerliyor sonra narutonun fillerlarına sarıyor habire filler ha bire kalitesiz bölüm bazen ana bölüm o kadar geç geliyor ki olayı unutuyorsun atlaya atlaya izle ama sana tavsiyem bu anime final verene kadar başlama üzülürsün her hafta bekleye bekleye ilk bölümlere aldanma ilerde berbatlaşıyor fillerlarla

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Jason19654, 16.07.2020 - 03:27 tarihinde yazdı:

a

Spoiler

lucard42 adlı kişiye sesleniyorum bence Naruto kadar iyi filan değil naruto tamamen kendine özgü ve güzel bir animeyken Black Clover bildiğin Naruto'nun yanında çin malı gibi kalıyor (SpoilerVar:Naruto'da Kyuubi var astada iblis Naruto ailesiz asta ailesiz Naruto ondan daha şanslı birisiyle rakip (Klan bakımından Sasuke'de sharingan var sonuçta) asta 4 yapraklının sahibi yonuyla rakip Naruto hokage Asta büyücü kralı olmak istiyor ve MARS VE GAARA'NIN BENZERLİĞİNDEN BAHSETMİYORUM BİLE )  bildiğin ÇAKMA almışlar Naruto'yu bozup black cloverı yapmışla

:get-out-crazy-rabbit-emoticon:

Kesinlikle doğru

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Alıntı

 

SyclopsS,OnurCY,gamazX,Darininthekyojin,Nagoya,123456789,SrMatador

charizard231,Jason19654a,lucard42,T-BAG,diptera-culicudae,pegasusejder,

DarknesUnleashed

 

Tüm yorum yapanlara teşekkürler yorumlarini dikkatilce okudum ve izlemeye karar verdim naruto'yuda delice seven birisine iyi gelicektir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.