Amistrated 11 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Moralimi tavan yaptıran bir gelişme Aizenden sonra bitsin diyen biri olarak :D ::)Haber Kaynak Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pyskhe Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Manga biterse anime de biter... Bunalıma girerim. O.o Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sousuke 3 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 bence artık sonlara geldik bitirmeleri kendi yararlarına olur anime çünkü shinigami olayından uzaklastı hatta benim bir teorim var spoiler olarakİchigo bence bu fullbring gücünü shinigami olabilmek içinkullansın sonra Tsukishima ile büyük bir savasa girsin sonra savasta İchigo'da Tsukishima'da ölsün ve İchigo öbür taraf shinigami olarak hayatına devam etsin Chad ile inoue de güçlerini urahara'dan aldıkları emirlerle hollowları yok etmesi için kullansın...ve MUTLU SON... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Olamaz nasıl bitiyor en sewdiğim anime :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pyskhe Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 bence artık sonlara geldik bitirmeleri kendi yararlarına olur anime çünkü shinigami olayından uzaklastı hatta benim bir teorim var spoiler olarakİchigo bence bu fullbring gücünü shinigami olabilmek içinkullansın sonra Tsukishima ile büyük bir savasa girsin sonra savasta İchigo'da Tsukishima'da ölsün ve İchigo öbür taraf shinigami olarak hayatına devam etsin Chad ile inoue de güçlerini urahara'dan aldıkları emirlerle hollowları yok etmesi için kullansın...ve MUTLU SON...Yok öyle olmuyo. :)Bu bleach'in son konusu olursa bence çoğu seyi yarım bırakmış olurlar. T_TDaha Guardlari görmek istiyodum ben bohoho :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
CpTTkunKnA 6 Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Ya bitmemeli ya hayattan bir parça o bzm için Salı akşamları naparız sonra :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sousuke 3 Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Yok öyle olmuyo. :PBu bleach'in son konusu olursa bence çoğu seyi yarım bırakmış olurlar. T_TDaha Guardlari görmek istiyodum ben bohoho :)Valla ben mangayı okumadığım için aklıma bu geldi ikisini aynanda yapmaktan hoslanmıyorum bildiğim bir seyi izlemek güzel olmuyor Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pyskhe Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Ya bitmemeli ya hayattan bir parça o bzm için Salı akşamları naparız sonra :PCidden şuan boşluğa düşer gibi oldum. :) 1 yıl ara verip yeni bi tane mangaya başlayacakmış... Madem bitiricektin niye uzattın be adam. Aizen'le bitirseydin. :'( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
CpTTkunKnA 6 Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Cidden şuan boşluğa düşer gibi oldum. :P 1 yıl ara verip yeni bi tane mangaya başlayacakmış... Madem bitiricektin niye uzattın be adam. Aizen'le bitirseydin. :'( Aynene ya Aizen'de bitirseydi o zaman..Uzatmasaydı..Fanlar öldürür o adamı bitirirse Tepki Büyük olur Gibime geliyor..Öyle bi durumda bizde bi Türkiye şubesi açalım tepki için Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pyskhe Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 En uzun arcı bu son arc olacakmış. Edit. B.. uzun. :-X Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts