Jump to content

Baki Tartışma


Önerilen İletiler

Selamlar, baki animesini izlerken şunu farkettim çizimler iyi olsa da animasyonları çok çok çok çok kötü. Örneğin karakter zıplayıp döner tekme atıyor ve bunu 3 d şekilde animasyonunu yapmışlar ama animelerin oyun uyarlamarında olduğu gibi olmuş yani karaktere bakıyorum hem hatları keskin yapılmıyor,direkt olarak bazı sahneler de sadece karakterin görüntü kalitesi düşüyor ve street fighter da ki gibi zıplıyor adamlar hem de onun yavaşlatılmış versiyonu. Hani şunu diyorum karakterin çizimi iyi,renk paletleri iyi ama neden animasyonlar özellikle şu 3d olanlar bu kadar kötü geldi anlamış değilim siz ne düşünüyorsunuz bence anime gayet güzel ilk bölümden itibaren beni sardı fakat şu olaya açıklık getiremedim hala. Yani dövüşün ortasında dikkatim dağılıyor hani desem ki bütçesi az kötü yapılmış bir anime falan o da değil sadece şu animasyonlar da fena sıkıntı var.

 

Edit:Aşağıya 9.bölümden bir ekran fotoğrafı bırakıyorum dediğim olay belli oluyor şimdi izlerken aldım daha.

Spoiler

wMt82S.png

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir PelikanFaruk

Öncelikle merhaba Baki animesinin 3 sezonunuda izledim ilk sezon çok güzel ama çizimleri eski zaten eski bir anime. 2.sezonun konusu gene güzel ama çizimler dediğin gibi güzel olmasına rağmen dövüş sahnelerinde batırmışlar ama başlarda kötü sadece ileride düzeliyo en azından daha az göze batıyor 

Spoiler

mesela Retsu kaioh vs Doyle dövüşünde benim gözüme batmadı animasyonlar

Büyük ihtimalle başta dövüslere animsayon yapmakla uğraşmamak için program yardımı ile yapmışlar dövüşleri  tepki görünce düzeltmişler                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             3.sezonsa bana göre en kötü sezon ana Karaterin gücünü görsekte turnuvadan istediğim sonucu alamadım.

Spoiler

heleki op daki Baik vs M. Ali jr. kavgasının gerçek kavgadan uzun süremesi :D

kısacası bence güzelim anim gittikçe çöp oldu umarım sonraki sezon da güzel olur çöp derken yani mesela 2.sezon 1.sezondan kötü , 3.sezonsa 2.sezondan kötü yoksa 1.sezona 10/9 2.sezona 10/8 3.sezona 10/7 verdim

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.