Jump to content

Niye acaba


Ryosuke

Önerilen İletiler

bilemedim, 15 saat önce tarihinde yazdı:

Niye acaba diziler varken anime izliyoruz,  acaba neden anime varken dizi izleyen insanlar var onlar mı çok mutlu biz mi çok (u)mutsuzuz.

Diğerleri adına konuşamam tabii ama ben öyle değilim.

Açıkçası şu son haftadır filan hiç anime izleyemedim.. biraz ara vermek istedim.

Bu sırada Dizi/Film stoğumu sömürüyorum. ^-^

 

Sadece tek bir türle geçinen kişiler o türe yakınlık duyuyordur ve diğer türlerle ilgilenmiyordur. Bence çok doğal.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çünkü animelerde karakterler bireysel yani bir karakteri bir animede görünce başka bir animede de başka rolde görmüyoruz. Karakterin adı geçince aklımıza direk animesi geliyor. Diziler biraz daha özel değil de genel kaçıyor. Bir kişiyi birden fazla rollerde görünce bir özelliği kalmıyor bence. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bilemedim, 23 saat önce tarihinde yazdı:

Niye acaba diziler varken anime izliyoruz,  acaba neden anime varken dizi izleyen insanlar var onlar mı çok mutlu biz mi çok (u)mutsuzuz.

şöyle ki animeler normal bir dizinin kapsayamayacağı çoğu şeyi kapsayabiliyor örneğin en fazla ne kadar mükemmel bir doğaüstü güç dizisi çekebilirsin ve buna animeler de yapılandan iyi fightlar yapabilirsin? Biraz zor. Fakat gizem,gerilim özellikle tarihte belli bir dönemi anlatan dizileri bende severim fakat çoğu dizinin de animeler kadar tatmin etmediğini söyleyebilirim açıkçası ben attack on titan da ki aksiyon ve gizemi izlediğim hiçbir dizide bulamadım. Dark,Breaking Bad,Sherlock,Peaky Blinders bunları izledim mesela aralarından çok sevdiklerim de var fakat dediğim gibi dizilere diğer diziler üzerinden değerlendirme yaparsan çok güzel gözüküyorlar fakat izlediğim animelerle kıyaslayınca daha altta kalıyor benim için. Diğer konuda ise dizi önerisi aldığım arkadaşlarım var,anime önerisi verdiğim arkadaşlarım var birlikte takılıyoruz öyle.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benim için en güzel yanlarından birisi 20 dk olması, bazen bir işe ufak bi ara verip bir bölüm izlemek istiyorum, genelde bölümü yarıda bırakmayı sevmiyorum bu yüzden 20 dk yeterince iyi oluyor.

Japonların bazı konularda ki kurgusu daha iyi

Ben ne karakterler gerçek olsun kafasındayım ne de tamamen 2-D de takılayım kafasındayım. Karşıma güzel bir dizi çıkarsa veya arkadaşım bir şey önerirse izlerim. Bir kaç sebepten ötürü animeye daha fazla ağırlık veriyorum.

 

Genel itibariyle hitap etmesiyle alakalı, kimisi bu dünya ile haşır neşir olur kimisi gerçek diziyle. Şahsen bana izlenilen şeyde gerçek karakter aramak saçma geliyor. İkisi de gerçekte olmayan şeyler sonuçta ha çizgi ha gerçek benim umrumda değil. Kimisi buna takıyor kimisi de kendini tamamen bu işe veriyor. 

Neyse çok lafı dolandırdım olay renkler ve zevklere çıkıyor :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.