Jump to content

Ecchi Yada Harem


Jason19654

Önerilen İletiler

Ecchi yada harem animelerinde beğendiğiniz şey nedir bir keresinde ecchi ve harem harem barındıran bir animeye göz atmıştım ve kendimi hentai izliyor gibi hissettim bu yüzden merak ettim konusunu mu beğeniyorsunuz kendinizi ana karakterin yerine mi koyuyorsunuz neden seviyorsunuz mesela shounen tipi animelerde ana karakterin gelişmesine bayılırım sizin bu animelerde beğendiğiniz şey nedir ? (Eğer beğeniyorsanız)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sırf ecchi ya da sırf harem diye beğendiğim anime yok ama (Neredeyse izlediğim her animeyi beğenen biri olarak):

  • Harem animeleri bazen her türlü karakter yapısını ana karakter gibi ön planda olması (Robot gibi konuşan, tsundere, yandere, sadist, sadece aşık vb. tipteki karakterler aynı animede olunca) eğlenceli oluyor. Bazen abartı şekilde anime boyunca ana karaktere yapışan kız karakterler olmasa ve herhangi bir karakterin romantizminde ilerleme göstermemek için ikide bir araya engel koymasalar(klişe öpüşürken yakalanma sahneleri gibi) çerezlik animelerde keyif veriyor.
  • Ecchiye gelirsek sırf ecchi odaklı olması çok boş ama yine de animenin ilerlemesi düzgün olabildiği sürece ecchi de kabul edilebilir bence. (High School DxD ve ikizi Shinmai Maou no Testament gibi ilerleyenler olunca fena olmuyor)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ecchi'yi sevmem ve japonların kız çizim tarzlarını (özellikle ecchi animeler için) hiç sevmiyorum. Oppai koyalım diye kızın gövdesinden büyük oppai çiziyorlar ve gerçekten görünce iğreniyorum. Bu tarz çizimlerin nesinden hoşlanıyorlar anlamıyorum.

Ecchi bana göre animenin gidişatını bozan bir şey. Yani bir olay oluyor ana karakter düşüyor ve kız karakterin oppaisine denk geliyor, bu çok cıvıkça geliyor bana.

 

Harem içinde ben her zaman bir erkek bir kız olsun adam akıllı birbirlerini sevsinler kafasındayım. Onun için harem gördüğüm zaman iç çekiyorum.

 

Hiç izlemiyor değilim, senaryosu güzelse katlanayım diyorum ama bir çok animeyi ecchi veya harem tagı var diye izlemekten vazgeçmiştim

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ecchi veya Harem tagının bulunduğu güzel yapımlar var ama ikisi aynı animede olunca bozmaya başlıyor.

 

"Hikayesi vb. bi' çok şeyi kötü olsun ama ecchi+harem yapalım. Millet izler sonuçta" kafası.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.