Hitsugaya 50 Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Anime Adı : Angel Beats!Anime Türü : Aksiyon, Komedi, Doğaüstü-GüçlerBölüm Sayısı : 13 + 2 SpecialAnime Yılı :2010 Konusu: Ölümden sonraki hayatta geçen hikâyede, makul olmayan hayatlar sürmekzorunda kalan insanlar, öldükleri zaman kaderleri yüzünden Tanrı’yaisyan ederler. Yurippe adlı bir kız tarafından yönetilen isyancılarınhepsi SSS’e (Shinda Sekai Sensen/Dead World Battlefront) aittirve Tanrı’ya isyanlarında meleklere karşı olan savaşları anlatılır. Trailerhttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=-pijgRaqe-Q Openinghttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=oqlHWHP0lU8 Endinghttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=qAiEC-X3ASo ResimlerÖnemli Not Gerçekten çok güzel bir anime kesinlikle öneririm.Son bölüme geldiğinizde ending'in bitmesini bekleyin orada küçük bir sahne gösteriyolar.Bu arada Special 2 (Angel Beats!: Another Epilogue) izlemenizi önermem çünkü 2. sezonun tanıtımı gibi bişey insanı meraklandırıyor. +Replerinizi eksik etmeyin :o Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Padvox 62 Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Yeni başladım daha birinci bölümü izledim o kadarda zevkli değildi ama çoğu animede ilk bir kaç bölüm sıkıcıdır o nedenle devam edeceğim.Sağol ellerine sağlık :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 Yeni başladım daha birinci bölümü izledim o kadarda zevkli değildi ama çoğu animede ilk bir kaç bölüm sıkıcıdır o nedenle devam edeceğim.Sağol ellerine sağlık :)Bişey değil :) bu animede en sediğim şey şaka anlaşıyı çok güzel :) bir bölüm vardı gülmekten yarılmıştım :( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ℓøvέ~♥ Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Her bölümü muhteşemdi komedi ve final bölümü çok üzücüydü ağladım Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 Aynen finali üzmüştü ;) Ama 2. sezonu çıkacak galiba :( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lynx 225 Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 İkinci sezon mu? İnşallah çıkar. Meraklandım şimdi. ;) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ℓøvέ~♥ Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 2.sezonu inş çıksın sevinirim :DAksiyonları mükemmel ve plan kurmaları bile komedi :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Padvox 62 Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Hitsugaya senin sayende başladım seriye süperdi çok sağol :D 13. bölümde ağlıyordum neredeyse mükemmeldi. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lynx 225 Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Hitsugaya senin sayende başladım seriye süperdi çok sağol :D13. bölümde ağlıyordum neredeyse mükemmeldi.Aynen ben de öyle olmuştum. :'( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 Aynen ben de öyle olmuştum. :'(Ben ağladım bile biraz :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts