Jump to content

seraph of the end devamı


Emure

Önerilen İletiler

Emure, 4 saat önce tarihinde yazdı:

animeyi izledik tamam hoşda devamı gelmiyecekmiş tam olmasada mangasıda biraz çevrilmiş serpah ofthe end mangası almak istiyorum animenin devamı kaçıncı ciltten başlıyor acaba ?

mangası manga tr de 92. bölüme kadar çevirldi (şu an çıkmış 94 bölüm var bölümler ayda bir yayınlanıyor ve manga plus by shueisha sitesinde seraph of the end olarak şu an ingilizce halinde 1,2,3,--92,93,94 bölümleri var.) . Ciltlerini almak istiyorsan 1. den 14 e kadar türkçe çevrilmişi bulunuyor. ben aldım. alıcaksan 181 lira gibi bir tutarda çevrilmiş tüm kitapları alabilirsin. japonca ve ingilizce olarak da 21 kitap bulunuyor 22 kitabın kapağı --kitabın kendisi değil --. kasım ayında çıkacak sanırım. Eğer animenin iki sezonunu da izlediysen 54.ncü veya biraz daha geri bir bölümden manga tr de başlayabilirsin. çevrilmiş durumda ve yükleniyor ara bölümler de (çeviri biraz geç geliyor ama sabredersen güzel bir şekilde çeviriyorlar). yok efendim ben koleksiyon yapıyorum dersen sana kalmış. eğer ingilizcen iyise amazon gibi sitelerden de alabilirsin 15 ve üstünü. hem uzun sürer gelmesi ve gümrükte takılma ihtimali var. manga güncel 8 yıldır ayda bir olacak şekilde devam ediyor.ve ingilizce okumak istiyorsan internetten bir çok site mevcut ama legal değiller ve seriye okunma dışında herhangi bir katkıda bulunmadıkları için almanı tercih ederim, hem seriye katkıda bulunursun hemde koleksiyoncuysan manga koleksiyonun olur (tr 15. kitap sanırım çevriliyor, yayın evi olan kurukafa yayıncılıkla iletişime geçebilirsnin (?) sanırım.) umarım yardımcı olabilmişimdir.

Emure, 4 saat önce tarihinde yazdı:

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.