Jump to content

One Piece boş bölümler


Batros

Önerilen İletiler

Merhaba, zamanında one piece'a başlayıp bu special yada fiiler artık ne denirse o bölümler yüzünden sıkılıp bıraktım. 

 

Şöyle ki internetten araştırmak istediğim de ise direkt fiiler bölümlerin listesini veriyorlar ama bazen fiiler bölümlerde bile güzel şeyler çıkabiliyor. O yüzden net bir cevap almak istiyorum ve bu konuyu açtım.

 

One Piece'da bu special ve sadece bölüm fazlalığı olsun diye (herhangi yeni karakter tanıtmayan, sadece boş beleş eğlenceye odaklanan) kısacası geçtiğim zaman bana bir eksiklik hissettirmeyecek bölümler nelerdir? Dediğim gibi direkt fiiler listesini atmayın bazen fiiler bölümler arasında bile güzel bölümler çıkabiliyor o yüzden elimden geldiğince fiiler'da olsa izlemek ve serinin keyfine varmak istiyorum. Tek istediğim special ve boş beleş bölümlerin bir listesi. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Animede güncel biri olarak önerim o filler dediğin bölümleride izleyerek yavaş yavaş ilerlemen olur ama o bölümler canını sıkıyorsa ilerleterek izlemeni tavsiye ederim. (Şahsen bende ilerleterek izledim oraları çünkü akış duruyor aynı yerde ilerlemiyor gibi gelmişti)

Ayrıca direk filler bölüm listesi bulsanda bu yetmeyebilir çünkü bazen arc ların içerisinde bile yani bu bölümde ne oldu diyebileceğin bölümler oluyor hepsini tek tek geçmek inanki daha zahmetli olur. Tabi ki bunlar benim düşüncelerim en son seçim sana kalmış.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

+900 bölümlük bir animede sanmıyorum ki birileri şu fillerlar güzeldi diye lista tutsun. One piece de ben fillerları da izlemiştim ama şuan mangasına geçtim bu yüzden animesine katlanamıyorum :D Animesinde çok fazla gereksiz sahne olabiliyor. Bazı bölümler çok güzel oluyor ama dediğim gibi +900'lük bir animede şu bölümler güzeldir diyebilecek birinin olacağını sanmıyorum. Sadece başına bakarsın sarıyorsa devam edersin sarmazsa geçersin.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

pegasusejder, 50 dakika önce tarihinde yazdı:

+900 bölümlük bir animede sanmıyorum ki birileri şu fillerlar güzeldi diye lista tutsun.

Yeni başlayacak arkadaşlar tutarsa iyi olur aslında. Gönüllü olan varsa teşekkür ederiz şimdiden. Ben de bir gün başlamayı düşünüyordum One Piece'e.

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hepinize teşekkür ederim, genel olarak ileri sararak izle demişsiniz mecbur öyle yapıcam ve unutmadığım sürecede bu boş bölümlerin bir listesini tutup animede güncel olduğum vakit paylaşmayı düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler cevap veren herkese :thank_you__onion_by_elcerbero:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.