Jump to content

Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )


Amygirl

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 28.3k
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

@heymely @KRHerusaizu @ShadyRogue @ChYRoN @lntegral @Sejiuku @Akamine @MikasaWithInTheFire@Chibi-chan @yumulonely @MrTeddy @nagito_komaeda @OrigamiTobiichi @Veiykas @DrClover @AraharaFox @BURUN @Mutai

@Mutaika Muhabbet mekanının mihenk taşlarından Muratika. Binlerce sayfanın yazılmasına burun ve pegasusla vesile olduğun için teşekkürler. Umarım yakında gelebilirsin. Çok özledik @pegasusejder Yine m

Evvet gelelim benim kaçışıma.. @pegasusejder her şey için teşekkürler, güzel vakit geçirdik şimdi artık bir süre daha toz bulut olmam gerek. Kendine iyi bak. @Pseudohomophylus  sana da sınav

Posted Images

11 saat önce, Beytize yazdı:

valla güzel meslek yapanlara seçenlere okuyanlara allahtan sağlık sabır bol bol sinirlerini kontrol edecek güç onca yoğunluğa uykusuzluğa insan dayanmadığı için insanlıktan çıkma kuvveti diliyorum örneğin ben son senemde 1 ders kala başlarım okuluna diyip eve döndüm öyle kelimeler seçip anlatırdım ama ne forum uygun nede burdaki çocuklar kaldırır :D uwu arkadaşa da istemdi ama öneri vercektim dedim yazık bölümden soğur üni bile okuyası gelmez diye yazdıklarımıda sildim neyse gününüz güzel olsun :meh-onion-head-emoticon:

Güzel şeyler yorar insanı. Niye hoca sana mı takmıştı :D?

 

3 saat önce, Kemankech yazdı:

Benimle misin?

 

Tabiki. Bekliyorum

 

Yoksa sen... Sen ben misin? Yok ya olamazsın ben ip adresimi bilmiyorum.

 

Olaydan o kadar haberim yok ki şaşarsın. Ama ulan satanist mi acaba demesinler diye siyah bile giymiyorum. Hep sizin için. 

Evet.

 

Ben sen değilim de yanındaki 30 kişiden biri olabilirim.

 

Ben siyah-mor giyiniyorum, her yerde piercinglerim var ağır makyaj yapıyorum tişörtümde bir grubun ismi yazıyor, gözlerim lens. Sence uzaktan satanist gözüküyor muyum? hayır tabii ki

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

02.05.2022 - 02:45, Muratika yazdı:

Youtube'da animelere dair içerikler çok boş, yabancılardan birkaç tane kanal mangakaların hayatını ya da (senin önceden bana attığın Kokou no Hito videosu gibi) çizim ve yapımı anlatıyor; onları arada izlemek zevkli bak :love-you-crazy-rabbit-emoticon:

Güzel çizim kanalları var mı öyle ya? Varsa atsanız da biz de yararlansak Ferris-san xd

 Ferris-san sen eğer 3 güne sıkılıyorsan...:scary-onion-head-emoticon:

Ya aslında bir tane popüler bir kanal biliyorum, weebqueen diye ancak hiç haz etmem o kanala. Sen biliyor musun o kanalı?

Ay geç cevap oldu... Ymeyip içmeyip projeye kafa verdim, bitti mi? Bitmedi... Ama en azından cevaba dönüş yapacak vaktim oluştu.



Atayım çizim kanallarını, hepsi birbirinden güzel ya, böyle sıkılınca rahatlamak için izliyorum, böyle insanı cidden çizmeye teşvik ediyorlar. 

daixykarenvalerieLinjuicyink, archipel biliyorsun zaten. Bir de Naoki Urasawa ile mangakaların buluşması var, orada çizim eşliğinde sohbet ediyorlar, o çok harika bir seri. https://www.naokiurasawa.com/junji-ito/ direkt Junji olanı attım ama sitede yukarıda sezonlar var. Moto Hagio olanı özellikle tavsiye ederim. :) 

 

Yoğunluktan 3 günde sıkılıyorum ya, hayatım gereksiz hızlı olaylar oluyor, o nedenle çoğu şey his olarak fazla uzun geliyor. Dün mesela cumartesini olduğunu asla kabullenemedim falan. Sürekli pazar hissettim. Projeye 2 gün ara verdim ama 2 gün cidden 2 hafta gibi geldi. Acil çalışmam lazımmış gibi hissediyorum ister istemez. :smoking1-onion-head-emoticon:

 

02.05.2022 - 02:45, Muratika yazdı:

BıcırıkMu-rat-ChanBabuşMutaikaMuratikaKelPonpon diye birleştirsek hepsini güzel olmaz mı sence de :D? 

Türkçe birini aşağılamak için mükemmel bir dil, seç beğen al hakareti xd

Bir bakayım:cheer3-onion-head-emoticon:

Hani nerde Mu-Rat-Chan diyor ben niye göremiyorum :D? Ferris-san fazla hayal görüyorsun açık ve net bir şekilde Fer-ris-san diyor. Ponpon benim tek arkadaşım...

 

Ben veled manuşum ilkokulu bitirmedim daha. Ortaokula geçince arkadaşlarla dilini burnuna değdirmeye çalışacağız lise de arkadaşlarımı öldürme planları yapacağım. Akademik planımı çoktan hazırladım ben, sen hala acı çekmeye devam et :smoking2-onion-head-emoticon:

senin için özellikle saydım el hareketi 7 hamle ondan önce solda bir el hareketi var eder 8 hamle. M-U-R-A-T-C-H-A-N. Üstüne başlangıçta öne doğru 2 hamle. Tam sana özel yapılmış emoji :lol2-onion-head-emoticon:Manuşluğun doğası acı çekmekse ben napıyım murat-chan? Özüme aykırı davranmıyorum. Bendeniz ünili sürünen manuş inş ileride zengin manuş olacak.:dandyonionplz:

 

02.05.2022 - 02:45, Muratika yazdı:

Şimdi benden kastın ne burada? Yani atıyorum genetik bir hastalığım var ve kaynağı ben olarak sayıyorsan dediğin oran doğru olabilir. Ancak bence "ben" zaten en az %50 çevrem tarafından oluşuyorum :D Azla yetinende iş olmaz, aşırı çok isteyenle iş yapılmaz. En iyisi hayatını kendini nerede layık görüyorsan orası için mücadele etmek. Şahsen çevremden nefret ediyorum sırf bana zarar bugün yaşadığım bir olay dışında bana hiç faydası olmamıştır herhalde. Bu şehirde düzgün bir çevre bulmak zor herhalde. Gerçekten benim için de aynısı oldu günlerimi katıp bir sınava hazırlandım sonuçta ben kaldım, ders ağır diyip o derse hiç çalışmayanlar da kaldı. Keşke ben de kalmayı kabullenseydim neyse diğer sınavlarda da tuhaf bir şekilde ben onlardan yüksek aldım ama xd işte tam dediğin şans faktörü burada işime yaradı :lol2-onion-head-emoticon: aa hatırlar gibiyim İlber Ortaylı'nın o konuşmasını Teke Tek'de baba parası hakkında konuşurken mi diyordu? Benim babam falan zengin değil valla :D ama bugün bir akrabımı kazıkladım olayı anlatayım yukarı da dediğim olay da buydu:

şimdi çevre olayı ben direkt reel andaki insanları kast ettim ki bilgi çağında ben internet vb şeyleri kişinin kedisine yoruyorum. Çok çevresel faktörlere koymuyorum bunu. Ne bileyim kişi isterse merak edip bir şeylere bakıyor, bazen çevreden etkilenmediği şeyler oluyor bunlar.  Ama yani çevre bir insana ne derece etki eder? Sadece aşırı hırslı ve meraklı bir ortamda cidden bir insanı push eder. Ama onun dışı çevre bilmiyorum. Herkesin elinin altında internet varken çevre olayı bana artık çok geçerli gelmemeye başladı. Ben çok isteyen taraftayım demek benle iş yapılmaz.:lol2-onion-head-emoticon: Ya benim de öyle tonla dersim var, "abi çok çalıştım, sonuç bu mu?" dediğim ama yani benim doğam inatçı olmak ya. Tatmin olana kadar push et. Geçen yıl geçtiğim dersi bu yükseltmeye aldım ve kalıcam gibi ama seneye yüksek geçerim diye düşünüyorum. İnş yüksek notla geçeriz. Hocasından tiksiniyorum artık. Nefret ettirdi kendinden. :lol2-onion-head-emoticon:Ya evet teke tekte baba parasından bahsederken ama şöyle durum var o durum tek baba parası için geçerli değil, hayatın her anına geçerli ki ayrıca zengin aile çocukları kendini çok geliştiremiyor. Bu da gerçek, canlı kendi zor koşullar altın kendi geliştirmeye mahkumdur. Bunu her alanda yoğurabilirsin.  Çalışanın kaderi her türlü her şekilde bir şekilde başarıyı yakalamak oluyor. Kaderinden kaçamazsın gibi bir şey bu. O nedenle şansa her zaman meydan okuyanlardan olmak önemli. :)

 

02.05.2022 - 02:45, Muratika yazdı:

Akrabam bugün bizim eve geldi. Hiç haz etmem kadına bizim aileye yarardan çok zararı dokunmuştur ne zaman başı şıkışsa bizden para ister ama benim gidemediğim tatile de gider. Beni bilirsin Ferris-san öyle paragöz biri değilim ama bugün öyle olasım geldi :D Bizim akraba para getirmiş baya eski bir para, eşi bulmuş bir yerden. Üstünde arapça yazı var diye bunlar da arap parası sanmış o yüzden hiç araştırmamışlar evde öyle boş boş duruyormuş Ben bir yakından bakayım dedim paraya ve ne göreyim? Bu Arapça dedikleri yazı Abdülhamit Tuğrası xd Neyse sonra hiç acımadan ona 15 TL'ye satın alabileceğimi ve benim de eski paraları sevdiğimi söyledim ki gerçekten seviyordum :D Akrabamda hemen sattı bana öyle çok bir kar amacım yoktu diyordum ki en fazla 200 TL eder. İnternette araştırdım 4.000 TL'ye satılıyormuş gözlerim fal taşı açıldı xd Abdülhamit'e hiç haz etmem ama iyi ekmeğini yedim açıkçası xd İşte İttihatçı olursun ama Abdülhamit parasıyla karnını doyurursun yine, hayat bana bugün bunu öğretti.

xdddddddd noldu sattın mı tuğrayı, açıkçası ben görsem galiba çöpe falan atardım hiç anlamadığımdan böyle şeyleri :lol2-onion-head-emoticon:

 

02.05.2022 - 02:45, Muratika yazdı:

Kesinlikle Ferris-San haklısın. Sen o öz disiplini sağladıktan sonra  1000 kez düşsen de 1000 kez kalkarsın. Hayat bu konuda cidden tuhaf bir şekilde adaletli. Aslında pek adaletli değil sadece şöyle bir şey var:

Başarılı insan her zaman çok çalışan insandır ama çok çalışan her insan başarılı olamaz, sence de öyle değil mi? Evet bugün de felsefemizi yaptık :lol2-onion-head-emoticon:

Ooo Ferris-san sen de mi borsa işine girdin xd Ben geçenlerde deneme amaçlı girmiştim %100 kar ettim ama sonuçta 60 tl kazandım sadece xd ah ulan canım sıkıldı diye çektim yoksa 200tl'ye kadar çıkıyormuş gerçi sonrada hemen batışa geçmiş. Neyse sonuçta deneme amaçlı girmiştim, büyüyünce daha fazla yatırım yapabilirim. Bir ara hırsa edip ekonomi kitapları okumuştum baya

Evet öyle çok çalışsan da başarılı olacaksın diye bir şey yok, o zaman bir şey sorgulanması gerek o da doğru alana mı çaba harcıyorum? Ben mimarlık okurken de yatan biri olmadım, ha şu anki kadar çalışmadım, aöf adalet, sürücü kursu derken aşırı zor oluyordu ama bilgisayar mühendlisğinde başarıyı yakalayacağımı gördüm yani, çalışmak önemli ama atı da doğru yere oynamak onun kadar önemli. :) Mantıklı hareket etmek işin özü. Borsa işi benlik değil, oda arkadaşlarım daha doğrusu daireyi paylaştıklarım. 7/24 borsa takip ediyorlar. Açıkçası bu durum aşırı sinir bozucu, sevmiyorum da kendilerini oradan kalma kulak dolgunluğu kısaca. Ben kripto paralara yatırım  yapmıyorum. Şu altının düştüğü an bayrama denk geldi alamadım ama tatil olmasa hafta içi olsa tüm paramı altına yatıracaktım. Yazın 1k kar ederdim kesin. Geçen yıl öyle zevkine 1 gram altın almıştım 500 liraya şu an %100 kar falan. Aslında dolar alsam mantıklı da gerek yok diyorum. Sürekli borsa ile ilgilenecek vaktim yok. Millet borsa için aklını kaybeder hale gelmiş artık. En iyisi altın.

 

02.05.2022 - 02:45, Muratika yazdı:

Sen hangi yayınevinden okuyorsun? Alfa'nın şu Otostopçunun Galaksi Rehberi serisi güzeldi ama ya. Şu basım konusunda İş Bankası ve İthaki üstüne tanımam. YKY'de güzel aslında

Alfa'dan okumuştum ama yayın evi güvensen de çevirmen önemli ya, çevirmene bakıp da almak lazım. Mesela PKD'nin kitapları alfadan, alıp okuyorum napıyım yani, her kitabında bir redakte sorunu var. PKD gibi bir yazarın kitabını basıyorsun, daha dikkatli olman lazım. Çevirisinde çok sorun yok sanırım. Dün Androidler Elektrikli Koyun Düşler Mi? bitti mesela, ardından direkt filmi açtım. Blade Runner 1982 izlendi. Hazı boş vaktim varken akşam da Blade Runner 2016 yapım izleyeceğim. Bunları izlmediysen okumadıysan da ayrıca tavsiye ederim. Kitabını okuyup filme geçtim, bir arkadaş vardı kitabını okumamıştı ama önce filmini izle bence demişti. Keşke dinleseydim. Filmi kitabı aşırı farklıydı ve film kitaptaki metaforlardan oldukça uzaktı. Bu durum beni biraz üzmedi demesem yeri. Ama sinematografisi, kullanılan müzikler harikaydı. Cidden güzel bir cyber city yaratılmış. Kitabı okuduktan sonra da Psycho pass nelerden etkilenmiş olduğunu görüyor insan. Kitap basım olayına tekrar döneyim, kendimi kaptırdım. :d İthaki bence o kadar güzel basmıyor. Hatta Dune özel baskısında üzerindeki yılan amblemi belli yerden sonra silikleşiyormuş, öyle şikayetler duydum ki ayrıca kapaklar aşırı ince basılıyor. İç sayfa gramajı da öyle çok değil. Bayram öncesi Yüzüklerin Efendisi'ni aldım. Metis harika basmış, öyle gramajda kağıda kitap basan resmen kalmadı.  Nadir Kitap'tan mesela amerikadan ithal ikinci el kitaplar alıyorum, cidden kitap basmak medeniyet göstergesi. Kapak kalınlığı iç sayfa başı kullanılan gram kağıt, kitabın boyu, mürekkep kalitesi hepsi oldukça kaliteli idi. Ki Ithaki geçende gördüm, Haşhaş Savaşı ikinci kitabı ciltli 200 tl basmış. El insaf, tamam kur falan da Metis de yani bastıları var, onun kitap içi kağıdı bu kadar kalınken senin niye değil demeden geçemiyorum. Cidden kitabın ciltli olması umuurmda değil, kaliteli basılsın yeterli. Çok iç dökme oldu kitap konusunda.:lol2-onion-head-emoticon: Ama İş Bankası, YKY güzeller ya, çevirileri zaten tartışılmazdır benim gözümde. Özellikle İş Bankası gelirinin yanlış hatırlamıyorum %20'sini sanata yatırmak zorunda. Bastığı sanat kitapları öf öf yani. Geçen gün Kidega'da hepsi indirimdeydi böyle, param olsa bir Van Gogh ya da Manet falan alırdım.

 

Şu an acil işim var, bir arkadaşa doğum günü hediyesi için çarşıya gidip foroğrafçıda iş halletmem lazım ama akşam gelince yazmaya devam ederim. Sağlıcakla.^^

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

07.05.2022 - 13:10, Muratika yazdı:

Para kadar overrated bir şey yok cidden, insanlar onun için hayatlarını harcıyorlar bir de istediğinden fazlasını elde etmek isteyip yapıyorlar bunu :D Parayı güç olarak görüyorlar sanırım ancak ne kadar güçlü olursan ol, ne kadar mala sahip olursan ol bir avuç topraksın en sonunda :)

 

Biliyordum böyle diyeceğini o yüzden buna dünden beri hazırlanıyorum. IP'ni biliyorum yarın oraya geleceğim ve evdeki herkesi bayıltacağım. Senin dışında herkesi öldüreceğim niye seni yaşattığımı merak ediyorsan söyliyeyim: Sana özel fantezi hazırlayacağım çünkü. Seni bal dolu bir kuvvete bağlı şekilde attıktan sonra börtü böcek ne varsa üstüne salacağım, umarım iyi vakit geçirirsin :)

 

Ulan keman seni seviyorum ha inşallah dolu dolu bir hayatın olur :D (Olmayacak) 

 

Yok filmlerini kastetmiyorum tv serileri var:
 

1 Sailor Moon Eternal (2021)

2 Sailor Moon Crystal (2014–) ...

3 Sailor Moon Sailor Stars (1996–1997) ...

4 Sailor Moon SuperS (1995–1996) ...

5 Sailor Moon S (1994–1995) ...

6 Sailor Moon R (1993–1994) ...

7 Sailor Moon (1992–1993) ...

 

Çalış kardeşim ne kadar çalışırsan o kadar zengin olursun, çalışmaktan daha onurlandırıcı bir şey var mı?

 

Ya ne yapacak kardeşim? Bu devirde çalışmayana ne para ne hayat var. Tatile ihtiyaç duymuyorsa yapmasın bir yerden sonra çalışmaktan zevk alacak zaten dimi @Ruzgarre?

Niye sürekli o emojiyi kullanıyorsun Burun insan selamı alır be :D 

Selam ... :bled2-onion-head-emoticon:

07.05.2022 - 09:46, pegasusejder yazdı:

Buralarda kime diyeceksin Dango yastığı üret bize diye? :D 

Oh oh maşallah, seni anime evrenine ışınlasak daha kolay olur gibi. :D 

 

Gönüller her daim bir... :) 

Yaani ben sadece duydum tabii ama şu an için duyduklarım arasından en zor bölüm mimarlık herhalde, o kadar uğraşıp maket yapıyormuşsun hoca hiçe sayıp maketini kırıp atabiliyormuş falan, paso hoca egosuyla uğraşıyormuşsun falan filan. Eğer ki çok istemiyorsanız girmeyin diyorlardı. İyice bi araştır burayı ondan sonra karar ver. :D 

Ahahaha iyi etmişsin. :D 

 

Sağ olasınn, görsel ekip çalışıyor. :D 

 

Toplam 5 tanesine katıldık, yakında 6'ya gidiyoruz. :D Yok şu an için başka bi oyunla uğraşmıyoruz.

 

Duydum ki unutmuşsunnn, forumun kurallarını...

Yok forum ayarlarını unutmuşum mesajı silemedim be.:fan_by_pineapple_soup-d8ryy5z:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Muratika yazdı:

 

Evet.

 

Ben sen değilim de yanındaki 30 kişiden biri olabilirim.

 

Ben siyah-mor giyiniyorum, her yerde piercinglerim var ağır makyaj yapıyorum tişörtümde bir grubun ismi yazıyor, gözlerim lens. Sence uzaktan satanist gözüküyor muyum? hayır tabii ki

Yarın adam toplamaya başlıyorum.

 

Yanımda sataniste benzeyen kimse yok.

 

Ne satanisti canım ya ahahaha. Şşşt maykıl yağlı odunla engizisyon çadırını hazırlasana bi koçum. Bi şey deniyecem.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

20 saat önce, Beytize yazdı:

Benden de çok şükür iyi :D seni özleyerek günleirmi geçiyorum bi bu durum var :ahaaah-onion-head-emoticon:

Ahahahaha atıyorsun yalanı bakıyorum da. :D Haziranda buluşuruz. :dandyonionplz:

10 saat önce, BURUN yazdı:

Selam ... :bled2-onion-head-emoticon:

Yok forum ayarlarını unutmuşum mesajı silemedim be.:fan_by_pineapple_soup-d8ryy5z:

Gittikçe dibe batıyorsun kardeşş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

17 saat önce, BURUN yazdı:

Selam ... :bled2-onion-head-emoticon:

Yok forum ayarlarını unutmuşum mesajı silemedim be.:fan_by_pineapple_soup-d8ryy5z:

Selam, nasılsın :sweating-onion-head-emoticon:

16 saat önce, Kemankech yazdı:

Yarın adam toplamaya başlıyorum.

 

Yanımda sataniste benzeyen kimse yok.

 

Ne satanisti canım ya ahahaha. Şşşt maykıl yağlı odunla engizisyon çadırını hazırlasana bi koçum. Bi şey deniyecem.

Max kaç adam toplayabilirsin? Ona göre ben de toplayayım

 

Benim de yok :D?

 

Hemen hazırlıyorum, baya eğlenceli olacak gibi:happy-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

02.05.2022 - 02:45, Muratika yazdı:

Hadi yine final ile vize arasını bir tık hissediyorsun ama vize ve final arası yok gerçekten. Sanki her gün sınav oluyormuşuz gibi xd Gençliğimizi bu bölümlere veriyoruz da bari bir işe yarasalar mezun olduktan sonra "İş, iş verin banaaa" diye gezmesek :( C eğitimi verildi mi size de xd? Sen bölüm neydi bu arada? Ben mimarlık diye hatırlıyordum. Ya gerçekten o kadar haklısın ki hintliler olmasa nereden öğreneceğiz bilemiyorum xd Adamlar bu konuda baya uzmanlar uzmanlar da o aksanları. Ben hatırlıyorum ilk defa bir bir Hint'in videosunu bulmuştum çünkü youtube'da başka hiçbir kanalda yoktu. O zamanda aksanları hakkında internette bir espri var ya hah işte ben onun abartıldığını düşünüyordum tıkladım bir videoya sana yemin ederim ingilizce konuştuklarını anlamam için videoyu 5-10 dakika izlemem gerekti xd Arada şu youtube altyazısı çıkıyor (Youtube'un otomatik yaptığı) onlar iş görüyor. Bir de bazıları diyor ki "Açıklamadaki kodu kopyalayın" ben de seviniyorum "Oh be sonunda buldum" diye bir bakıyorum ULAN AÇIKLAMADA KOD MOD YOK! DALGA MI GEÇİYORSUN? Ayrıca bir tanesinin de masaüstü düzgün olmaz mı arkadaş 1.000 tane uygulama kısayolu 5.000 tane klasör oluyor sinirimi bozuyor hepsi ayrı yerde bir de.

ya ben açıkçası iş bulacağımı düşünüyorum, özellikle bu yıl çabamla nasıl desem gelecek kaygımın çoğunu atlattım gibi, tek sorun istediğim vakitte iş bulabilmek. Ne bileyim insan çalışınca -en azından ben böyle hissediyorum- geleceğe kaygısız bakıyor. Ne bileyim bu vakte kadar çalışıp da elde edilmeyen çok ciddi bir olay yaşamadım. Emek verdikten sonra cidden elde ediyorsun bir şeyleri. Ben biraz olaya daha farklı gözle bakmaya başladım. İçsel huzur ve mutluluğu bulabilecek miyim? Elde etmek istediklerimi elde edince hayatta amacım ne olacak? Ya da en kötüsü bu kadar şeyi yaptık çabaladık diyelim ya içsel huzuru bulamazsam? Bilmiyorum, geçen yıl çok tedirgin ve endişeli biriydim, bu yıl daha azalmış haldeler, ya hayatımdaki stres döngüsüne alıştım ya da artık bazı şeylere inancımı güçlendirdim. İçimde olduğum kişiden, olduğum bölümden bir tatminlik duygusu var. Geçmişte üzüldüğüm şeyleri genel olarak iyiki yaşamışım diyorum.  Yani dün de bir arkadaşla oturduk sohbet ettik, 3 aydır ne konuştuk ne görüştük, ondan da bahsettik bu konuları. Ona bahsederken geçen haftalarda Dilozof kanalındaki mutluluk üzerine bir video vardı, cidden mutluluk olanı kabullenmeden geçiyor. Dilozof kanalına da bakmadıysan tavsiye ederim. Sanırım bölümlerimiz aynı, ben işsizlik sorunu yaşayacağımızı sanmıyorum, gerçekten güzel bir bölümdeyiz ama emeksiz de bir şey olmuyor. Mimarlık benim 2018-2019 yılında okuduğum bir bölümdü ayrıca. Sonra değiştirdim. C dillerinin hepsinin eğitimini aldım ayrıca yanında python gösterildi. Python da nesne tabanlı çok değinmeden üstün körü oldu kısım ama zaten bir dönem gördük. Okul kulübünde css falan çalışmışlığımız var. Ben o kadar ağır aksanlı birinden ders dinlemeeyi tercih ediyorum, dinliyorsam da çok fazla kaynak bulamadığımdandır.

:lol2-onion-head-emoticon: Mesela ilk dönem olsun digital systems dersimiz vardı,  orada güzel güzel neso academy dinledim yani. xdddd Bu dönem de formal languages and automatada dinliyorum ama dersi veren adam farklı galiba, aksan öyle çok değil. Ama dinledikçe alışıyor bence insan, ben alıştım artık.:lol2-onion-head-emoticon: Ben çok rahatsız olursam sesi kısıp kodu nasıl yazıyor diye izliyorum. Mesela şu an c# ödevini yaparken Foxlearn dinliyorum, adam hintli ama çok zeki, kendisi seslendirmiyor, google operator seslendiriyor.:lol2-onion-head-emoticon:Benim de masaüstüm çok kötü, kalbimi kırarsın. :lol2-onion-head-emoticon::embarrassed3-onion-head-emoticon:

02.05.2022 - 02:45, Muratika yazdı:

Invincible bir karakter isminden de anlayacağın üzere yenilmez falan boş iş işte yazar çok düşünmemiş xd Ama şöyle söyliyim Can Sungur'un da  dediği gibi "Invincible ergen esprileri olmayan The Boys aslında". Gerçekten bu kadar karanlık bir seri görmemiştim çıktığında izlemiştim ben baya tatmin etmişti. Sadece keşke biraz daha gizem yönüne oynasalardı ya hep psikolojiye oynamışlar. Tamam o da güzel de dizinin Gizemi o kadar güzel ki psikoloji falan pek umrunda olmuyor. Ferris-san ben seni Raven'a çok benzetiyorum cidden xd Niye benzetiyorum ben de bilmiyorum. Aslında sen daha çok drama island'daki Gwen'e benziyorsun. Daredevil izlemedim çünkü bana hitap edecek bir seri gibi durmuyordu, nasıl beğendin mi senaryosunu? "Nasıl ya son kelimesi Ferris-sama derken?":confused-onion-head-emoticon: Batman'in yeni filmini arkadaşlarla izleyecektim her şeyi planlamıştım cuma günü sinemaya gidecektik sonra hatırladım ki benim arkadaşım yok :boohoo-crazy-rabbit-emoticon: Yani izleyemedim. Batman The Animated Çooook güzel ya. Bu arada aklıma geldi ben de Samurai Jack'in son sezonunu izlemiştim, çok ilginç-güzel bir seriydi.

 

Belki bakarım Invincible için ama gizem psikoloji denince hep aklıma Hannibal gelir, o tarz bir şey beklemem ama bir tatmin etmesini isterim. Raven ve Gwen gibi goth değilim ya, aksine şu aralar çok renkli kıyafetler alıyorum, ne bileyim emo olma olasılığım gothtan fazladır. :lol2-onion-head-emoticon:Gerçi saçlarımı kestirmiştim, şu anki halim olabilir. Ama kişilik olarak zor be, Raven özellikle cool bir karakter. Ayrıca X-men series sen de bilirsin büyük ihtimal, filminde de vardı, şu eli eldivenli saçlarının önü gri saçlı olan düz şerit yani, bir kadın karakter vardı, o da çok güzel bak. Bir de ben de çizimine tav olduğum Felicia Hardy... Ay konu konu açıyor cidden, havalı deyince aklıma diğer havalı karakterler geliyor. Daredevil aşırı kanlı bir seri ve karanlık, Daredevil okumuş bir arkadaşım da bana çizgi roman olarak da onun bir karanlık havası olduğunu söylemişti. Ben hatta dizisinde bazı sahneleri izlerken gözümü kapamak zorunda kalmıştım, cidden fena sahneler var. Aşırı şiddet içerikli. Senaryo olarak tabii mantık hataları var ama süper kahraman serisi, aksiyona bakıp ilerliyorum. :lol2-onion-head-emoticon:Moon knight da geçen hafta final verdi. Bittiğine üzüldüm, Oscar Isaac de yani Dune filminde sakallı halinden sonra burada baby face görmek bir şaşkına çevirdi beni. Abi bir insanı sakal bu kadar nasıl değiştirir?

 

Ben Batman filmine tek gittim, hatta çıktıktan 3 hafta sonra falan hatta gün 1 nisan yani, arkadaşlara kaç kez dedim ama yani sonuç alamayınca kendim gittim ve iyiki öyle yaptım, tavsiye ederim. Sinema için ben de önceden tek gidilir mi falan gözüyle bakardım ama başkası bekle bekle film vizyondan kalkacak. Bir de 3 hafta sonra salon 8 kişi falandık, akşam sinemasıydı. Böyle salonu kendime kiralamış gibiydim, enfes bir deneyimdi. Filmi izlemediysen izle en kısa sürede. Çok epik sahneler var. 

Şu aralar bir şey bitirmem çok zor gibi, geçen yazdan Beri Androidler Eltkrikli Koyun düşler mi okuyacağım okuyacağım dedim ve geçen gün bitirdim. Ah tadını hala hatırlarım... Kaliteli şey okumayalı olmuş bayağı. Samurai jack ses olmamasından dolayı küçükken hiç sevmezdim. Bir de çizimleri hoşuma gitmezdi. Üzgünüm. :(

 

02.05.2022 - 02:45, Muratika yazdı:

En iyisini yapıyorsun istediğini izlemekle:good-job-onion-head-emoticon: Aaa evet Rus filmleri çıkartılmıştı sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında? IMDb demişken bir şey dikkatimi çekti: google play'de uygulamanın yorumlarında bazı küçük kardeşlerimiz "Filmler izlenmiyor düzeltin onu" diyip 1 puan vermişler xd O konuda kafa dengisin cidden ben de eski filmleri seviyorum :loveloveplz:O film ne öyle Ferris-san nereden buldun onu ya :lol2-onion-head-emoticon:

Saçma olmuş bence Rus filmlerini çıkartmakla, çekemeyenler filmleri kıskançlığına savaşı bahane etmiş çıkartmış. Mesela İtalya'da da bazı özel mülkiyet dahili Ruslara ait yatlara el konulmuş, hani özel mülkiyet? İnsan hakları? Bir de başka ülke? Böyle direkt yatları himayelerine almaları ve savaşı bahane etmeleri... Cidden kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar. Abi yani adam Rus ise Rus, o mu başlattı savaşı ya da savaş yanlısı hareket yaptıysa evet tamam da gene gemiyi alıp el koyma? Hayırdır? Filmler de aynı şekil, o bir sanat eseri, hani kişinin siyasi görüşü ne olursa olsun sanata böyle çirkin düşüncelerin karıştırılmasına karşıyım.  Ya cidden ülkede okumadan araştırmadan yorum yapan bir kitle var. İnsan bilmiyorsa bile uygulamanın ne olduğuna bakar ama bazen düşünüyorum, çok ileri salaklıklar görüyorum böyle, trollüğüne yazıyor herhalde diyorum.  Bir günümüze yakın Batman izledim işte, ondan önce de Loving Vincent vardı, ben tam ressam kölesi olduğum için filmi bayıla bayıla izledim. Onu da tavsiye ederim. Imdb listesinde 250ye baktım aşağılarda o vardı, letterboxta arkadaşlarım izlemiş mi diye baktım bir de kaç puan vermişler. Dedim iyi herhalde. İzledim direkt.

 

02.05.2022 - 02:45, Muratika yazdı:

İzle izle viking temalı bu kadar kaliteli film uzun zamandır izlememiştim. Felsefesi çok güzel özellikle. İyi gerçketen beraber dışarıda gezebileceğinin arkadaşların varmış. Ben çok yalnızım, çooook. Son çıkan filmini mi izleyeceksiniz?

 

 

 

Tavsiyen için teşekkürler Ferris-san boş bir vaktimde izleyeceğim öyle uzun olduğu söylenemez zaten :D "Müzik olmadan film mi olur?" diyemeyeceğim eski... en eski filmlerin müzikleri 3 nota etrafında dönüyor zaten xd. Siyah beyaz filmler tabii ki karanlıkta izlenir aksi kabul edilemez:objection-onion-head-emoticon: 

İzlemedik, projemle ilgilendim. Daha dün buluşup konuştuk. Çarşambaya bilet alıp okula dönmem lazım bazı yapmam gereken şeyler var, belge işleri. İşleri son güne bırakmyı seven bir yapım yok. O nedenle erkenden yapıp rahatlamak istiyorum. Sanırım filmi internetten izlerim, kalkmadıysa piyasadan.

Ya Jeanne D'arc'ta anlatılan olaylara orkestra müziği ağır gider. Ben biraz baktım nasıl müzik var diye, baş ağrıtıcı ya. Dracula mesela cidden baş ağrıtıcı. Ya da ben kaldıramıyorum bilmiyorum

 

02.05.2022 - 02:45, Muratika yazdı:

Benim ki mariana çukuru oldu herhalde xd anlamsızca çok derin cidden çok karmaşık yazmışım çok alakasız konular bir araya toplanmış :lol2-onion-head-emoticon: Ya bak yazmayı unutmuşum Blade of Immortal hakkında yazıyı görüyor musun? O kadar boş yaptım en kaliteli konuyu yazmadım çünkü üşeniyorum xd Aslında senle bu tarz konuları konuşmamız lazım konuştuklarımızın yarısı anlamsız oluyor. Oyasumi Punpun'u mesela senle konuşmayı çok isterim (gerçi daha başlarındayım ama :D) ama hiç bahsetmemişim mesela xd Gerçi bahsetmeye de korkuyorum eğer bu konuları konuşursak kaç karakterlik metinler ortaya çıkar kim bilir?

konuştukça yazılanların daha da uzaması :lol2-onion-head-emoticon:Ya oyasumi benim yoğun anıma geldi ve 70. bölümde mi ne kaldım, bazı şok edici sahneleri vardı ama punpun büyüdükçe benim ilgim gitti seriye ya. Çocukken daha tatlıydı. Ama kaldığım yerden devam ederim sanırım. Yeni manga siparişleri verdim, içlerinde monster cilt 2 ve Yıldız Bekçisi Köpek var. Gözüm bunları okumaya kaymazsa punpun belki devam ederim. Yoğun olunca okuması zor oluyor ya manga bile. Hani kitap okul dönemi cidden aşırı zor oluyor okumak, belki manga okurum falan, yok anam gitmiyor. :lol2-onion-head-emoticon:Ya gelip de birisi rahatsızım susun konuşmayın der ve admin getirirse yanında, tamam konuşmayız. :embarrassed2-onion-head-emoticon: O yüzden yaz istediğini. Blade of the Immortal okuduğuma sevindiğim bir seri, Acaba Marmara Çizgi bunu da basar mı diyorum. :embarrassed3-onion-head-emoticon:

02.05.2022 - 02:45, Muratika yazdı:

O kız bana da çok itici geldi de adam çok iyi değil mi ya? Ben böyle karizma karakter görmedim uzun zamandır:love-you-crazy-rabbit-emoticon: Ya ama şu atmosfer bir oturmamış animede, dabbe cin çarpması ile şeker kız candy arasında gidip geliyor anlam veremedim bir türlü ona. Güncel animeleri izlemekle kim uğraşır ya :D?

Ya hem anime olarak hem manga olarak ağır bir seri, öyle çoğunluk tercih edeceğini sanmıyorum.

 

02.05.2022 - 02:45, Muratika yazdı:

O kadar kötü kitle gördüm ama AOT kitlesi bir başka rezil ya xd Bir tane video vardı görsen net söylüyorum kahkaha atardın. İki tane AOT fanı My War karaokesi yapıyordu ahh keşke bulabilsem ama bulamadım ya neyse. AOT o mitoloji motifleri gerçekten çoook iyi işlemiş o konuda hakkını yememek lazım AMA bu kadar güzel bir kurgu, bu kadar güzel atmosfer bu kadar güzel prodüksiyon böyle berbat bir gidişat için kullanıldı ya cidden puuu yazıklar olsun. Ama bir ending'i vardı bundan sonra spoiler vereceğim hafif 3.sezonun son bölümünde olan bir şey istermesen okumayabilirsin 
 

Ben mangasını okudum bro ne spoilerı :lol2-onion-head-emoticon:

 

02.05.2022 - 02:45, Muratika yazdı:

Veeee eveeet. Ne yazmışım be sjkskjkjss Artık yarısını bir gün diğer, yarısını bir gün okursun xd Bu kadar uzun yazdığım için imlaya hiç dikkat etmedim ilk olarak onun için özür dilerim, ikinci olarak çok boş yaptığım için:onion_gomen_by_7anime7drawer7:

Ben imlayı saldım, bu kadar uzun yazıya oturup baştan okuyup yazıma dikkat edemem. Ben artık bu tarz şeylere enerji bulamıyorum. Günlerim algoritma okumakla geçince azıcık yazım kurallarına tiksinti ile bakar hale geldim.

 

Ayrıca AOT videosu icidden gereksiz korkunç...

@Muratika böyle güzel uzununda 2 post attım, okuyan gözlerinin emeğine sağlık. :lol2-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.