Jump to content

Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )


Amygirl

Önerilen İletiler

Sitonyum, 2 dakika önce tarihinde yazdı:

Eveeet, çok beğendim zaten izleyecek bir şey bulamıyordum iyi oldu.

İyi iyi başladığın iyi olmuş. :D Bir şey bulamıyorsan söyle yardımcı olalım. .)

rimmuru, 1 dakika önce tarihinde yazdı:

Yarın deneme sınavı olacakmış.:depressed2-onion-head-emoticon:

Geçmiş olsun. :(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 28.3k
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

@heymely @KRHerusaizu @ShadyRogue @ChYRoN @lntegral @Sejiuku @Akamine @MikasaWithInTheFire@Chibi-chan @yumulonely @MrTeddy @nagito_komaeda @OrigamiTobiichi @Veiykas @DrClover @AraharaFox @BURUN @Mutai

@Mutaika Muhabbet mekanının mihenk taşlarından Muratika. Binlerce sayfanın yazılmasına burun ve pegasusla vesile olduğun için teşekkürler. Umarım yakında gelebilirsin. Çok özledik @pegasusejder Yine m

Evvet gelelim benim kaçışıma.. @pegasusejder her şey için teşekkürler, güzel vakit geçirdik şimdi artık bir süre daha toz bulut olmam gerek. Kendine iyi bak. @Pseudohomophylus  sana da sınav

Posted Images

Sitonyum, 1 dakika önce tarihinde yazdı:

Yarın için başarılar. Bizim çevremizde ki okullar yapıyor ama bizim okulumuz yapmıyor garip:confused-onion-head-emoticon: Neyse sanırım şanslıyım:embarrassed1-onion-head-emoticon:

Sağ ol.Ben lise 3 e gidiyorum 16 yaşındayım çok değişik bir tanışma oldu ama olsun.:uhuhuh-onion-head-emoticon:Kendinden bahseder misin eğer gizlemiyosan tabi.

pegasusejder, 2 dakika önce tarihinde yazdı:

İyi iyi başladığın iyi olmuş. :D Bir şey bulamıyorsan söyle yardımcı olalım. .)

Geçmiş olsun. :(

Sağ ol.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

yumulonely, 9 saat önce tarihinde yazdı:

@Mutaika Muhabbet mekanının mihenk taşlarından Muratika. Binlerce sayfanın yazılmasına burun ve pegasusla vesile olduğun için teşekkürler. Umarım yakında gelebilirsin.:muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero: Çok özledik:boohoo-crazy-rabbit-emoticon:
@pegasusejder Yine mekanın kuruluşunda büyük önemi olan pegasus:muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero: Clannad savaşlarıyla uzun bir mücadelenin başlangıcını yapmış ve kendi tarafını güçlü şekilde savunarak Burun'un  bize ihanet etmesini sağlayabilmiştir:ahaaah-onion-head-emoticon:Neyse şaka şaka sjsjsj Şimdiye kadarki sohbetin ve bana her anlamda yardımcı olduğun için teşekkürlerr. Matematikten psikolojiye her sorunumda yardımcı oldun. Başını biraz ağrıttım ama olacak o kadar sjsjsjs

@Pseudohomophylus abla sen de gerek japonca gerek sağlık olsun her zaman yanımızda oldun çok teşekkürlerr. Senin söylediklerin motivasyonumu, özgüvenimi arttırdı. Tabii hala özgüven eksikliğim var ama olsun:muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero:
@BURUN Mekanın ana kurucusu:smoking2-onion-head-emoticon: Ayrıca Clannad savaşlarında ilk başta bizim tarafta olup sonra karşı tarafa geçti unutmadık. Ama tabii ki de şaka jdfhfgdfh
Burun'a çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Umarım ingilizceyi yapabilirsin:muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero:Hepimizin bugün bir araya gelmiş olmasında ilk adımı atmış olduğun tekrardan büyük teşekkürlerr

@heymelyAbla moderatörlüğe kadar yükseldin tebrik ediyorum:angel2-onion-head-emoticon: Bu grubu discord'a taşıdın ve bu şekilde her ne kadar forumdaki etkinlik biraz daha azalmış olsada aramızdaki bağların daha da güçlenmiş olduğunu düşünüyorum. Aslında bu discord işi konuşulduğunda hiç açılmayacak zannettim ama açtın sjhdhsjdh. Tekrardan tüm taptıkların için teşekkürler:muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero:

@mustafalrsm Çevirmenliğe başlamayı çok düşünsemde üniye gidince başlarım diyordum ama seninle geçen birkaç konuşmadan sonra şimdi başladım ve hiç pişman değili. Tüm stresimi alıyor çevirmenlik. Sana da çevirmenlikte başarılar bu arada:muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero:
@lntegral forumda her zaman konuşmak istediğim ama asla zamanı denk getiremediğim kişi sjhshsjshsj
Açıkçası ben sohbetini gayet seviyorum. Şu ana kadarki sohbetin için de sana teşekkür ediyorum
:muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero: 
@YatonunYenSisesi Benden hemen sonra gelmiştin lakap anası olarak :angel2-onion-head-emoticon: Ayrıca bir çok ortak yanımız olması da ayrı bir şey.  Normalde konuşamadığım konularda seninle gayet normal bir şekilde konuşabiliyorum ve bu beni çok rahatlatıyor. Sohbet ve muhabbettin ayrıca da taktığın lakaplar için teşekkürlerr:thank_you__onion_by_elcerbero:
@MrTeddyTeddddyyyy:angel2-onion-head-emoticon: Birçok konuda sen bana ben de sana yardım ettim. Umarım istediğin yere gidebilirsin sjsjsjsj
Ayrıca bana bu ai ayıklama işinde olan yardımların için de ayrıca çok çok teşekkürlerr. 
@ChYRoNseri stalker lakabıyla chyorn'a sohbeti ve muhabbeti için teşekkürler:embarrassed3-onion-head-emoticon:Seninle olan muhabbettimiz daha çok discord'da gelişti. O yüzden buradan mel ablaya tekrardan teşekkürler:muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero:

@KRHerusaizu Sapık'a geldi sıra:embarrassed3-onion-head-emoticon:Discord'u geliştirme ve diğer konularda olan katkıların için teşekkürler. Ayrıca beni en çok güldüren de sensin diyebilirim shsdghsgdsh Umarım istediğin yere gidebilirsin sen de:muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero: 
@MikasaWithInTheFire Mikasa çalışmalar yüzünden fazla gelemiyorsun ama konuştuğumuz bu kısa süre için çok teşekkürler:muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero: Umarım istediğin yerlere gelebilir ve en önemlisi hem buraya hem discord'a sıklıkla gelebilirsin:boohoo-crazy-rabbit-emoticon:


@Veiykas Seninle daha çok discord'a konuştuk sanırım. Burada pek konuştuğumuzu hatırlayamadım. Konuşmuşsak da kusura bakma T^T^T
Arada gidip gelmeler yaşansa da şu ana kadar bizimle olduğun ve sohbetin için teşekkürler:muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero:
@Akamine Seninle de yine discord'a konuşmaya başladık. Birçok farklı konuda tartışmalar oldu ama bu tartışmaların bana oldukça yararlı geldiğini söylemeliyim. Buraya gelip sohbet ettiğin için teşekkürler. Sapıktan sonra en eğlenceli bulduğum kişi olabilirsin:embarrassed3-onion-head-emoticon:Ama bunu iyi anlamda söylüyorum. Moralimi yükselttin oldukça.

@KaladinStormblessedabi sana ayrıca çok teşekkürler. Gerek tecrüben, gerek konuşmaların, her şeyinle bana oldukça yardımın dokundu. Ayrıca öz güvenimi arttıran insanlardan biri de sensin:love-you-crazy-rabbit-emoticon:Umarım discord'a da tekrardan gelirsin:boohoo-crazy-rabbit-emoticon:
@explorer seninle de discord üzerinden konuşma fırsatımız oldu. Kabul etmeliyim ki senin fikirlerin her ne kadar benimkilerle uyuşmasa da bunu pek önemsemiyorum. Şu ana kadarki sohbetlerimiz beni gerek güldürdü gerek düşündürdü. Özellikle faklı bakış açılarıyla bakmayı öğrendim ki bunu oldukça değerli buluyorum. Umarım discord'a da tekrardan gelirsin:boohoo-crazy-rabbit-emoticon:

 

 @ZorojuroSeninle çok fazla sohbete giremedik sanırım. Sadece başlarda konuşmalarımız oldu. Etkinliklere katılımın için teşekkürler. Ayrıca her ne kadar az konuşmuş olsak da seni unutmadım. Yani konuşmalarımız benim için gayet değerliydi:love-you-crazy-rabbit-emoticon:
@AraharaFoxPilot abiyi unutmayalım:love-you-crazy-rabbit-emoticon:İlk başta pilot var falan denildiğinde inanamamıştım ama görünce şok oldum shgshgss
Gerek verdiğin bilgiler gerek muhabbetin olsun hepsi için teşekkürler. Keşke gelsen de konuşmaya devam etsek. Sapık da bekliyor bak:stars-crazy-rabbit-emoticon:

@NagisaShiota ve @nagito_komaeda Sizi daha çok oyun kısmından hatırlıyorum. Muhabbet anlamında nagisa ile konuşmalarımız oldu ama nagito konuşmuşsak da hatırlayamadım:boohoo-crazy-rabbit-emoticon:Her neyse, ikinize de gerek muhabbetiniz gerek oyun mekanındaki ara ara eğlendiğimiz anlar için teşekkür etmek istiyorum:muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero:
 

 @Real-Men-Frrranky @Lycaenidae @Perfectum @Judgment @Kemankech @ChaneLaforet

 

Sizinle çok fazla derin şekilde konuşmadık. Ama yine de konuştuğum kişiler diye düşündüğümde sizleri unutmadım. Sohbet ve muhabbettiniz için teşekkürler. 

 

Yumu-yumu yumuuuş. Bende sizleri çok özledim sıklıkla girebilsem keşke , her ne kadar bedenim burada olmasa da ruhum hep burada. Aklıma geliyor sürekli buralar, en kısa sürede görüşürüz umarım :loveloveplz:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rimmuru, 2 dakika önce tarihinde yazdı:

Sağ ol.Ben lise 3 e gidiyorum 16 yaşındayım çok değişik bir tanışma oldu ama olsun.:uhuhuh-onion-head-emoticon:Kendinden bahseder misin eğer gizlemiyosan tabi.

Sağ ol.

Ben de liseye yeni geçtim, değişik olmadı aslında kjfnsk 2015 yılından beri anime izliyorum ama forumlara girmiyordum onun dışında müziğe ilgim var arada sırada belli bir youtube kanalı için çeviri ve zamanlama yapıyorum :D Uzun olmamıştır umarım :'(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.