Jump to content

Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )


Amygirl

Önerilen İletiler

Ari01, 2 saat önce tarihinde yazdı:

Olabildiğim kadar iyi olmaya çalışıyorum diyelim. :) Derslerle ve animelerle gidiyorum bir şekilde. :) Anime demişken, aklında çevirmenlik kariyerine başlamak için bir seri var mı? 

 

Öncelikle günaydınlar. :)

İki tarafın da kendinden yeteri kadar verme kısmı bence yine de karşılıklı kelimesini andırıyor biraz. Yani siz de arkadaşlığın tek taraflı olmadığına katılıyorsunuz diye düşünüyorum. :waiting-onion-head-emoticon: Beklentiler kısmı da doğru gibi, yani karşındaki senden ne umuyor, ne yapmanı istiyor, sen onun ne yapmasını istiyorsun mantığında. 

Kendim için düşündüm şimdi ama biraz kafam karıştı. :) Ben niye onlarla arkadaş oldum?  diye. Sanırım benim için fazla felsefik bir soru. 

Okumayı sevdiğim için uzun cevaplar bana eğlenceli geliyor ama evet, sanırım biraz daha değişik bir soru sorsam iyi olacakmış. Cevabım da biraz uzun oldu da neyse. :sweetdrop-onion-head-emoticon:

Günün 23 saati iyi kız gibi takılıyorum şurada.  Bari 30 dakika - 1 saat bi sinirimi atayım, değil mi ama. ^^ 

 

Günaydın sana. :whistling-onion-head-emoticon:

 

 

 

Günaydınlarrr.

Nasılsınız? Ne oldu @Ucanbirkedi

Günaydın. 

Anime de Wakaru Shinryounaika serisini bitirdim, senpai'ler kontrol edip düzenlendikten sonra yüklenir muhtemelen.  Ama psikoloji ile aşırı ilginiz yoksa tavsiye etmiyorum izlemeyi. +18 ecchi falan biraz.

Şimdi TAÇE'nin yarıda kalan projelerinden birisini çeviriyorum Myself;Yourself diye. O da normal slice of life animesi şu ana kadar meh diyebilirim. 

Bu sezon çıkacaklar arasından Yuukoku No Moriarty 2. Sezon'u istedim dün ama daha onay gelmedi bakalım. Sanırım şuan elimde olan işi bitirince bir karara varırlar. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 28.3k
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

@heymely @KRHerusaizu @ShadyRogue @ChYRoN @lntegral @Sejiuku @Akamine @MikasaWithInTheFire@Chibi-chan @yumulonely @MrTeddy @nagito_komaeda @OrigamiTobiichi @Veiykas @DrClover @AraharaFox @BURUN @Mutai

@Mutaika Muhabbet mekanının mihenk taşlarından Muratika. Binlerce sayfanın yazılmasına burun ve pegasusla vesile olduğun için teşekkürler. Umarım yakında gelebilirsin. Çok özledik @pegasusejder Yine m

Evvet gelelim benim kaçışıma.. @pegasusejder her şey için teşekkürler, güzel vakit geçirdik şimdi artık bir süre daha toz bulut olmam gerek. Kendine iyi bak. @Pseudohomophylus  sana da sınav

Posted Images

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.