Jump to content

Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )


Amygirl

Önerilen İletiler

pegasusejder, 6 saat önce tarihinde yazdı:

@syncdes ve herkese hayırlı sahurlar/günaydın. :D Oruç tutacaklara kolay gelsin, tutmayacaklara da güzel bir gün diliyorum. :) (Not: Tutacaklara da güzel bir gün diliyorum. :D )

 

Ucanbirkedi, 4 saat önce tarihinde yazdı:

Günaydın:sigh-crazy-rabbit-emoticon:

 

Hawa, 16 dakika önce tarihinde yazdı:

 

Günaydın:smooth-crazy-rabbit-emoticon:

güünaydın 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 28.3k
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

@heymely @KRHerusaizu @ShadyRogue @ChYRoN @lntegral @Sejiuku @Akamine @MikasaWithInTheFire@Chibi-chan @yumulonely @MrTeddy @nagito_komaeda @OrigamiTobiichi @Veiykas @DrClover @AraharaFox @BURUN @Mutai

@Mutaika Muhabbet mekanının mihenk taşlarından Muratika. Binlerce sayfanın yazılmasına burun ve pegasusla vesile olduğun için teşekkürler. Umarım yakında gelebilirsin. Çok özledik @pegasusejder Yine m

Evvet gelelim benim kaçışıma.. @pegasusejder her şey için teşekkürler, güzel vakit geçirdik şimdi artık bir süre daha toz bulut olmam gerek. Kendine iyi bak. @Pseudohomophylus  sana da sınav

Posted Images

Ucanbirkedi, 17 dakika önce tarihinde yazdı:

İyiyim, sen nasılsın abi?

Ben de iyiyim. :)

Hawa, 13 dakika önce tarihinde yazdı:

İyiyim sahura kalkamadım :D şimdi hoca ebaya giremiyormuş zoomdan girmeye çalışıyo :lonely-onion-head-emoticon:

 

Sen  nasılsın Pega abi?

Haha uyku ağır mı bastı? :D Tutuyor musun peki? İyi iyi dersi sakın kaçırma. :teehee-crazy-rabbit-emoticon:

 

Ben de iyiyim, yarın sınav var ona hazırlanacağım. :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

pegasusejder, 37 dakika önce tarihinde yazdı:

Ben de iyiyim. :)

Haha uyku ağır mı bastı? :D Tutuyor musun peki? İyi iyi dersi sakın kaçırma. :teehee-crazy-rabbit-emoticon:

 

Ben de iyiyim, yarın sınav var ona hazırlanacağım. :D 

Haha hayır alarmı kurmayı unutmuşuz:D

Bu günden sonra oruç tutmam yasaklandı babam bi deri bi kemik kalmış bu kız hasta olur tutmucak diyor :boohoo-crazy-rabbit-emoticon:

 

Sabah 2 dersi kaçırdım:teehee-crazy-rabbit-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

11 hours ago, pegasusejder said:

Hıhı öyledir. :D 

 

Hoş geldin. :)

 

Bilmiyorum garip bir şekilde gücüm çekilmiş gibi hissediyorum. :) Bir de teravih kılmaya çalışıyorum... :D 

 

Yunuslar? :D Robot olsun ya, sanırım onlara karşı bir şansımız olabiliyor, diğerleri bayağı zorlayıcı gibi. :D 

 

Lise son sınıfıma gitmek isterdim herhalde, yani o zamanlarımız gerçekten güzeldi. Askeri lisede son sınıf olunca kralı gibi bir şey oluyordun ve cidden rahat bir ortam vardı, arkadaşlarla Age of Empires 2 oynardık, arkadaşlığımız güzeldi falan filan. :)

 

Sen kendini anlat bakalım. :)

Evet yunuslar :D Ben yunuslar ve robotlar arasında kaldım aslında, teknolojik anlamda çağ atlamış robotlar her gün insanın karşısına çıkmıyor ne de olsa. Ama robotlarla savaşırken de ne bileyim Optimus Prime'dan falan da yardım alabiliriz... Ben yunusları seçerdim sanırım, bir değişiklik olmuş olur. :D Muhabbet mekanı sakinleri vs. Teknolojik Yunuslar. Oleyy. :) :super-onion-head-emoticon: (Bize yardım edenler de dünyanın geri kalanı :) )

Kesinlikle ama kesinlikle Lise 2'ye dönerdim. :) (*Göz kırpar* , anladın sen :) ) Hem dersler rahattı, hem eğlenceliydi, hem arkadaşlarımla bayağı yakınlaşmıştım, hem nedense hayatım fazla düzgün gitmişti :D :D ... 

 

Çok güzelmiş senin için. :) Aynen, aslında o kralı olma hissi her okulu bitirdiğinde oluyor, ben ilkokul 4. sınıfken bile kendimi öyle hissediyordum. :) 8. ve 12. sınıflarda malum sınav yüzünden o kadar rahat olamadım ama tüm öğretmenlerin ilgisinin senin üzerinde olması fena bir his değil. :) Bizim sınıf şimdilerde sınıfça Among Us oynuyor ama çoğunlukla belli bir grup oynuyorlar. :D

 

11 hours ago, Ohayou_Kerem said:

 

Sanırım robotlara karşı ya, canlı varlıklara karşı olunca bi' pişmanlık hissi yaşardım ama robotu alır parçalarım acımam yani :D

 

Lise 3'e giderdim. O zamanlarım gerçekten çok güzeldi, bilgisayar odasında need for speed underground oynardık arkadaşlarla :D 

Bu çok mantıklı aslında. :) Ama teknolojik yunuslar diyince ben onları da biraz robotumsu olarak düşünüyorum. Hani böyle bir gözlerinden lazer falan saçıyorlar gibi. :) Yoksa tabii ki de ben de yunuslara zarar vermek istemem.

Benim aynı şey Lise 2 için geçerli. O zamanlar çarşamba günü 2 bilgisayar dersimiz vardı okulda, ben genelde anime izleyip minecraft oynardım.

 Need for speed benim de en sevdiğim bilgisayar oyunlardan biri. Belki de 7 yaşımdan beri oynuyorumdur ara sıra, bana araba sürmeyi öğreten :), şimdi ehliyet almak için bu kadar heyecanlı olmamın en büyük nedenlerinden biridir.

11 hours ago, Luna6528 said:

1.Zombilere karşıı kesinlikle. Kendilerine takığım ve ilerde olacaklarına inanıyorum. Ama korkuyorum da tabi. Az çok ne yapmam gerektiğini kestirebilirim filmler sayesinde. Ama diğerleriyle hiç alakam yok. 

2. Soru ise çocukluğuma gitmek isterdim. Mahalle çocuğu halimi özledim. Bir arkadaşımla bağımı özledim. 

Ben zombilerden korkacağım için onların olmasını kesinlikle istemem. :D :sweating-onion-head-emoticon:Genelde zombili filmler izlemem zaten ya da bazen zombilere benzer şeyler çıkarsa filmlerde, direkt gözlerimi kapatırım. Bu durum bir keresinde sinemada başıma geldi hatta. :) Belki şimdi artık korkmam, bilmiyorum, ama yine de riske atmaya gerek yok bence. :D :sweating-onion-head-emoticon:

En güzel seçeneklerden biri bence de çocukluğa dönmek. Lise 2. sınıfım bu kadar iyi olmasaydı ben de çocukluğumu seçerdim. Ne kadar az sorumluluk o kadar iyi diye düşünüyorum. :) Benim de çocukluğumda bir arkadaşım vardı, o zamanlar en iyi arkadaşımdı, 8 yıldır falan arkadaştık. Ama sonra beni bayağı üzen bir şekilde sattı gibi bir şey oldu. :/ O yüzden şimdiki arkadaşlarımı tercih ederim sanırım.

10 hours ago, pambuk said:

bişeyler yapıyorumda açken düşününemiyorum çalışma saatlerim baya azaldı :homelessonionplz:

mrb

:work-onion-head-emoticon:çalışmak zor

 

biraz geç oldu ama herkese hayırlı iftarlar:eating-crazy-rabbit-emoticon:

ben zombileri tercih ederim heraldeya yaş olarakda daha görmedim ama 20li yaşlarımı çok merak ediyorum , geçmişden bişey olcak olsaa ortaokul zamanlarımı hiç sevmem (gerçi 8. sınıf geçirdiğim en iyi zamanlardandı) ilkokul iyiydi ama arkadaşım az değil yokdu :onion_emo_2_by_theg_force: liseyi daha yaşıyorum ama yorucu olacak ondan liseyide aklımda eledim , 5 yaş civarı iyidir aynen ya görmediğim 20li yaşlarım yada hatırlamadığım 5 yaşım bu arada seninkiler

Ha unutmadan kaguya-sama ikinci sezonu izliyorum ama mega süre doldu diyor türkanimede baktığmdada düzgün motor olmadığını gördüm çözümü varmıdır izlemem gerek yoksa yatamam :&

Bir zombiler daha geldii. :) :) :onionfacepalmplz: Ben teknolojik yunusları seçiyorum. :D

20'li yaşlarda özgür olmak da güzel olur aslında. :) Ama ben daha az sorumluluk alabileceğim bir yeri tercih ederim. Genelde sınav senesi olduğu için 8. sınıf insanların pek favori yılı olmaz ama sanırım artık ders çalışmaktan beynin yandığında falan sınıf ortamları çok matrak olabiliyordu. Ya da arkadaşlarınla ilişkilerin yine fena olmuyordu. Bizim 8. sınıfta cuma günü son iki ders sosyaldi, hala hatırlıyorum, artık beyni yanan sınıftaki birkaç tip türkü söylemeye falan başlardı. :D İlkokulda beraber takıldığım 5 kişilik bir grubumuz vardı ama ortaokulda o grubum dağıldı ve ben de neredeyse tüm ortaokul hayatımı tek bir arkadaşımla geçirdim. Azdı ama yine de beraber çok güzel eğlenirdik. 

Lise, tecrübelerime dayanarak, hem daha zor hem de daha eğlenceli bence. Ortaokul zamanlarına göre biraz daha özgür oluyorsun, bu iyi tarafı, ama öğretmenler seni yönlendirmeyi azalttığı için biraz daha sorumluluğun artıyor. :D Kaçıncı sınıfsın bu arada?

En iyilerinden biri tabii ki de daha az, belki neredeyse hiç sorumluluğunun olmadığı 5 yaş civarları. :bye2-onion-head-emoticon:

Ben Lise 2'yi seçiyorum bu arada. :)

10 hours ago, Caprihorn said:
  1. Metal kesmek eğlenceli olmayacağı için zombi dinozorları seçiyorum. :D Bir de eğitebilsek tadından yenmez.
  2. 5 veya 6. yaşımı seçerdim. Yazın Fethiye'ye anneannemgilin yanlarına giderdim, çok eğlenirdim. Hayatımın en iyi yıllarıydı. :(   Şimdi hiç eğlenceli değil.

Peki sen neleri seçerdin? İlk soruya vereceğin cevabı ediyorum. :D

Yeter artık bu zombilerden. :D Zombiler dışarıda dolaşırken benim odamda travmaya girmiş bir şekilde durmamı isteyen ne kadar kişi varmış ya. :) Korkunçlar, korkunç. :D Ama evet eğetebilirsek, en azından sizin için ekstra bir eğlenceli olurdu. :) Eğer böyle bir planınız varsa Rimel bana da bir T-Rex, ya da uçan dinozorlardan birini eğitiverin lütfen. :)

Teknolojk, zırhlı, bir gözlerinden lazer saçan dev yunusları seçiyorum ben. :cheer2-onion-head-emoticon:

 

Herkesin hayatında bir en güzel yıl oluyor. :scary-onion-head-emoticon: Ben de o yıllarda babaannemlerin yanına gitmeyi çok seviyordum, yazın gittiğimde 1 ay falan kalırdım. :) 

Ama 5. ya da 6. sınıfta en çok hoşuna giden nedir diye sorarsan, anime olduğunu bilmeden animeye başladığım yıl diyebilirim sanırım. 

Benim için Lise 2 olurdu. Hayatımdaki en iyi yıl olduğunu düşünüyorum, yani bir insanın hayatı nasıl tüm yıl boyunca bu kadar eğlenceli olmuş olabilirdi ki. Hem arkadaşlarımla çok eğlenirdim, hem derslerim rahattı. Ah, ah 10. sınıf. :) Ara sıra hala aklıma gelir bazen bir efkarlanırım bittiği için o yıllar. 

En azından iyi günlük tutmuşum da, bir 50 yaprak falan yazmışım, onları okumak yinre iyi hissettiriyor. :wow1-onion-head-emoticon:

 

Günaydın herkese :bye2-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ari01, 10 dakika önce tarihinde yazdı:

Evet yunuslar :D Ben yunuslar ve robotlar arasında kaldım aslında, teknolojik anlamda çağ atlamış robotlar her gün insanın karşısına çıkmıyor ne de olsa. Ama robotlarla savaşırken de ne bileyim Optimus Prime'dan falan da yardım alabiliriz... Ben yunusları seçerdim sanırım, bir değişiklik olmuş olur. :D Muhabbet mekanı sakinleri vs. Teknolojik Yunuslar. Oleyy. :) :super-onion-head-emoticon: (Bize yardım edenler de dünyanın geri kalanı :) )

Kesinlikle ama kesinlikle Lise 2'ye dönerdim. :) (*Göz kırpar* , anladın sen :) ) Hem dersler rahattı, hem eğlenceliydi, hem arkadaşlarımla bayağı yakınlaşmıştım, hem nedense hayatım fazla düzgün gitmişti :D :D ... 

 

Çok güzelmiş senin için. :) Aynen, aslında o kralı olma hissi her okulu bitirdiğinde oluyor, ben ilkokul 4. sınıfken bile kendimi öyle hissediyordum. :) 8. ve 12. sınıflarda malum sınav yüzünden o kadar rahat olamadım ama tüm öğretmenlerin ilgisinin senin üzerinde olması fena bir his değil. :) Bizim sınıf şimdilerde sınıfça Among Us oynuyor ama çoğunlukla belli bir grup oynuyorlar. :D

 

Günaydın herkese :bye2-onion-head-emoticon:

Ya robotlar yüksek teknolojilerini yunuslarla birleştirip ortak bir şekilde saldırırlarsa? :noooo-onion-head-emoticon: O zaman ikimiz güçlerimizi birleştiririz artık. :D 

 

Hahaha anladım anladım, benim o anılar hep acıyla dolduğu için oralara gidesim gelmiyor, ha ama şöyle bir şey var Ankara'ya gelince ona gidiyormuşum gibi bir his vardı 12. sınıfta, sen anlarsın. ;) 

 

Ya her okulda olur ama bizdeki biraz daha farklıydı, bir kere üniversite sınavı derdimiz yoktu direkt harp okuluna gideceğimiz için, ilgilenmenin aksine bizi serbest bırakırlardı ve istediğimizi yapabilirdik. :D Bizde de belirli bir grup oyun oynuyordu zaten. :D 

 

Günaydın Ari-chan, nasılsın? :) Günler geçtikçe bana güvenin biraz olsun artıyor mu? :teehee-crazy-rabbit-emoticon:

Hawa, 10 dakika önce tarihinde yazdı:

Haha hayır alarmı kurmayı unutmuşuz:D

Bu günden sonra oruç tutmam yasaklandı babam bi deri bi kemik kalmış bu kız hasta olur tutmucak diyor :boohoo-crazy-rabbit-emoticon:

 

Sabah 2 dersi kaçırdım:teehee-crazy-rabbit-emoticon:

Haha geçmiş olsun. :D 

 

Ayy kıyamam ya sana, küçükken bende bir deri bir kemiktim ama tutuyordum, bir şeyde olmuyor yani güvence verebilirim. :D 

 

Aaa tüh yazık olmuş senin için, bugün tüm aksilikler seni bulmuş... :teehee-crazy-rabbit-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

pegasusejder, 14 dakika önce tarihinde yazdı:

Haha geçmiş olsun. :D 

 

Ayy kıyamam ya sana, küçükken bende bir deri bir kemiktim ama tutuyordum, bir şeyde olmuyor yani güvence verebilirim. :D 

 

Aaa tüh yazık olmuş senin için, bugün tüm aksilikler seni bulmuş... :teehee-crazy-rabbit-emoticon:

Haha teşekkürler:D

 

 

Haha onları babama söyle:D dün halama da sormuştum oda tutma,büyüyünce tut demişti:dizzy-crazy-rabbit-emoticon:

 

Evet:teehee-crazy-rabbit-emoticon:

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.