Jump to content

Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )


Amygirl

Önerilen İletiler

Ari01, 1 dakika önce tarihinde yazdı:

O kadar da zalim değiliz ya, oluyor oluyor tabii de, ben sana büyük bir ilerleme kazandığında söyleyeyim o zaman. :D Doğru yoldasın ama, böyle devam et. :D :D Biz konuşmaya devam ettikçe daha da etkilenirsin işte ne güzel. :)

 

Benim de yaklaşık 70 gün sonra sınavım var, ona çalışıyorum işte ne olsun. :D Kolay gelsin sana da. :sweating-onion-head-emoticon::studying-onion-head-emoticon: Çok buralarda dolanma o zaman bakiyim, git dersine çalış ponçik şey. :D :d

 

İyi, iyi bunu da anlatırım bir sonraki konuşmamızda. :ahaaah-onion-head-emoticon:Ve sen demeden diyeyim; evet, ben de seninle konuşmak için can atıyorum!! Oldu mu bu sefer? :waiting-onion-head-emoticon:

Haha bilemedim biraz zalim gibisiniz hanımefendi. :) Tamamdır haberini bekliyorum o zaman. :D Yuppii doğru yoldaymışım. :) Evet sizinle konuşmak çok iyi geliyor. :)

 

Ben de o sıralar artık iş aramaya başlayacağım. :D Sana da kolay gelsin. :) Haha çalışıyorum ben merak etme. :) 

 

Ohhh bir sürü dedikodu, heyecanla bekliyorum. :wow2-onion-head-emoticon: Hahaha tamam tamam oldu bu sefer. :) :waiting-onion-head-emoticon:Ben de seninle konuşmak için can atıyorum. :))

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 28.3k
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

@heymely @KRHerusaizu @ShadyRogue @ChYRoN @lntegral @Sejiuku @Akamine @MikasaWithInTheFire@Chibi-chan @yumulonely @MrTeddy @nagito_komaeda @OrigamiTobiichi @Veiykas @DrClover @AraharaFox @BURUN @Mutai

@Mutaika Muhabbet mekanının mihenk taşlarından Muratika. Binlerce sayfanın yazılmasına burun ve pegasusla vesile olduğun için teşekkürler. Umarım yakında gelebilirsin. Çok özledik @pegasusejder Yine m

Evvet gelelim benim kaçışıma.. @pegasusejder her şey için teşekkürler, güzel vakit geçirdik şimdi artık bir süre daha toz bulut olmam gerek. Kendine iyi bak. @Pseudohomophylus  sana da sınav

Posted Images

Ari01, 5 saat önce tarihinde yazdı:

Bir zombiler daha geldii. :) :) :onionfacepalmplz: Ben teknolojik yunusları seçiyorum. :D

20'li yaşlarda özgür olmak da güzel olur aslında. :) Ama ben daha az sorumluluk alabileceğim bir yeri tercih ederim. Genelde sınav senesi olduğu için 8. sınıf insanların pek favori yılı olmaz ama sanırım artık ders çalışmaktan beynin yandığında falan sınıf ortamları çok matrak olabiliyordu. Ya da arkadaşlarınla ilişkilerin yine fena olmuyordu. Bizim 8. sınıfta cuma günü son iki ders sosyaldi, hala hatırlıyorum, artık beyni yanan sınıftaki birkaç tip türkü söylemeye falan başlardı. :D İlkokulda beraber takıldığım 5 kişilik bir grubumuz vardı ama ortaokulda o grubum dağıldı ve ben de neredeyse tüm ortaokul hayatımı tek bir arkadaşımla geçirdim. Azdı ama yine de beraber çok güzel eğlenirdik. 

Lise, tecrübelerime dayanarak, hem daha zor hem de daha eğlenceli bence. Ortaokul zamanlarına göre biraz daha özgür oluyorsun, bu iyi tarafı, ama öğretmenler seni yönlendirmeyi azalttığı için biraz daha sorumluluğun artıyor. :D Kaçıncı sınıfsın bu arada?

En iyilerinden biri tabii ki de daha az, belki neredeyse hiç sorumluluğunun olmadığı 5 yaş civarları. :bye2-onion-head-emoticon:

Ben Lise 2'yi seçiyorum bu arada. :)

bi sene sonram benimkide iyi geçer umarım 

 

ah hiç birşey yapılmıyor ramazanda normalde kendime ödül olarak 1 bölüm anime verirdim şuan hiçbişey yapmama rağmen 10 bölüm izledim 2 bölüm kaldı onları izlemeye gidiyorum :boohoo-crazy-rabbit-emoticon:

edit: my animelist hesabı kurmaya karar verdim ama karışık gibi

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

pambuk, 7 dakika önce tarihinde yazdı:

bi sene sonram benimkide iyi geçer umarım 

 

ah hiç birşey yapılmıyor ramazanda normalde kendime ödül olarak 1 bölüm anime verirdim şuan hiçbişey yapmama rağmen 10 bölüm izledim 2 bölüm kaldı onları izlemeye gidiyorum :boohoo-crazy-rabbit-emoticon:

Bahane üretmek basit adım atmak zor, kalan 2 bölümü izlemek yerine biraz çalışmaya sonra kalanı izlemeye ne dersin? :) 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ari01, 3 saat önce tarihinde yazdı:

Ya aslında ben hayatın tehlikede olmasından çok zombilerin tiplerinden de korktuğum için diğerlerini seçmiştim. :D :D Yoksa her şekilde tehlikedeyiz zaten. :D 

Nedense hiçbir şekilde bisiklet sürmeyi sevemedim ben. Küçükken birkaç kere denedim ama sonra sevmeyince bıraktım. Belki biraz daha çabalasam sevebilirdim. Ama eğlencelidir eminim, hele bir de arkadaşınla sürmek. :) 

Ben aslında arkadaşlığımı asla kolayca bitirmem ya da isteyerek satmam onları. Sonuçta birlikte yaşanan anılar oluyor, onların hatrına canımı sıkan bir durum oldu mu olayı konuşarak halletmeye çalışıyorum. Şimdiye kadar sadece iki kişiyle aramız bozuldu, onlardan biri o kızdı, diğeri de sınırını çok zorlamıştı. Kimlerle arkadaş olduğumuza dikkat etmemiz gerekiyor. :/

Evet tipleri korkutucu bir de kanlı falan :D

Neden acaba. Aslında çok eğlenceli. Ben de defalarca çok kötü düşmüştüm bisikletten bacağım falan mahvolmuştu bir kere cpsşğsğep ama seviyorum. Tabi eskidi kadar sürmüyorum :(.

Ben de çok kötü bir şey olmadığı sürece hiç bitirmem ama işte onlar bitiriyor dğsşwçsğe. Aynen öyle sonra üzülen biz oluyoruz maalesef :'(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.