Jump to content

Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )

Amygirl

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

@heymely @KRHerusaizu @ShadyRogue @ChYRoN @lntegral @Sejiuku @Akamine @MikasaWithInTheFire@Chibi-chan @yumulonely @MrTeddy @nagito_komaeda @OrigamiTobiichi @Veiykas @DrClover @AraharaFox @BURUN @Mutai

@Mutaika Muhabbet mekanının mihenk taşlarından Muratika. Binlerce sayfanın yazılmasına burun ve pegasusla vesile olduğun için teşekkürler. Umarım yakında gelebilirsin. Çok özledik @pegasusejder Yine m

Evvet gelelim benim kaçışıma.. @pegasusejder her şey için teşekkürler, güzel vakit geçirdik şimdi artık bir süre daha toz bulut olmam gerek. Kendine iyi bak. @Pseudohomophylus  sana da sınav

Posted Images

1 saat önce, Kemankech yazdı:

Yorma kendini. Veya öldürme. 17 saat çalışmak ne la? Yavaş ol gurban, tüketme kendini.

Az kaldı az yurtdışından şartlı onay aldım şimdi şartlı iş talebinde :fan_by_pineapple_soup-d8ryy5z:

7 saat önce, Ruzgarre yazdı:

Az kaldı az yurtdışından şartlı onay aldım şimdi şartlı iş talebinde :fan_by_pineapple_soup-d8ryy5z:

Hadi bakalım kurtar kendini. Dolarla maaş alınca türkiye göze hoş geliyor diyorlar, bi denemiş oluruz hem :D

3 saat önce, Zorojuro yazdı:

Selamlar herkese

nasıl gidiyor, iyi misiniz?

Bir şekilde yaşıyoruz işte. senin nasıl gidiyor?

21.06.2022 - 08:18, pegasusejder yazdı:

Dur akşama inanırım. ;)

Yooo ben hodri meydan diyorum gel direkt kapışalım. :D 

senle neyi kapışayım hadi  kapıştık diyelim  elime ne geçicek eski mesajları oku oku olayları tazele kinlen saldırıya geçersin sonrada kazandım diye havalanırsın :pff1-onion-head-emoticon: 

3 saat önce, Zorojuro yazdı:

Selamlar herkese

nasıl gidiyor, iyi misiniz?

Oooo Zoro reis ne zamandır gözükmüyordun. Bak sen gittin gideli buralar mahvoldu, senin selamın taşıyordu burayı. :') 

İyi gidiyor, iş güç koşturmaca. Senin nasıl gidiyor?

Şu an, Beytize yazdı:

senle neyi kapışayım hadi  kapıştık diyelim  elime ne geçicek eski mesajları oku oku olayları tazele kinlen saldırıya geçersin sonrada kazandım diye havalanırsın :pff1-onion-head-emoticon: 

Yine kendi hayal dünyanda bir şeyleri yaşayıp gelmişsin. :) Neyse seni de böyle sevdik. :D 

8 saat önce, pegasusejder yazdı:

Öğretmenlik, proje cart curt koşturuyoruz işte. :) 

iyi Allah kolaylık versin bakem.

3 saat önce, Kemankech yazdı:

Hadi bakalım kurtar kendini. Dolarla maaş alınca türkiye göze hoş geliyor diyorlar, bi denemiş oluruz hem :D

Deneriz kral ayıpsın !