Jump to content

Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )

Amygirl

Recommended Posts

01.09.2024 - 21:48, sShoguNn yazdı:

yorum yapmak yeni sezonu uzun zaman sonra gelen animeler için iyi oluyor :D mesela bi anime izledim 2 sene sonra yeni sezon geldi ama animeyi unutmuşum gidip yorumuma bakıyorum konuyu hatırlamak için ve beğenmiş miyim beğenmemiş miyim ya da rewatch yapmaya gerek var mı yok mu diye bi fikir oluşuyor

bide alışkanlık olmuş yorum yapmak artık

bi noktadan sonra sanki sırf yorum yapmak için anime izliyormuşum gibi hissetmeye başlamıştım :D yorum yapmak aslında bir araç iken daha sonra amaca dönüşmüş gibiydi de neyse ki o düşünceden kurtarmıştım kendimi

Ahahahaha o konuda iyi oluyormuş cidden :D Ben de bi kere bi animeyi unutmuşum, yorumlarına bakarken yorumuma denk gelince hayatım kurtulmuştu. :D 

O sıralar ben de öyle alışkanlık yorum yapıyordum. Ya direkt siteden izleyince yorum yapması daha kolay oluyor ama ben genelde indirip izliyorum, öyle izleyince yorum yapması garip bi şekilde zor oluyor.

Hahaha çok kasmamak lazım ama bence yorum yapmak keyifli bir şey ya, şimdi bile bildirim geliyor, adam bir şey yazmış (bazı ergenler hariç) veya beğeniyor falan güzel hissetiriyor.

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

@heymely @KRHerusaizu @ShadyRogue @ChYRoN @lntegral @Sejiuku @Akamine @MikasaWithInTheFire@Chibi-chan @yumulonely @MrTeddy @nagito_komaeda @OrigamiTobiichi @Veiykas @DrClover @AraharaFox @BURUN @Mutai

@Mutaika Muhabbet mekanının mihenk taşlarından Muratika. Binlerce sayfanın yazılmasına burun ve pegasusla vesile olduğun için teşekkürler. Umarım yakında gelebilirsin. Çok özledik @pegasusejder Yine m

Evvet gelelim benim kaçışıma.. @pegasusejder her şey için teşekkürler, güzel vakit geçirdik şimdi artık bir süre daha toz bulut olmam gerek. Kendine iyi bak. @Pseudohomophylus  sana da sınav

Posted Images

01.09.2024 - 22:20, pegasusejder yazdı:

Ya direkt siteden izleyince yorum yapması daha kolay oluyor ama ben genelde indirip izliyorum, öyle izleyince yorum yapması garip bi şekilde zor oluyor.

indirirerek izlemek daha seri oluyor doğru hem internet kesilirse diye bi derdin olmuyor ama yorum yapmaya daha da üşeniyosun o zaman evet :D

01.09.2024 - 22:20, pegasusejder yazdı:

Hahaha çok kasmamak lazım ama bence yorum yapmak keyifli bir şey ya, şimdi bile bildirim geliyor, adam bir şey yazmış (bazı ergenler hariç) veya beğeniyor falan güzel hissetiriyor.

bildirim gelince bence de keyifli oluyor biri bir şey sorarsa cevap vermek iyi hissettiriyor :D

02.09.2024 - 01:47, sShoguNn yazdı:

indirirerek izlemek daha seri oluyor doğru hem internet kesilirse diye bi derdin olmuyor ama yorum yapmaya daha da üşeniyosun o zaman evet :D

bildirim gelince bence de keyifli oluyor biri bir şey sorarsa cevap vermek iyi hissettiriyor :D

Evet, evet rahat rahat izleyebiliyorsun, bazen bi yere gidecek oluyor falan az çok stoğun oluyor gibi gibi şeylerde işe yarıyor ama sonrasında yorum yapamıyorsun. :D 

Bir kere saçma bi animenin devamını merak ettiğim için mangasını okumuştum, sonu daha da saçma bitiyordu. Sonra gelip son bölümün altına part part özet geçmiştim böyle böyle oluyor boşa merak etmeyin diye. Çok hayır duası aldım :D 

• 2 weeks later...
16.09.2024 - 11:00, pegasusejder yazdı:

Senin de kandilin mübarek olsun kardeşim :)

Hocam nasıl gidiyor hayat ya, 9 saat mesai yapınca atılıp gittiğimden hiç giremedim buralara. Manga çevirecektim, yapamadım. Video editi yapacaktım, onu da yapamadım. Yemin ediyorum okul başlasa da kurtulsam diye gün saymaya başladım yaw.

16.09.2024 - 17:18, Kemankech yazdı:

Hocam nasıl gidiyor hayat ya, 9 saat mesai yapınca atılıp gittiğimden hiç giremedim buralara. Manga çevirecektim, yapamadım. Video editi yapacaktım, onu da yapamadım. Yemin ediyorum okul başlasa da kurtulsam diye gün saymaya başladım yaw.

Zor ama iyi işte, oyun moyun derken uğraşmaya devam ediyoruz. Sen ne mesaisi yapıuyorsun, staj mı? Sen de okulu sevmiyon, onu sevmiyon bunu sevmiyon. Bir şeyleri sevmen lazım :D 

17.09.2024 - 14:33, pegasusejder yazdı:

Zor ama iyi işte, oyun moyun derken uğraşmaya devam ediyoruz. Sen ne mesaisi yapıuyorsun, staj mı? Sen de okulu sevmiyon, onu sevmiyon bunu sevmiyon. Bir şeyleri sevmen lazım :D 

Staj diye başladık, bir ay da fazladan kaldım. Yalan yok öğreniyorum bir şeyler ama iflahım kesildi ya. Okul kapandı, açıldı, bunca zaman bir hafta tatil yapamadım. Bazen pazarları da mesai yaptım. Yoruldum be patron. 

Boş gezmeyi seviyorum, bilgisayar oynamayı seviyorum, anime manga seviyorum, ama kafa çekmiyor. Eve gidince yine yetişmesi gereken işler var. Bünyem ancak alışmaya başladı tempoya. O da okul açıldı.

17.09.2024 - 19:02, Kemankech yazdı:

Staj diye başladık, bir ay da fazladan kaldım. Yalan yok öğreniyorum bir şeyler ama iflahım kesildi ya. Okul kapandı, açıldı, bunca zaman bir hafta tatil yapamadım. Bazen pazarları da mesai yaptım. Yoruldum be patron. 

Boş gezmeyi seviyorum, bilgisayar oynamayı seviyorum, anime manga seviyorum, ama kafa çekmiyor. Eve gidince yine yetişmesi gereken işler var. Bünyem ancak alışmaya başladı tempoya. O da okul açıldı.

İş zamanları başlıyor artık, maalesef bundan sonrasında pek tatil olmuyor :') 

İş temposuna başta alışmak cidden biraz zor ama neyse bitti gitti diyelim, gerçi aday mühendislik falan zorlayabilirsin. 

18.09.2024 - 16:34, pegasusejder yazdı:

İş zamanları başlıyor artık, maalesef bundan sonrasında pek tatil olmuyor :') 

İş temposuna başta alışmak cidden biraz zor ama neyse bitti gitti diyelim, gerçi aday mühendislik falan zorlayabilirsin. 

:boohoo-crazy-rabbit-emoticon: Aney zaman makınamı getir, küçüklüğüme dönüb warband oynayacam. 

Eğer mümkün olursa uzaktan küçük küçük çalışmaya devam edeceğim, ama kendi tembelliğimden çok korkuyorum ya. Gidince birden herşeyi salacakmışım gibi geliyor.