Nagoya 5 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Selamlar One Piece hakkında bir sorum var animenin onlarca filmi var bu filmleri hikaye ile bağlantılı (sıralı) olarak izleyebileceğim bir sıra var mı ? yoksa seri de güncele gel filmleri izlersin çok da önemli değil mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :). Link to post Share on other sites
0 pegasusejder 664 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Filmlerini izlemene gerek yok, şahsen ben çok az filmini izledim. Şunu da belirteyim güzel filmleri var onları boşsan izleyebilirsin. Nagoya 1 Link to post Share on other sites
0 Zorojuro 57 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Filmleri genelde sezon sonları yani o sene için çekiliyor. Filmlerdeki karakter gücü ve gelişimi o anki hali oluyor bu yüzden eğer animeyi bitirmediysen tüm filmlerini izleme, spoiler yemiş olursun. Nagoya 1 Link to post Share on other sites
0 Nagoya 5 Posted October 2, 2020 Author Share Posted October 2, 2020 Teşekkürler :) Link to post Share on other sites
1 lntegral 676 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Doçent var olur mu o? Yılımı doldurmadım profesörlük için bekliyorum hala Filmleri salla geç sadece film görevi görmüyor ama Episode 0 diye bir bölüm var.Onu istediğin zaman izleyebilirsin Nagoya 1 Link to post Share on other sites
Question
Nagoya 5
Selamlar One Piece hakkında bir sorum var animenin onlarca filmi var bu filmleri hikaye ile bağlantılı (sıralı) olarak izleyebileceğim bir sıra var mı ? yoksa seri de güncele gel filmleri izlersin çok da önemli değil mi ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :).
4 answers to this question
Recommended Posts