Jump to content

Basilisk:Kouga Ninpou Chou-Kouga Manjidani Ninjaları


Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar bu başlık altında biraz da yorum katarak Basilisk'teki Kouga Klanı ninjalarını tanıtacağım.Çok uzun bir anime olmadığı için karakterleri tek tek anlatacağım.

1.Kouga Danjo

Kouga Klanının reisidir ve 80 yaşındadır.Yüzünde genellikle sinsi bir gülüş vardır.Savaştan dolayı kalbi taşlaşmıştır.Yeteneği,ağzından 18 cm'lik zehirli ve normalde biraz daha kalın iğneler atmaktır.İga'dan Ogen'in kocasıdır.

2.Kouga Gennosuke

Kouga Danjo'nun torunudur ve kaderleri de neredeyse aynı olmuştur.İga'dan Oboro'nun sevgilisidir.Beyaz bir hakame giyer ve saçları yukarıdan bağlıdır.Ayrıca yeteneği,amcası ve öğretmeni Muroga Hyouma'dan aldığı hipnoz eden gözlerdir.Kendisine saldıran düşmana sadece bakarak düşmanın kendini öldürmesini bile sağlayabilir.Tekniği kullandığında gözleri sarı parlar.Sakin ve ılımlı biridir ve ayrıca iyi bir kılıç ustasıdır.

3.Kagerou

Zehir uzmanıdır ve yeteneği cinsel arzuya kapılan düşmanını nefesiyle zehirleyebilmesidir.Kouga Gennosuke'ye arzulu bir şekilde tutkundur ama Gennosuke,Oboro'yu sevdiğinden Oboro ve tüm İga'dan ölümüne nefret eder.Ayrıca silah ve shurikenler ile arası oldukça iyidir.

4.Kisaragi Saemon

Ilımlı ve sakin biridir.Ayrıca Okoi'nin kardeşidir.Siyah saçlı ve kısık gözlü biri olan Saemon'un Kouga'daki takım  arkadaşı denilebilecek kisi Kasumi Gyobu'dur.Teke tek savaşta yeteneklidir ve kardeşine karşı merhametlidir.Yeteneği,sesini istediği kişiye benzetebilme ve öldürdüğü kişinin yüzünü taşa basarak fiziksel özelliklerini kendine kopyalayabilmedir.

5.Muroga Hyouma

Sakin ve siyah,uzun saçlıdır.Normalde kördür ama olağanüstü sezişiyle düşmanların gelmesini kilometrelerce öteden anlayabilir.Kör olmasına karşın göz tekniğini olağanüstü derecede iyi kullanır.Kouga Gennosuke'nin öğretmenidir ve siyah bir hakame giyer.İyi kılıç kullanır ve tüm Kouga ninjalarına karşı çok saygılıdır.

6.Kasumi Gyobu

Savaşın başlamasını haber alınca İga'ya olan kinini göstermek için saçlarını kazıtmıştır.Çok güçlü ve kaslıdır.Ayrıca nefretinden dolayı İga'ya karşı çok merhametsizdir.Sert bir sesi vardır.Tekniği herhangi bir alana girebilmesidir.Bu yüzden neredeyse sürekli olarak çıplaktır.Kel ve sönük gözlü,sinsi bakışlıdır.Bir alana sadece vücudunu sokabildiği için giysi ya da silah ile bunu denemez.Ayrıca Saemon ve Okoi'yle arası çok iyidir.Nefretinin nedeni ise babası Kasumi Renbu da dahil olmak üzere tüm ailesinin İga'lılar tarafından öldürülmesidir.

7.Kisaragi Okoi

Kisaragi Saemon'un kızkardeşidir ve omuzlarına gelen bağlı kahverengi saçı vardır.Çok iyi bıçak kullanır ve Gyobu ile hayvan avlamaya çıkmayı çok sever.Udono Jousuke sürekli ona asılır ama o da sürekli reddeder.Ayrıca erkeksi bir kişiliği vardır ve yeteneği vücuduna temas eden herhangi birinin kanını vücuduyla emebilmesidir.Dudakları büyüktür.

8.Udono Jousuke

Şişman ve kahverengi giysili biridir.Ayrıca kısa saçları ve sakalları vardır.Aylak,ayyaş biridir.Ayrıca sapıktır.Yeteneği vücudunu lastik gibi esnetebilmesi,uçar gibi zıplayabilmesi ve çevikliğidir.

9.Juubei Jimushi

Kolsuz,bacaksız ve yılana benzer özellikleri olan,uzun saçlı,zeki,sinsi ve garip tipli biridir.Ayakları olmamasına rağmen çok hızlı sürünür.Ayrıca boğazında gizli bir bıçak vardır ve bunu diliyle çekip kullanır.Sürekli pipo içer.Asıl yeteneği fal ile geleceği okumaktır ve kayıtsız biridir.

10.Shougen Kazamachi

Büyük ve şişik bir kamburu ve garip bir yüzü vardır.Seyrek ve dağılmış saçları vardır. ve üst dişlerinde ikisi yoktur.Yeteneği insan ile karışık örümcek olabilmesidir.4 kolu çıkar ve dilinden yapışkan bir balgam atabilir.Ayrıca duvarlara tırmanabilir ve çok refleksif ve hızlı biridir.Çok iyi balık tutar.Arkasında kırmızı bir örümcek simgesi olan siyah bir giysi giyer ve ayrıca kılıç taşır.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.