Padvox 62 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Anime Adı:Deadman WonderlandAnimenin Türü:Aksiyon,Bilim-Kurgu,Doğaüstü güçler,Korku/GerilimBölüm Sayısı:12+1Anime Yılı:2011 Konusu:10 yıl önce yaşanan büyük bir depremde Tokyo'nun %70'i sular altında kalmıştır. O sırada Tokyo'da bulunan 14 yaşındaki Ganta Igarashi, felakete dair hiçbir şey hatırlamayan ve sadece normal bir hayat sürdürmeye devam etmek isteyen bir gençtir.Arkadaşlarıyla sınıftayken pencerede bir adam belirir ve sınıfta Ganta hariç herkesi katleder ve ortadan kaybolmadan önce Ganta'nın göğsüne bir kristal yerleştirir.Olaydan sonra her şey Ganta'nın üstüne yıkılır ve Ganta Tokyodaki özel hapishane olan Deadman Wonderlanda gönderilir.Bu sırada göğsündeki kristal sonucu özel güç kazanan Ganta masumluğunu kanıtlamak için elinden geleni yapmaktadır ve hapishanenin gerçekliğinin içine girmektedir.Deadman Wonderland'a hoşgeldiniz! Trailer:http-~~-//www.youtube.com/watch?v=WwRMcIr_tEA Resimler: İşte benim imzam :D :D Sakuragi 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoryuken.M 61 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Güzel bir animeye benziyor ellerine sağlık... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Padvox 62 Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 Güzel bir animeye benziyor ellerine sağlık...Güzeldir tavsiye ederim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sakuragi 148 Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Bu tarzda animeleri pek sevdiğimi söyleyemem ama, bu dikkatimi çekti, sanırım orjinal bir konusu var, izlemeye başlayayım. Paylaşım için teşekkürler ;) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Padvox 62 Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 Bu tarzda animeleri pek sevdiğimi söyleyemem ama, bu dikkatimi çekti, sanırım orjinal bir konusu var, izlemeye başlayayım. Paylaşım için teşekkürler ;)Bence çok yaratıcıydı konusu falan kısa sürdü sadece o üzücü oldu :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sakuragi 148 Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 sanırım mangası devam ediyor, bitirince belki mangadan devam ederim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ℓøvέ~♥ Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Ganta'ya çok üzülmüştüm Shiro çok sevimli hele ağladığı sahnede izlerken etkileniyor insan gerçekçiydi animesi süperdi müzikleri de Senji'nin dövüş sahneleri harikaydı 2.sezonu umarım çıkar =) Sakuragi 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Zéttai 12 Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Herkese tavsiye ederim konusu pek orjinal gelmedi bana ama yinede zevkle izledim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Paprika 220 Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 En sevdiğim animelerden,ah bir de 2. sezon çıksa dünyalar benim olsa :rolleyes: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts