Jump to content

Hey! Selam


Önerilen İletiler

Herkese merhabalarr, kanalıma giriş yapar gibi oldu ama neyse osjfwespjhğ Ben Sıla 16 yaşıma gireceğim aralıkta 2004 'lüyüm ama 11. sınıfım biraz erken başlamışım okula sanırım. Animenin anime olduğunu bilmediğim zamanlar Doreamon,  Ookami Shoujo to Kuro Ouji gibi şeyleri youtube 'dan açıp açıp izliyordum daha sonra bir site buldum orada chat vardı bir sürü güzel insan baya baya alıştırdılar beni oraya (tabi artık eskisi kadar aktif değil hatta hiç değil) bende buraya gelip eski aktifliği geri getireyim dedim 9. sınıfın başından beri anime izliyorum animeyi öğrendiğim zaman ilk izlediğim anime Akatsuki No Yona olmuştu daha sonra deli gibi orta çağ animesi aradım romantik bir de adkgşasdkgğiws dün de Black Butler bitirdim böyle bir gelişme yaşandı yani off çok konuştum galiba neyse sizinle tanıştığıma memnun oldum yanıtlar için şimdiden teşekkürler...

またね...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba Sıla, aramıza hoşgeldin. :thank_you__onion_by_elcerbero:

Ben Melisa üniversite son sınıf öğrencisiyim. 10 seneye yakındır anime izleyicisiyim. Forumla veya herhangi bir şeyle alakalı sorun olursa çekinmeden sorabilirsin. Umarım daimi üyelerimizden olursun. :good-job-onion-head-emoticon:

Alta bıraktığım linkle muhabbet mekanımıza giriş yapabilirsin.

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoş geldin Sıla :) İkizimin bıraktığı linke girerek istediğin zaman muhabbet edebilirsin :) Forumla ilgili veya animelerle ilgili bir sorun olursa çekinmeden sorabilirsin.

 

Bunların haricinde ben elektrik elektronik son sınıf öğrencisiyim, 23 yaşındayım, 10 yıldır anime izliyorum ve ilk animem Bleach. :) 

 

Umarım senin için keyifli zamanlar olur :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

selam, foruma hoş geldin ben Gorjek. 4 yıldır animeizliyorum 17 yaşındayım bu sene yks ye hazırlanıyorum, genellikle muhabbet mekanındayım beni orda bulabilirsin eğer okulda falan değil isem en fazla saat başı göz atarım (oyun,ders,anime,film,dizi vb aralarında), kısaca bi ihtiyacın olursa oradayım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.