Jump to content

Animelerde iyilerin kazanması


Evrensel12

Önerilen İletiler

Aslında kötülerin kazandığı birçok anime var ancak genelde kötülerin kazandığı animelerde ana karakter veya dostları kötü oluyor.Örnek olarak

Hellsing Ultimate

tam olarak olmasada Higurashi

Neon Genesis Evangelion

Devilman Crybaby

Bunlar dışında daha bu tarzda baya anime var ama senin aradığın tarz büyük ihtimal ana karakter kötü olmamasına rağmen kötülerin kazandığı animeler o tarz animeler için şu spoiler tagının içine bakabilirsin(malum dümdüz spoiler olabilecek bir durum)

Spoiler

Berserk(orjinal seri 3d olmayan)

Ousama game the animation

Gantz

Corpse Party

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

aslına bakarsan düşünme şeklindeki eksikler belli oluyor çünkü insanlar kendilerini "iyi" ya da "kötü" olarak görmezler insanların umursadığı şey "amaç" tır. örnek vermem gerekirse mikasa(attack on ti

Dikkat spoiler!  

iyi veya kötü olarak baktığında işler kolaylaşabilir ve belki animeden öyle zevk alıyosundurki gayet normal ama sen iyi dediğin tarafla empati kurduğun için senkuya iyi diyorsun oysa ortada iyi veya k

pegasusejder, 3 saat önce tarihinde yazdı:

Şimdi olaya yanlış yerden bakıyorsun. Senin bahsettiğin türlerin hepsi shounen ve shounen türü gençlere hitap eder. Shounen türünü çocuklar ve gençler izlediği için onları olumsuz etkileyebilecek davranışlardan kaçınırlar. Mesela kan sahnelerinin olmaması da bu yüzdendir çünkü çocuklar etkilenmesin diye. Genç insanların arkadaşlık duygusu güçlensin ve iyi amaçlara yönelsinler diye bunun reklamını yapmak zorundadırlar. Anime/manga evreninin, özellikle shounen evreninin, nasıl işlediğini anlamak istiyorsan Bakuman'ı izlemeni tavsiye ederim.

  İçeriği Görüntüle

Mesela orada bir manga yapıyorlar ve ana karakterler insanlara zarar vermese de suç işliyorlar. Mesela bu mangayı animeye çevirmiyorlar çünkü çocukların bunlardan etkilenip suç işlemesini istemiyorlar. Hatta bir tane hırsızlık olayı oluyor ve onu yapan kişi bu mangadan etkilenerek yaptığını söylüyor ve manganın sonlanmasını istiyorlar. 

Mesela bizim ülkede ben Pikaçu'yum diye atlayan bir genç var ve düşün pokemon serisinin bununla uzaktan yakından alakası yok. Şimdi çocuklar ve gençler ana karakterin tamamen kötü olduğu bir seri izlerse kendileri de bunlardan etkilenecek ve onlarda kötü yola düşecek. Bu değiştirilemez bir gerçek çünkü insan beyni gördüğü şeylerden etkilenmeye çok uygundur. Tamam belki kimisi etkilenmez hatta diyelim ki büyük bir kısmı etkilenmesin ama %10 bile etkilense bu bir sorundur. 

 

Dediğim gibi shounen serilerde böyle bir kavram göremezsin en fazla adalet için yanlış yolu seçmiş bir insan görürsün. 

 

Bu tarzı sevmiyorsan shounen izlemeyeceksin/okumayacaksın onun yerine seinen izle/oku. Mesela; Vinland Saga, Berserk, Hellsing, Black Lagoon tarzı serilere bakabilirsin. Tabii seinen türünü hepsi böyle olacak diye bir kaide yok ama araştırarak veya anime önerisi başlığına konu yazarak öğrenebilirsin

 

Ayrıca @Evrensel12 yukarıda yapmış olduğun art arda mesajlar flood sayılır ve flood yapmak uyarı sebebidir. Eğer toplu alıntı yapacaksan "Alıntı" yazsının yanındaki "+" işaretine tıklayarak birden fazla mesajı alıntılayıp cevaplayabilirsin. Sana tavsiyem mesajlarını düzenleyip tek mesaj haline getirmen, mesajlarını direkt silemezsin ama sağ üstteki seçeneklere tıklayarak gizleyebilirsin.

  

Evet her yaş kitlesine hitap eder ama bunların türü var. Anime türlerini incelemeni tavsiye ederim, bahsettiğim şeyler aksiyon macera gibi kavramlar değil, shounen, seinen, yaoi, yuri,  joesi, shoujo bunlara bir bak

 

Yorumun için teşekkürler.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Evrensel12, Şimdi tarihinde yazdı:

One piece in çoğunu izledim (600 bölüm) ve hep kötü karakterler dediğim gibi saçma amaçlar uğruna savaşıyor ve kaybediyorlar.(buradan sonra one piece spoilerları var dikkat)
Mesela Enel daha ne olduğunu tam olarak bilmediği bir yere gitmek için insanları köle olarak kullanıyor eğlence için tüm adayı batırmaya çalışıyor.
Mesela Balıkadam adasındakiler (Hody) önüne geleni doğruyorlar ama bunu neden yaptıklarını kendilerine bile açıklayamıyorlar senaryo gereği 1-2 cümle sallıyorlar o kadar.
İyilerin kazanmasıda kim hasır şapkalarla papaz olsa yamuluyor.Hiç hasır şapkaların kaybettiğini gördünmü?(alabasta gibi arclarda yenilselerde ölmüyorlar ve geri dönüp baş kötüyü yeniyorlar aynı yani)
Birde hep birbirleri için dövüşüyorlar bu sanji için bu zoro için arkadaşıma yaptığını ödeteceğim falan.bi 200 bölüm hoşuna gidiyor sonra sıkıyor.

hody zaten gençlikten gelen travmalarla iyice kafayı sıyırmış biri. Enelin amacı dümdüz tanrı olmak, hasır şapkalar her karşılaştığını yamultuyorlar değil yamultamayacağı adamlarla henüz karşılaşmıyorlar animeye devam etsen görürdün. Hasır şapkaların kaybettiğini birçok kez gördük. Aokiji, mihawk, kizaru, marineford gerisi spoiler a giriyor. Kötü karakterlerin saçma amaçlar için savaştığını hiç düşünmüyorum saçma amaçlarla savaşanlar genelde animede kendine fazla yer kazanamamış aptal karakterler. Kötü karakter tasarımı açısından one piece çoğu animeyi geçebilir. Doflamingo, karasakal, gibi karakterler bu animeyi daha fazla ilgi çekici hale getiriyor. Sevip sevmeme olayı da değil karakter tasarımları çok iyi. Doflamingonun adalet ile ilgili konuşması tarzı bir konuşmayı çoğu animede odak noktası haline getirilen ana karaktere bile yaptıramıyorlar. Sana tavsiyem animeyi yavaş yavaş baştan izlemen çünkü güç dengelerini tam olarak anlayamamışsın. Ha şu da var, luffy en zor rakipleri de yenecek fakat luffy nin aldığı power up lar hiçbir zaman yanyana koyduğun anime olan fairy tail da olduğu gibi arkadaşlığın gücü adına diyip power up alma veya senin baban deden büyük adam içinde gizli güç var o açığa çıksın güçlü rakibi yok et tarzında değil. 300 bölüm geçse bile hükümetin gizli biriminin alt kollarından bir adamı yenmek için vücudunu deli gibi zorlayarak kısıtlanmış bir power up alıyor. Yeni dünyaya girerken korsanlar kralının sağ kolundan 2 sene eğitim alıyor ona rağmen yine herkesi teklemiyor. One piece e devam etmeyeceksen spoiler bırakıyorum oku

Spoiler

big mom ın adasına sanjiyi kurtarmaya giderken big momdan defalarca dayak yiyor ve müttefiklerinden çok kral bir adam ölüyor o arcda. Sonuç olarak luffy onun kumandanını yenerek adadan zar zor bir şekilde çıkıyor. Adaya gitme sebepleri sanjiyi kurtarmak ama kumandanı yenerken de sanjiyi kurtarmalıyım hya power up diye power up almıyor rakibinin gözlem hakisini bir şekilde çözmeye çalışıp dayak yiye yiye deli gibi hasarlar alıyor en sonunda rakibinin tekniğini öğrenerek zar zor alıyor. Şu an güncel arc wano arcı ve bu arcta da luffy en güçlü formunu açsa bile kaido tek vuruşta yere serdi şu an ise animede ryou denilen bir hakinin eğitimini alıyor. Mangada savaş başladı ve kaido kızıl kınlar denen samuraylar tarafından hasar yedi hala savaşıyorlar ve luffy le zoro birlik olup hasar yemiş kaidoyu yenecekler büyük ihtimal.(henüz belli değil). 

uzun lafın kısası, bu konuşma uzar gider. Shounen serilerin yüzde 90 ı dediğin türdedir ama one piece diğerleriyle aynı kefeye girmez. Power up var mı var abuk subuk güçler var mı var arkadaşlık var mı o da var bunlar hiç olmasın diyorsan seinen serileri daha çok seversin onlara vakit ayır. Fakat tekrar diyorum fairy tail ile one piece aynı kefeye girecek animeler değil.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Evrensel12, 6 saat önce tarihinde yazdı:

Eğer iki taraf varsa iki tarafta iyi bir amaca sahipse ve bu amaç uğruna savaşıyorsa burada sıkıntı yok.
Çoğu animede bir taraf tamamen iyi kanatsız melek bir taraf insanlıktan nasibini almamış aşağılık.Şimdi hangi taraf iyi hangi taraf kötü diye düşünmeye gerek yok.
Keşke biraz daha iyi kötü kavramından çıkan anime olsa (tamam var ama sayıları çok az).Mesela Light ve L arasındaki gibi (ben yinede light'ı kötü sayıyorum ama o konu dışı)

kankam zaten olay genel olarak böyledir benim animelerde en önemsediğim şey çizim stilidir hatta çizim stili hoşuma gitmediği için one piece bile izlemedim şimdi kanser fanlardan birisi atlayıp "adamlar senin için baştan mı yapsın seriyi" demeden bunu açıklıyım ben burada one piece çöp iğrenç demiyorum sadece çizim stilini sevmediğim için izlemediğimi söylüyorum aynı sizin tarihe merakınız yoksa müzeye gitmeyeceğiniz gibi bu kadar normal bir şey daha önce başıma geldi o yüzden bu sefer açıkladım neyse sana olan yazışmama geri döneyim ben çizim stilini önemsememe rağmen ben bile hikayesiz karakterler sadece 3 saniye gözükmelik karakterler sevmem buna örnek vermem gerekirse mesela mha da ilk bölümlerdeki çamur villain kendisinin hikayesini bilmiyoruz tahminlerimiz var mesela benim tahminimce kendi quirki yüzünden dışlandı ve insanlar ondan nefret etti görünümünden dolayı iş sahibi olamadı ve zamanla insanlardan nefret etmeye başladı bir tahmin olmasına rağmen oldukça detaylı bir background bana göre ancak bu sadece benim inanmayı sevdiğim şey gerçekte büyük ihtimalle bir geçmişi bile yok yani nefret ettiğim 3 saniyelik karakterlerden bu demek değil ki ben mha dan nefret ediyorum kısaca anlatmak istediğim şey anime daima kusursuz olmaz ve plotda boşluklar bırakır ve sadece villain vs hero gibi gözükür ancak aslında bu karakterlerin geçmişi onlara sempati duymamızı sağlar bu konudaki en harika örnek narutodur şüphesiz bir şekilde villainler %90 oranında kendi sebeplerine sahipti %10 luk kısım ise zihinsel sorunlara sahip kişilerdi. umarım en azından birazcık sorunu yanıtlayabilmişimdir

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Evrensel12, 14.11.2020 - 14:56 tarihinde yazdı:

Artık bıktım şu hep iyilerin kazanmasından.Bir defa iyiler kaybetse kötüler kazansa olmuyormu.Özellikle fairy tail one piece gibi animelerde ultra gıcığıma gidiyor.
'arkadaşlığın gücü' ile herkesi yenmeleri son anda birden güç kazanmaları kötülerin hep ezilmesi falan.Tamam kötülerin kazandığı animeler var ama sayıları çok az.Birde

kötü karakterler her zaman aşağılık kişiler olur bir defa azcık düzgün olmazlar.Kötü karakterlerin doğru dürüst amaçlara sahip olduğu ve kazandıkları yada yenilirlerse doğru dürüst yenildikleri anime yok denecek kadar az.Hep aynı şey arkadaşlık falan sıktı artık.Death note'taki gibi düzgün bir kötü karakter olmaz hiç hep aynı  kötü karakter şablonu.Aşağılık herkesi aşağılayan dalga geçen zeki olmayan karakterler.Siz ne düşünüyorsunuz?

Fairy Tail konusunda biraz haklısın evet, fakat One Piece`in tamamını izlemiş olsaydın, 

Spoiler

Kaido`nun Luffy`i bir yumrukla yerle bir etmesini görürdün, ayrıca zaten One Piece`teki, 2 yıllık time skip zamanında Luffy Rayleigh yani Korsanlar Kralının sağ kolu ile antreman yaptı, Zoro en iyi kılıç ustası olan Mihawk tan yardım aldı, Sanji`nin güçlenmesi pek yerli yerinde değildi haklısın.Onun dışında, diğer tayfa üyeleride belli başlı kişilerden yardım alıp geliştiler. Hakilerini falan öğrendiler, yeni dünyada zaten luffyler tokat yiyor.

 Neyse genel olarak animelerde hep iyilerin kazanması benimde zoruma gidiyor ama bazı animelerde iyilerin yenmesi mantıklı oluyor.Sonuç olarak, her animede iyilerin kazanması saçma ama bazı animelerde gerçekten iyilerin kazanması mantıklı oluyor.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Real-Men-Frrranky, 19 saat önce tarihinde yazdı:

hody zaten gençlikten gelen travmalarla iyice kafayı sıyırmış biri. Enelin amacı dümdüz tanrı olmak, hasır şapkalar her karşılaştığını yamultuyorlar değil yamultamayacağı adamlarla henüz karşılaşmıyorlar animeye devam etsen görürdün. Hasır şapkaların kaybettiğini birçok kez gördük. Aokiji, mihawk, kizaru, marineford gerisi spoiler a giriyor. Kötü karakterlerin saçma amaçlar için savaştığını hiç düşünmüyorum saçma amaçlarla savaşanlar genelde animede kendine fazla yer kazanamamış aptal karakterler. Kötü karakter tasarımı açısından one piece çoğu animeyi geçebilir. Doflamingo, karasakal, gibi karakterler bu animeyi daha fazla ilgi çekici hale getiriyor. Sevip sevmeme olayı da değil karakter tasarımları çok iyi. Doflamingonun adalet ile ilgili konuşması tarzı bir konuşmayı çoğu animede odak noktası haline getirilen ana karaktere bile yaptıramıyorlar. Sana tavsiyem animeyi yavaş yavaş baştan izlemen çünkü güç dengelerini tam olarak anlayamamışsın. Ha şu da var, luffy en zor rakipleri de yenecek fakat luffy nin aldığı power up lar hiçbir zaman yanyana koyduğun anime olan fairy tail da olduğu gibi arkadaşlığın gücü adına diyip power up alma veya senin baban deden büyük adam içinde gizli güç var o açığa çıksın güçlü rakibi yok et tarzında değil. 300 bölüm geçse bile hükümetin gizli biriminin alt kollarından bir adamı yenmek için vücudunu deli gibi zorlayarak kısıtlanmış bir power up alıyor. Yeni dünyaya girerken korsanlar kralının sağ kolundan 2 sene eğitim alıyor ona rağmen yine herkesi teklemiyor. One piece e devam etmeyeceksen spoiler bırakıyorum oku

  İçeriği Görüntüle

big mom ın adasına sanjiyi kurtarmaya giderken big momdan defalarca dayak yiyor ve müttefiklerinden çok kral bir adam ölüyor o arcda. Sonuç olarak luffy onun kumandanını yenerek adadan zar zor bir şekilde çıkıyor. Adaya gitme sebepleri sanjiyi kurtarmak ama kumandanı yenerken de sanjiyi kurtarmalıyım hya power up diye power up almıyor rakibinin gözlem hakisini bir şekilde çözmeye çalışıp dayak yiye yiye deli gibi hasarlar alıyor en sonunda rakibinin tekniğini öğrenerek zar zor alıyor. Şu an güncel arc wano arcı ve bu arcta da luffy en güçlü formunu açsa bile kaido tek vuruşta yere serdi şu an ise animede ryou denilen bir hakinin eğitimini alıyor. Mangada savaş başladı ve kaido kızıl kınlar denen samuraylar tarafından hasar yedi hala savaşıyorlar ve luffy le zoro birlik olup hasar yemiş kaidoyu yenecekler büyük ihtimal.(henüz belli değil). 

uzun lafın kısası, bu konuşma uzar gider. Shounen serilerin yüzde 90 ı dediğin türdedir ama one piece diğerleriyle aynı kefeye girmez. Power up var mı var abuk subuk güçler var mı var arkadaşlık var mı o da var bunlar hiç olmasın diyorsan seinen serileri daha çok seversin onlara vakit ayır. Fakat tekrar diyorum fairy tail ile one piece aynı kefeye girecek animeler değil.

Dikkat one piece spoiler

aokiji falan dedin ama nedense hasır şapkada hiç kayıp yok robin donduruldu ama şuan gül gibi yaşıyor.
mihawk zoro'yu ikiye ayırdı adeta ama zoro gül gibi yaşıyor.
Marineford savaşında yüzlerce kişi öldü dediler ama herkesin yarası sarıldı ana karakterlerden ölen olmadı (1 tane oldu ama neyse)

Yani yamultamadıkları oldu ama bunun animeye çok etkisi yok yamulsalarda devam ediyorlar birşey yok gibi.

Doflamingo konusuna katılıyorum.Peki bu eli öpülesi doflamingo animede ne kadar gözüküyor? 20 dakika? 50 dakika? 100 dakika? peki anime kaç dakika?

Luffy vücudunu zorluyor sınırları zorluyor havadan gelen powerup değil demişsin o konuda gear second gear third ve şu kocakafalının bilmemne hormonu onu çoktan mahfetmiş olmalı o zaman?En az 40-50 yıl kısalmalı ömrü (o hormonların her biri 10 yıl gear second ları falan ekle birde birde aldığı yaralar falan)

Big mom fight ına gelmedim wano ya falanda gelmedim o yüzden oraları yorumsuz bırakmam gerek.(animeyi izlede gel o zaman deme 900 bölüm 3 günde bitmiyor bizimde hayatlarımız var :D)

 

 

 

mavicita, 19 saat önce tarihinde yazdı:

kankam zaten olay genel olarak böyledir benim animelerde en önemsediğim şey çizim stilidir hatta çizim stili hoşuma gitmediği için one piece bile izlemedim şimdi kanser fanlardan birisi atlayıp "adamlar senin için baştan mı yapsın seriyi" demeden bunu açıklıyım ben burada one piece çöp iğrenç demiyorum sadece çizim stilini sevmediğim için izlemediğimi söylüyorum aynı sizin tarihe merakınız yoksa müzeye gitmeyeceğiniz gibi bu kadar normal bir şey daha önce başıma geldi o yüzden bu sefer açıkladım neyse sana olan yazışmama geri döneyim ben çizim stilini önemsememe rağmen ben bile hikayesiz karakterler sadece 3 saniye gözükmelik karakterler sevmem buna örnek vermem gerekirse mesela mha da ilk bölümlerdeki çamur villain kendisinin hikayesini bilmiyoruz tahminlerimiz var mesela benim tahminimce kendi quirki yüzünden dışlandı ve insanlar ondan nefret etti görünümünden dolayı iş sahibi olamadı ve zamanla insanlardan nefret etmeye başladı bir tahmin olmasına rağmen oldukça detaylı bir background bana göre ancak bu sadece benim inanmayı sevdiğim şey gerçekte büyük ihtimalle bir geçmişi bile yok yani nefret ettiğim 3 saniyelik karakterlerden bu demek değil ki ben mha dan nefret ediyorum kısaca anlatmak istediğim şey anime daima kusursuz olmaz ve plotda boşluklar bırakır ve sadece villain vs hero gibi gözükür ancak aslında bu karakterlerin geçmişi onlara sempati duymamızı sağlar bu konudaki en harika örnek narutodur şüphesiz bir şekilde villainler %90 oranında kendi sebeplerine sahipti %10 luk kısım ise zihinsel sorunlara sahip kişilerdi. umarım en azından birazcık sorunu yanıtlayabilmişimdir

Yorumun için teşekkürler.Ben karakterlere bağlanamayınca animeyi sevemediğim için bu konuyu normalden fazla önemsiyorum sadece.

 

 

 

utkudrgn, 18 saat önce tarihinde yazdı:

Fairy Tail konusunda biraz haklısın evet, fakat One Piece`in tamamını izlemiş olsaydın, Kaido`nun Luffy`i bir yumrukla yerle bir etmesini görürdün, ayrıca zaten One Piece`teki, 2 yıllık time skip zamanında Luffy Rayleigh yani Korsanlar Kralının sağ kolu ile antreman yaptı, Zoro en iyi kılıç ustası olan Mihawk tan yardım aldı, Sanji`nin güçlenmesi pek yerli yerinde değildi haklısın.Onun dışında, diğer tayfa üyeleride belli başlı kişilerden yardım alıp geliştiler. Hakilerini falan öğrendiler, yeni dünyada zaten luffyler tokat yiyor. Neyse genel olarak animelerde hep iyilerin kazanması benimde zoruma gidiyor ama bazı animelerde iyilerin yenmesi mantıklı oluyor.Sonuç olarak, her animede iyilerin kazanması saçma ama bazı animelerde gerçekten iyilerin kazanması mantıklı oluyor.

dikkat one piece spoiler

O kadar tokat yiyor tek yumrukta seriliyor diyorsunuz ama hiç ölmemesini hayatını kalıcı olarak etkileyen yaralar almamasını sorgulamıyorsunuz nedense?(akainu belki kalıcı yara bıraktı ama cidden çokta etki etmiyor bence yarayı alınca süründü ama HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ artık turp gibi)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Katılıyorum bende irite oluyorum hep iyilerin kazanmasından ama bu sadece animelerde yok heryerde var marvel filmlerinde özellikle. Bu şekilde olması daha genel kitleye hitap etmelerini sağlıyor ve daha çok izleniyorlar. Sanat için sanat değilde halk için sanat yapıyorlar. Animelerde kötü taraf genelde absürd ve abartılı bir şekilde kötü oluyor doğru düzgün kötülerin olduğu animeler nadir. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

@Evrensel12aga anladığım kadarıyla ortak bir noktada buluşmak yerine tek amacın anime kötülemek senin. Yazdığın yorumlar tutarlı değil, gözünü seveyim seinen izle. Yamulsalarda animeye devam ediyorlar ne demek abi cevap vereyim diyorum sonra kendi kendime ne anlatıyorum ya ben diye sorgulamadan duramıyorum.

 

vinland saga

dororo

berserk

hellsing ultimate öneririm.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Real-Men-Frrranky, 2 dakika önce tarihinde yazdı:

@Evrensel12aga anladığım kadarıyla ortak bir noktada buluşmak yerine tek amacın anime kötülemek senin. Yazdığın yorumlar tutarlı değil, gözünü seveyim seinen izle. Yamulsalarda animeye devam ediyorlar ne demek abi cevap vereyim diyorum sonra kendi kendime ne anlatıyorum ya ben diye sorgulamadan duramıyorum.

 

vinland saga

dororo

berserk

hellsing ultimate öneririm.

Öneriler için teşekkürler.
(yamulsalarda devam ediyorla kastım yenilmelerine rağmen ilerde hiçbirşey olmamış gibi hayatlarına devam etmeleri kalıcı bir kayıp olmuyor şahsen bu beni rahatsız ediyor onca yaranın büyülü bir şekilde iyileşmesi bir dövüşte mesela luffy kolunu kaybetse anime sonuna kadar bir kolu eksik dolaşsa olmuyor nası dayak yerse yesin ölmüyor aldığı yaralar iyileşiyor fedakarlık yapıyor gibi görünüyor ama hiçbirşey kaybetmiyor.Bu seni rahatsız etmiyor olabilir ama beni AŞIRI rahatsız ediyor.)

 

 

TouaTokuchi, 10 dakika önce tarihinde yazdı:

Katılıyorum bende irite oluyorum hep iyilerin kazanmasından ama bu sadece animelerde yok heryerde var marvel filmlerinde özellikle. Bu şekilde olması daha genel kitleye hitap etmelerini sağlıyor ve daha çok izleniyorlar. Sanat için sanat değilde halk için sanat yapıyorlar. Animelerde kötü taraf genelde absürd ve abartılı bir şekilde kötü oluyor doğru düzgün kötülerin olduğu animeler nadir. 

Tam olarak düşündüğüm şey işte.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Evrensel12, 16 saat önce tarihinde yazdı:

aokiji falan dedin ama nedense hasır şapkada hiç kayıp yok robin donduruldu ama şuan gül gibi yaşıyor.
mihawk zoro'yu ikiye ayırdı adeta ama zoro gül gibi yaşıyor.
Marineford savaşında yüzlerce kişi öldü dediler ama herkesin yarası sarıldı ana karakterlerden ölen olmadı (1 tane oldu ama neyse)

Yani yamultamadıkları oldu ama bunun animeye çok etkisi yok yamulsalarda devam ediyorlar birşey yok gibi.

Doflamingo konusuna katılıyorum.Peki bu eli öpülesi doflamingo animede ne kadar gözüküyor? 20 dakika? 50 dakika? 100 dakika? peki anime kaç dakika?

Luffy vücudunu zorluyor sınırları zorluyor havadan gelen powerup değil demişsin o konuda gear second gear third ve şu kocakafalının bilmemne hormonu onu çoktan mahfetmiş olmalı o zaman?En az 40-50 yıl kısalmalı ömrü (o hormonların her biri 10 yıl gear second ları falan ekle birde birde aldığı yaralar falan)

Big mom fight ına gelmedim wano ya falanda gelmedim o yüzden oraları yorumsuz bırakmam gerek.(animeyi izlede gel o zaman deme 900 bölüm 3 günde bitmiyor bizimde hayatlarımız var :D)

 

 

 

Yorumun için teşekkürler.Ben karakterlere bağlanamayınca animeyi sevemediğim için bu konuyu normalden fazla önemsiyorum sadece.

 

 

 

O kadar tokat yiyor tek yumrukta seriliyor diyorsunuz ama hiç ölmemesini hayatını kalıcı olarak etkileyen yaralar almamasını sorgulamıyorsunuz nedense?(akainu belki kalıcı yara bıraktı ama cidden çokta etki etmiyor bence yarayı alınca süründü ama HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ artık turp gibi)

Spoiler

İlk olarak, Hasır şapkada kayıp var. Ace ölüyor, ki Ace öldükten sonra Luffy çıldırıyor kafayı falan yiyor.Robin`in olayını demişsin, Robin`in o olayını bilmediğim için bir yorum yapmayacağım.Mihawk Zoro`yu ikiye böldüğü için ilk bölümlerde Nami`yi kurtarırken, yarası açıldı adam akıllı savaşamadı, tüm yük Luffy`e falan düştü, zaten ondan sonra doktora gidildi ve düzgün bir dikiş atıldı, Zoro`ya yani tedavi edildi.Daflamingo konusunda haklısın bir şey diyemeyeceğim.40-50 Ömür kısaltma demişsinn, o konuya gelirsek, sen neden Türkiye ortalamasını falan aldın ki, ne sanıyorsun 80 yıl ortalama yaşama ömrü mü? Luffy`nin bulunduğu evrende adam akıllı Fabrika yok, zehirli gaz yok ve Luffy çok hareketli bir çocuk, o yüzden ortalama yaşama ömrünün 110 yıl gibi bir süre olduğunu varsayabiliriz, 50 si gitse 60 yıl gül gibi yaşayacak yine. Turp gibi olma konusuna gelirsek, ne bekliyorsun ki kanka? adamlar anime boyunca Luffy`i Zoro`yu sakat mı bıraksınlar, ki Chopper aşırı bilgili bir doktor çoğu yarayı çok iyi sarıp iyileştirebilir. 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.