Jump to content
  • 4

Anime ve Manga eşyaları


Akame777

Soru

Bu soruya 1 cevap geldi

Önerilen İletiler

  • 0

bende 7 tane figür var; 2 tanesini kadıköy gerekli şeylerden arkadaşım hediye aldı burası genelde baya anime eşyası satıyor fakat fiyatları pahalı buna değinicem birazdan

1 tanesini kadıköyde köstebek isimli bir mağaza var oradan aldım fiyatları orta şekerli fakat anime eşyası çok da fazla yok

1 tanesini 2.el figür vb. eşyalar satan kadıköyde ki küçük bir dükkandan aldım (midyeci yasinin sağ tarafında bir cami var camiden yaklaşık 30 metre uzaklığında küçük bir girişi var telefon kılıfları da satılıyor).

kalan 2 tanesini de aliexpress den aldım ve en tatmin edici olanlar bunlar oldu. Türkiyede anime ürünleri gerçekten çok pahalı, türkiyede 270 tl olan figürü vergi dahil 65 tl ye aldım kuponla. Şu an dolar maalesef daha fazla arttı fakat yine de aliexpress daha uyguna geliyor. Akıllarda olan soru genellikle gümrük vergisi çok biner mi? veya güvenilir mi acaba oluyor. Benim tavsiyem sıralamadan en çok yorum alanları satın alman zaten yorumlarda fotoğraflarını da atıyorlar. Gelmediği oldu mu hiç diye sorarsan da oldu evet fakat bu tamamen ülkemizin güzide kargosu ptt nin suçu. Satıcıya mesaj attığınız zaman para iadesi alabiliyorsunuz ben aldım. Gümrük de en son bildiğim kadarıyla fiyatın üzerine yüzde 20 ekliyorsun yani 100 liralık ürün 120 lira oluyor fakat ufak tefek birşeyler daha oluyor 125-127 liraya falan tekabül ediyor. Ben daha önce hiç yaşamadım fakat çok fazla vergi kesildi diyen de var. Anime ürünlerinde bunu yaşayacağını pek sanmıyorum. Son olarak instagram da decarchiveteen adında bir sayfa var henüz birşey almadım fakat alanlar memnun gibi. Şahsen odam otaku odası değil kitaplığımda ufak tefek figürler var sadece umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğer bütçe sınırın yoksa ve kargoyu beklemek istemiyorum diyorsan gerekli şeyler mağazasından alışveriş yapabilirsin orada birsürü eşya var.

 

Not: aliexpress de satıcılar farklı farklı olduğu için ürün çeşitliliği fazla olan tek bir satıcıdan sipariş vermen kargo açısından kolaylık sağlar.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.