Jump to content

sözde ecchiler hakkında


Önerilen İletiler

TV'de yayınlandığı halinde yayınlıyorsalar TV'de sansürlü olarak yayınlanıyor. Blu-Ray versiyonları sansürsüz oluyor ama anime çıktıktan belirli bir süre sonra yayınlandığı için, animeyi çıktığı an yayınlayan fansublar sansürlü halini çevirmiş oluyor. Hentai sahneleri olan animeler için de aynıdır yüksek ihtimalle

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

cannbblabla, 10.01.2021 - 01:14 tarihinde yazdı:

türkanime ekibine tek bir sorum var neden hentailerin hentai kısmını kesip sadece diyalogları ve görünebilecek şeyleri ekrana koyup da ecchi diye sunuyorsunuz aslında çok daha güzel ecchiler çevirebilirsiniz saygılar

 

Türk Anime üzerindeki hiçbir anime hentai kategorisinde değildir. En fazla ecchi olabilir. Bu da zaten yasal bir kategori. Hentai işin içine tam cinselliğin girdiği üst değil alt cinsel organların göründüğü animeler için geçerli. Zaten böyle animeleri paylaşan siteler türkiyeden engellenirler. 

 

Echhi kategorisiyle ilgili bir sıkıntı düşünüyorsanız izlemeyebilirsiniz. Türk Anime sizlere farklı çevirmen gruplarını ve izleme seçeneklerini sunar. Bunlardan birini seçip izleyebilirsiniz. Ancak sansür istemiyorsanız ve sizi rahatsız ediyorsa ecchi seriler için BD yi seçmeniz gerekir. 

 

Ek olarak ecchi kategorisindeki tüm animelere ilgili üye ilk defa siteye giriyorsa ben bu animeyi izlemek istiyorum diye onay metnini unutmayın. Biz sizleri cinsellik değil çıplaklık konusunda uyarıyoruz :) İzleyip izlememek size kalmış. 

 

Kesmeye gelirsek. Biz Türk Anime olarak animelerden kesim işlemleri yapmıyoruz ilgili sahneleri. Yabancı televizyonlarda yayınlandığı şekilde veriyoruz. 

 

Türk Anime hiçbir zaman hentai paylaşmayacaktır.

 

 

Saygılarımızla, 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.