NGLVER 1 Posted January 10 Share Posted January 10 Konuyu buraya açmamın sebebi anime mi çifgifilm mi olduğunu hatırlamam baştan belirteyim. Küçük tüp gibi şeylerde pokemonlar gibi yaratıklarını saklıyorlardı. Boyunlarına asıyorlardı sanırım bide. Hatırladığım kadarıyla ana karakterin kutup ayısı gibi beyaz ve sırtında açık mavi kristal benzeri şeyler vardı. Bide ana karakter annesini arıyordu hatta bir bölümde birisi kandırıyordu onu bu vesileyle. Televizyonda yayınlanıyordu ve çok küçüktüm izlediğim sırada. O yüzden anime olup olmadığını hatırlamıyorum. Quote Link to post Share on other sites
ChYRoN 38 Posted January 10 Share Posted January 10 Monsuno olabilir mi? NGLVER 1 Quote Link to post Share on other sites
NGLVER 1 Posted January 10 Author Share Posted January 10 ChYRoN, Şimdi tarihinde yazdı: Monsuno olabilir mi? Allah razı olsun kaç aydır arıyordum gelmedi aklıma :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts