Real-Men-Frrranky 82 Posted January 12 Share Posted January 12 evet arkadaşlar forum şifremi sonunda bulmamın üzerine böyle bir konudan giriş yapayım dedim Anime fazla eski değil max 2017 yapım falandır 2 tane genç erkek bi arabaya biniyorlar sonra biryere gidiyorlar o sırada camdan birileri atlıyor falan araba hasar görüyor öylesine denk gelip izlemiştim sonra izlerim diye kenara attım şimdide adını hatırlamıyorum bu tarz birşey izleyen var mı hiç animenin ilk bölümünde oluyor bunlar Quote Link to post Share on other sites
Caprihorn 81 Posted January 12 Share Posted January 12 Real-Men-Frrranky, 1 saat önce tarihinde yazdı: evet arkadaşlar forum şifremi sonunda bulmamın üzerine böyle bir konudan giriş yapayım dedim Anime fazla eski değil max 2017 yapım falandır 2 tane genç erkek bi arabaya biniyorlar sonra biryere gidiyorlar o sırada camdan birileri atlıyor falan araba hasar görüyor öylesine denk gelip izlemiştim sonra izlerim diye kenara attım şimdide adını hatırlamıyorum bu tarz birşey izleyen var mı hiç animenin ilk bölümünde oluyor bunlar Hoş geldin.Bulamadım ben başka hatırlayabildiğin bir şey var mı? @Gorkito Sen belki bulursun. Quote Link to post Share on other sites
Gorkito 124 Posted January 12 Share Posted January 12 Real-Men-Frrranky, 2 saat önce tarihinde yazdı: evet arkadaşlar forum şifremi sonunda bulmamın üzerine böyle bir konudan giriş yapayım dedim Anime fazla eski değil max 2017 yapım falandır 2 tane genç erkek bi arabaya biniyorlar sonra biryere gidiyorlar o sırada camdan birileri atlıyor falan araba hasar görüyor öylesine denk gelip izlemiştim sonra izlerim diye kenara attım şimdide adını hatırlamıyorum bu tarz birşey izleyen var mı hiç animenin ilk bölümünde oluyor bunlar Konusu neydi animenin? Gizem, polisiye falanmı? Tanıdık geldi ama çıkaramadım Quote Link to post Share on other sites
Caprihorn 81 Posted January 12 Share Posted January 12 Real-Men-Frrranky, 2 saat önce tarihinde yazdı: evet arkadaşlar forum şifremi sonunda bulmamın üzerine böyle bir konudan giriş yapayım dedim Anime fazla eski değil max 2017 yapım falandır 2 tane genç erkek bi arabaya biniyorlar sonra biryere gidiyorlar o sırada camdan birileri atlıyor falan araba hasar görüyor öylesine denk gelip izlemiştim sonra izlerim diye kenara attım şimdide adını hatırlamıyorum bu tarz birşey izleyen var mı hiç animenin ilk bölümünde oluyor bunlar O dediğin araba kırmızı mıydı? Bende bir yerde falan görmüş olabilirim. Quote Link to post Share on other sites
Real-Men-Frrranky 82 Posted January 13 Author Share Posted January 13 rimmuru, 12.01.2021 - 17:17 tarihinde yazdı: O dediğin araba kırmızı mıydı? Bende bir yerde falan görmüş olabilirim. aynen kırmızı araba Quote Link to post Share on other sites
Real-Men-Frrranky 82 Posted January 13 Author Share Posted January 13 Gorkito, 12.01.2021 - 17:11 tarihinde yazdı: Konusu neydi animenin? Gizem, polisiye falanmı? Tanıdık geldi ama çıkaramadım valla bu şekilde bulmanın zor olacağını biliyorum ama konusunu hiç hatırlamıyorum Quote Link to post Share on other sites
Gorkito 124 Posted January 13 Share Posted January 13 Real-Men-Frrranky, 4 dakika önce tarihinde yazdı: valla bu şekilde bulmanın zor olacağını biliyorum ama konusunu hiç hatırlamıyorum valla mal'dan 1k animeye baktım bulamadım pes ettim, bulursan haber yolla meraktan çatlıyorum. Quote Link to post Share on other sites
Caprihorn 81 Posted January 13 Share Posted January 13 Real-Men-Frrranky, 6 dakika önce tarihinde yazdı: aynen kırmızı araba Aynı animedir o zaman.Biraz daha arayım bulursam yazarım. Quote Link to post Share on other sites
Real-Men-Frrranky 82 Posted January 13 Author Share Posted January 13 Gorkito, 1 dakika önce tarihinde yazdı: valla mal'dan 1k animeye baktım bulamadım pes ettim, bulursan haber yolla meraktan çatlıyorum. ahahah bende merak ediyorum araştırdım baya Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts