Forum Admin Amygirl 2,612 Posted January 23 Forum Admin Share Posted January 23 Merhaba arkadaşlar! TürkAnimeTv'nin izleyici profilini oluşturmak adına sizlere bir anket hazırladık. Geniş anime ve manga platformlarının ve birçok mecranın genel liste ya da senelere göre liste oluşturduğunu görmüşsünüzdür. Binlerce izleyicisi olan TürkAnimeTv'nin de neden böyle bir etkinliği olmasın dedik. Bu etkinliğe göre izleyicilerimiz anketi doldurarak favori anime türlerini, en çok tercih ettiği anime içeriklerini, en sevdikleri ilk 10 animeyi, erkek ve kadın karakterleri seçecek. Sizler de anketimizi doldurarak TürkAnimeTv genel izleyici profilini oluşturmamıza destek verin! Anket için buraya tıklayınız! Anketimiz 10 Şubat 2021'de sona erecektir. En kısa zamanda da sonuçlar duyrulacaktır. Anketle ilgili soru ve önerilerinizi konu altına yazabilirsiniz. İyi eğlenceler! eskiçeviri, Barış D. Baryshx, Vega and 15 others 10 6 1 1 Link to post Share on other sites
heymely 376 Posted January 23 Share Posted January 23 Elinize sağlık, anket doldurmayı seven bir insan olarak güzel de bir etkinlik olmuş. Amygirl and Sitonyum 2 Link to post Share on other sites
Caprihorn 120 Posted January 23 Share Posted January 23 Anketleri çok severim. Ellerinize sağlık. Link to post Share on other sites
Batush 34 Posted January 23 Share Posted January 23 Fantastik-Romantizm-Dram-Komedi-Aksiyon kombosunun hayranı olarak Fantastik'i şıklarda göremedim :/ Link to post Share on other sites
Forum Admin Vega 1,700 Posted January 23 Forum Admin Share Posted January 23 Batush, 4 dakika önce tarihinde yazdı: Fantastik-Romantizm-Dram-Komedi-Aksiyon kombosunun hayranı olarak Fanstastik'i şıklarda göremedim :/ Doğaüstü türü karşılık gelir. Evettt oyumuzu verdik hayırlı uğurlu olsun Link to post Share on other sites
Pseudohomophylus 620 Posted January 23 Share Posted January 23 Ellerinize sağlık Psikolojik seçeneğini de eklerseniz tadından yenmez mikkemmel olur Spoiler @Vega abla imzan bende "nishi.gif" şeklinde görünüyor O.o Sonuçları merakla bekliyorum Link to post Share on other sites
eskiçeviri 117 Posted January 23 Share Posted January 23 Güzel bir etkinlik olmuş, kadın karakterler biraz yetersiz olmuş gibi pek aradıklarımı bulamadım üzdü :( DaiSahir and CiciKedi 1 1 Link to post Share on other sites
CiciKedi 106 Posted January 23 Share Posted January 23 Güzel Güzel elinize sağlık eskiçeviri 1 Link to post Share on other sites
Forum Admin Amygirl 2,612 Posted January 23 Author Forum Admin Share Posted January 23 eskiçeviri, 27 dakika önce tarihinde yazdı: Güzel bir etkinlik olmuş, kadın karakterler biraz yetersiz olmuş gibi pek aradıklarımı bulamadım üzdü :( MyAnimelist sana yetersiz kalmış eskiçeviri 1 Link to post Share on other sites
Nones 2,135 Posted January 24 Share Posted January 24 Nezuko'mu göremedim listede @Amygirl RusenPo 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts