Jump to content

TürkAnimeTv Genel İzleyici Anket Sonuçları!


Amygirl

Önerilen İletiler

Vega, 2 dakika önce tarihinde yazdı:

Yok yawf ne özrü herkes düşüncelerini belli çerçeveler içerisinde paylaşmalı sen sevmiyorsan elbet vardır itici gelen bir tarafı yargılamıyorum burada?

Yok abla dediğim gibi sevmiyor değilim, seviyorum ama normal bir şekilde seviyorum. :D İtici gelen bir tarafı yok ama aşırı sevdiğim bir karakter değil, öyle yani. :) Abla bu arada ilginçtir sanırım söz konusu Levi olunca beni bir taktın. :D Arkadaşlar arasında alay konusu oldum Zeynep abla seni takmıyor diye. :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 35
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Merhaba arkadaşlar,    Sonuçları duyurmadan önce katkı sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ederiz.  İşte sizlere site izleyicilerinin genel profili:       Anke

Rem seçenler hayal aleminde yaşamaya devam ediyorlar...   Aynısının bir de pembesi olan waifu mu olur?

Büyük sitelerin top 50 si normalde kolay kolay oynamaz. Kimetsu no Yaiba, Violet Evergarden gibi çıkış tarihi yakın olmasına rağmen ilk sıralara oturmuş animeler bence büyük başarı oluşturuyor. Tek bi

Posted Images

Emeğinize sağlık:thank_you__onion_by_elcerbero:

Sadece oy kullanmış olsam da çok eğlenceli bir etkinlikti.

Umarım bundan sonra da böyle bol katılımlı, keyifli ve bir o kadar da eğlenceli anketler düzenlenir. 

En sevilen seslendirme sanatçıları, en korkutucu sahneler, en komik sahneler, en çok yakışan çiftler, en kötü veya en uyumlu ikililer gibi başlıklar canlanıyor gözümde :admire-onion-head-emoticon:

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AoT kalitesini benim gözümde yerlere çeken Eren'in çıkması garibime gitti. Şahsen AoT vahşet olmasa bu kadar vurucu bir anime olacağını hiç düşünmüyorum. Çünkü ana karakter bu vuruculuğu baltalayan en kalitesiz şey. Bir de animenin başktaki kaliteyi, devamında geliştirememesi var. Neyse AoT fanboyları tarafından linç edilmek istemiyorum.

 

Bunun dışında anket yaparken, karakterlerin görsellerini gösteren bir şey olsa iyi olurdu. Çoğu karakter hatırlamadığımdan, aklıma gelene oy bastım.

 

One Piece şahsen anime olarak iyi bir başarısı yok. Manga tarafında olsa belki listeye girerdi. Asıl Naruto'nun bu listede olması garibime gitti. Şahsen Re: Zero göre daha iyi olduğunu ve site tarafındaki kullanıcıların büyük bir çoğunluğunun tükettiğini düşünüyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

En sevdiğim animeler kısmına ilk 10 animem olarak Shingeki No Kyojin, Clannad After Story, One Punch Man, Code Geass, Yakusoku No Neverland, Vinland Saga, Kimetsu No Yaiba ,Nanatsu no Taizai, Shokugeki no Souma ve Haikyuu bunları söyleyebilirim. Kaç tane seçildiğini hatırlamıyorum ama bu sıralama ile seçmişimdir. Genelde benimde en sevdiğim animeler de ilk 10 animeye girmiş. Pek şaşırmadım açıkçası. Sonuçta bir şey iyiyse aynı zamanda popülerde olur. Türe pek takılmıyorum anime izlerken pek bir şey düşünemedim o konuda. Seçilen karakterler baya şaşırtıcı olmuş. Popüler serilerin bana göre yüzeysel olan karakterleri gerektiğinden fazla ilgi görmüş. Özellikle kadın karakterlerde daha belirgin.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.