Jump to content

Yeni beğeni sistemi- Flood sorunu


Bylogos

Önerilen İletiler

Sevgili Tütkanime.net kurucusu, yeni beğeni sistemi geleli epey oldu biliyorum. Facebook gibi 5 ayrı emojiyle beğeni bırakma özelliği hoş olsada oldukça işlevsiz ve can sıkıcı çünkü sürekli flood uyarı veriyor. Lütfen bunu eski sade haline geri çevirin. 

 

Birbaşka konuysa animelerin sayfa beğenisiyle bölüm beğenilerinin uyuşmadığı zamanlar oluyor. Örneğin: x animesinin sayfa beğenisi 1.000 iken bölümlerinin ortalama 200-300 beğeni alması. Ben animelerimi mal'dan bakıp seçmiyorum bu web sitesinin beğenilerine göre seçiyorum ve anime sayfası beğenisi yanıltıcı olabiliyor mesela ben izlediğim bölümleri beğenirken anime sayfasında beğeni yapmıyorum, unutuyorum veya sonraya bırakıyorum. Demek istediğim anime sayfasına ek olarak bölümlerin toplam beğeniside eklenebilir. Herşey sitemizin daha güzelleşmesi için, beni okuyup dinlediğiniz için teşekkür ederim. İyi günler, iyi çalışmalar :)

Screenshot_20210213-140528.png

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İkisinin de bulunması biraz saçma olacaktır. Başkalarının hangi animeleri sevdiğini görebilmeniz için ana sayfanın en alt kısmında "MAL En İyi 500"  yazısına tıklayarak myanimelistten alınmış en iyi 500 anime listesini görebilir, yukarıdaki "Animeler" yazısına tıklayarak sağ taraftan detaylı bir arama yapıp istediğiniz türlerdeki animeleri puanına ya da beğenisine göre sıralayabilirsiniz. İfade sistemi kaldırılmayacaktır. Bu kısım sadece beğenenleri değil beğenmeyenleri, şaşıranları, aşırı beğenenleri ve idare eder diyenleri belirtiyor. Flood uyarısının çıkma sebebi o an siteye yapılan saldırılardan kaynaklanıyor ve kısa bir sürede düzeltilip eski hâline getiriliyor. Önerileriniz için teşekkür ederiz. Hepsini dikkate alıyoruz ve hoşumuza gidenleri yapmaya çalışıyoruz. :cheer2-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.