Sourléd 61 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Bölüm Sayısı 12Anime Yılı : 2012Anime Türü : Gizem , Korku , Drama , Okul , Konusu : 26 yıl önce, orta okul üçüncü sınıfta okuyan Misaki adında bir öğrenci vardı. Onur öğrencisiydi aynı zamanda sporda da iyiydi, sınıf arkadaşları arasındapopüler olan büyüleyici bir kızdı. Aniden vefat edince, sınıf arkadaşları mezun olana kadar sanki o hayattaymış gibi davranmaya karar verdi. Daha sonra,1998 yılının baharında Sakakibara Kouichi adında bir oğlan bu sınıfa transfer edildi ve o sınıftaki korkunç atmosferden şüphelenmeye başladı.Özellikle de, göz bandı takan, resimlerde tek çizimler yapan Mei Misaki adındaki güzel ve soğuk kızdan. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lynx 225 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Değişik bir animeye benziyor.. Korku sanmıştım ama değişmiş heralde. :-XZaman bulursam izleyeyim bakalım. ::(Gökay abimizin eline sağlık. 8) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sourléd 61 Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 Güzel anime tavsiye ederim o kadar reklam yaptık :(Sitede baya izliyenı var ve iyi gidiyor anime "Korku" pek değilde Gerilim var :o Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoryuken.M 61 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Bencede çok iyi bir anime hem konusu olsun hemde çizimleri olsun gerilim türünden hoşlananlara tavsiye ederim ellerine sağlık... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Bencede güzel bir anime ilk 3 bölümü izledim zaman buldukça bakıyorum Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Padvox 62 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Tüm bölümleri çıktı ve çevrildi mi ? Şuan takip ettiğim seri bitmek üzere ve bunu izlemeyi istiyorum tabi bölümler çıkmış ve çevirisi bitmiş ise. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sourléd 61 Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 5.bölüme kadar çıktı her hafta çarşamba günleride çıkıyor. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 882 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 İzledikten sonra diğer haftanın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum :D İzlenmeli bence :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Padvox 62 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 5.bölüme kadar çıktı her hafta çarşamba günleride çıkıyor.Tüm bölümler çıksın izlerim o zaman :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ℓøvέ~♥ Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Listemde vardı tüm bölümleri tamamlanınca izlemeyi düşünüyorum kesinlikle güzel anime:D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts