rosena 0 Posted February 27 Share Posted February 27 Herkese selamlar! Adım Birgül, 17 yaşındayım ve lise üçüncü sınıfım. Yaklaşık 7-8 aydır anime izliyorum ama daha önce de izlediğim animeler var. İlk izlediğim anime tokyo ghoul. Kaç anime izlediğimi bilmiyorum ama yirmiden fazladır sanırım. Ecchi dışında her tür severim. Sanırım bu kadar. Sağlıcakla kalın! Link to post Share on other sites
Caprihorn 151 Posted February 27 Share Posted February 27 Hoş geldin Birgül.Ben de lise üçüm.Sohbet etmek istersen mekanın linkini bırakıyorum. Link to post Share on other sites
rosena 0 Posted February 27 Author Share Posted February 27 Teşekkür ederimm Link to post Share on other sites
Ucanbirkedi 25 Posted February 27 Share Posted February 27 rosena, 2 saat önce tarihinde yazdı: Herkese selamlar! Adım Birgül, 17 yaşındayım ve lise üçüncü sınıfım. Yaklaşık 7-8 aydır anime izliyorum ama daha önce de izlediğim animeler var. İlk izlediğim anime tokyo ghoul. Kaç anime izlediğimi bilmiyorum ama yirmiden fazladır sanırım. Ecchi dışında her tür severim. Sanırım bu kadar. Sağlıcakla kalın! Aramıza hoşgeldin keyifli forumlar... Link to post Share on other sites
pegasusejder 851 Posted February 27 Share Posted February 27 rosena, Bir saat önce tarihinde yazdı: Herkese selamlar! Adım Birgül, 17 yaşındayım ve lise üçüncü sınıfım. Yaklaşık 7-8 aydır anime izliyorum ama daha önce de izlediğim animeler var. İlk izlediğim anime tokyo ghoul. Kaç anime izlediğimi bilmiyorum ama yirmiden fazladır sanırım. Ecchi dışında her tür severim. Sanırım bu kadar. Sağlıcakla kalın! Hoş geldin Birgül, ben 23 yaşında son sınıf elektrik-elektronik öğrencisiyim, yaklaşık 10 yıldır anime izliyorum. :) Arkadaşlar mekanın linkini bırakmış, istediğin gibi gelip muhabbet edebilirsin. :) Yazmaktan çekinme lütfen. Link to post Share on other sites
heymely 398 Posted February 27 Share Posted February 27 Merhaba, aramıza hoş geldin. İyi forumlar. Link to post Share on other sites
Pseudohomophylus 650 Posted February 28 Share Posted February 28 @rosena Birgül hoş geldin Merak ettiğin veya sıkıntı yaşadığın bir sorun olursa çekinme lütfen Keyifli forumlar Link to post Share on other sites
Recommended Posts