Jump to content

Papa no Iukoto wo Kikinasai!


Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

Konu:Segawa Yuta üniversite birinci sınıf öğrencisidir. Ailesini küçük yaşta kaybetmiş ve ablası Yuri'tarafından büyütülmüştür.. Yuta lisedeyken ablası orta yaşlı bir adamla evlendikte sonra yalnız yaşamaya başlamıştır.

Birgün Yuri Yuta'nın evini ziyaret eder ve eşiyle birlikte tatildeyken 3 çocuguna bakmasını ister. Hiç istemesede kabul eder(Ablasının orta yaşlı ve iki çocuklu bir erkekle evlenmesini istememiştir ve onlardan uzak durmayı tercih etmiştir) ama ablasıgilin ucağı kaybolur. Şimdi kimsesiz kalan bu 3 kıza bakmak Yuta'ya düşecektir kabul etmezse yetimhaneye gönderilecektir(Diğer iki kız neysede en kücükleri hina öz yegenidir ve vicdanıda buna elvermeyecektir).

Böylece kücük bir dairede garip bir aile hayatı başlamıştır. (En büyük ve ortanca çocuk ablasının üvey kızları en küçüğü ise öz kızıdır)

Anime Türü : Komedi , Ecchi , Romantik , Okul , Yaşam , Shounen , Slice , Of , Life (Çok Az Bi Türe Sahip :D )

Anime Yılı : 2012

Karakterler :

Resmi ekleyen

Yuuta Segawa : 20 yaşında ve üniversite birinci sınıf öğencisidir.Ablası evlendikten sonra o ve yeni ailesini pek sevmez.Okuldaki tuhaflığıyla dikkat çeken üst sınıfı Oda Raika'dan hoşlanmaya başlamış ve onunla daha yakın olabilmek için. Gezi ve inceleme kulübüne girmiştir.

Resmi ekleyen

Sora Takanashi: Kız kardeşlerin en büyüğüdür. 14 yaşında ve ortaokul ikinci sınıf öğrencisidir. Tsundere tarzı bir kişiliği vardır.Yuuta dayıları olmasına rağmen abi diye çağırır. Okulda başarılı bir öğrenci olmasına karşın yemek yapmakta berbattır.

Yuuta ablasının eşi ve üvey çocuklarını sevmesede Sora, Yuuta'dan hoşlanmaktadır

Resmi ekleyen

Miu Takanashi : Ortanca kız kardeştir. 10 yaşında ve ilk okul 5. sınıfa gitmektedir.Annesi rus olduğu için sarı saçları ona benzemektedir. Genellikle Yuuta'yı dayı (Oji-san) diye çağırır. Erkeksi ve kendinden büyük erkeklerden hoşlanır.

Resmi ekleyen

Hina Takanashi:Kızların en küçüğüdür. 3 yaşında ve ana okuluna gitmektedir. Kızlar içinde Yuuta ile kan bağı olan tek kardeştir.Çok arkadaş canlısı ve yabancılardan çekinmeyen bir çocuktur . Genellikle Yuuta'yı küçük dayı (Oji-tan) diye çağırır.

Resmi ekleyen

Tama Üniversitesi Edebiyat bölümü 2. sınıf öğrencisidir. Özellikle Japon mutfağında çok iyidir ve kulüpteki tek bayandır. Duygularını çok belli etmeyen ve fazla konuşmayan biridir. Sevimli şeyleri çok sever ve utanmaktan çekinmeyen garip bir kişiliği vardır.(Kuudere diyebiliriz)

Anime çok güzel tavsiye ederim 5.Bölüme kadar çevirisi çıktı AMT' fansubu tarafından çevirisi devam etmekte çok sardı beni mutlaka izlemelisiniz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.