Jump to content

Attack on Titan (138. Bölüm spoiler)


KontesBathory

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 21
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

bu manga seinen olsa iyi olurdu aslında ben gidişatı 5 bölümdür beğenemiyorum

SALKMDLSAKŞDMWQİEKNWQĞEOINKWEQ mangayı nasıl okudun ya eren artık çok farklı bi dünyada onları korumak için kendini feda etmiş, sen gelmiş anlaşalım diyosun. o da çok meraklıydı zaten kendini ölüme gö

Posted Images

KontesBathory, 13 saat önce tarihinde yazdı:

ama eren marleylerin geçmişte yaptıklarının aynısını onlara yapmaya çalıştı ki bu çok yanlış suçu olmayan birçok insanı öldürdü ve durdurulması gerekiyordu tabiki erenin kendince sebepleri vardı ama çok ileriye gitti connie ve jean i bile titana dönüştürdü ölmesi gerekiyordu artık ve bunu yapabilecek bir mikasa bir levi vardı levi da yaralıydı zaten o yüzden mikasaya düştü ereni öldürmek maalesef

Biliyorum ama dediğim gibi anlaşma yapıp sadece Marley askeridir kral kraliçe falan onları öldürüp ülkeyi ele geçirdikten sonra durmaya ikna etselerdi daha iyi olurdu bence :D Ama senin dediklerinde mantıklı.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Öncelikle çok iyi fakat aşırı üzücüydü. Jean ve Connie'nin saf titana dönüşmesine mi Annie'nin babasıyla konuşamamasına mı Mikasa'nın gördüğü rüya ve gerçekte yaptığı şeye mi hangisine üzüleceğime bilemedim. Nasıl biteceği hakkında hiçbir fikrim yok fakat her şeyi zamanda geri gitmekle ilgili olan teoriye bağlayabilirler diye düşünüyorum.  Gene de Historia'nın bebeği, Ymir Fritz, titanların gerçek kaynağı vb. pek çok açıklanmayan olay var. Bunların manganın final için yayınlanmış taslağına nasıl bağlanacağını çok merak ediyorum. Bir yandan da üzgünüm bitecek diye. 

Ayrıca birinci sezonda çalan ''Call Your Name'' adlı şarkının bir kısmı Mikasa'nın rüyası ve Jeanların titana dönüşmesinden sonra çok daha farklı bir anlam kazandı :')  Isayama zeki adam 

(ʘ ͜ʖ ʘ)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bildiğim kadarıyla Nisan'da gelecek evet. 

Bölüm hakkında söylemek istediğim o kadar çok şey var ki... Nereden başlasam bilemiyorum. Öncelikle Eren hakkında şunları söylemek istiyorum, Eren'e ilk sezondan beri ısınamamıştım, hareketleri olsun kararları olsun pek hoşlanmamıştım ondan. Elbette bir nefretim yoktu ama sevmiyordum pek, neden bilmiyorum. Bir süre sonra mangayı okuyup onu daha iyi tanımaya karar verdim fakat manga durumu kötüleştirdi. Burada da işte 138. bölüme bağlarsak, Eren'in ölümüne üzülmedim. Hatta seçtiği yol, sebep olduğu şeyler yüzünden hak ettiğini bile düşünüyorum. Kin tutuyor değilim elbet, sadece mantık açısından ölümü kendine getirdi, hak etti diye düşünüyorum. Masum bir sürü insanın ölmesine yol açtı, ve ben Marleyan'daki asker ailelerinden falan bahsetmiyorum, orada ki Türkleri hatırlıyor musunuz? Onların suçu yoktu ama Eren sağ olsun öldüler. Jean, Connie ve Gabi'yi çok seviyordum, çok ağladım saf titana dönüşmelerine. Isayama cidden çok aceleci davranmış gibiydi, yani öyle hissettirdi bölüm bana. Direk öldürdü karakterleri ve öldürme şekilleri de kafa karıştırıcıydı. Bölümü iki kere okudum sindirebilmek için. Kısacası beğenmedim bölümü. Eren'i de pek sevmememe rağmen böyle basit bir ölümü değil daha farklı bir ölümü olmasını isterdim. Karaktere saygısızlık gibi geldi.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

RiseRevolution01, 07.03.2021 - 23:01 tarihinde yazdı:

6 Nisanda yeni bölümü. 

Bölüm hakkında, aot genel olarak çok kötüye gitti. İnsanları öldürdü diye Eren'i öldürelim yoksa daha fazla insan ölecek diye düşman oldular. Lan siz bilmiyorsunuz sanki Marleyin yaptıklarını. Eldianın geçmişini de öğrendiniz. İdrak mı edemediniz artık ne kadar lanet bir ırk olduklarını? Erenle anlaş, Marleyi yok et, yürüyüşü durdur, Eren'i titanın içinden çıkar. Bu kadar zor muydu arkadaş? Mikasa'ya gelirsem. Yahu Eren seni kurtarmak için çocuk yaşında neler neler yaptı. Sonrasında olanları yazmama gerek bile gerek yok. Ne var en azından sen taraf değiştirsen. Levi sana güveniyor zaten. Onu bir kılıç darbesiyle ya da tekmeyle öldürürsün. Altındaki titanı ya bir şekilde kontrol edip sürersin ya da onu da öldürüm ODM cihazıyla Eren'in yanına gidersin. Zaten dünya üzerinde ikinizden güçlü birisi yok. Bir olun rahat yaşayın işte niye bu kadar zor yolu tercih ettin ki? Armin'i ya öldürün ya tutsak edin ya da onu da yanınıza çekin. Bu kadardı.  Gerçi zaten sadece Marleyi yok etseniz yeteceği için Eldialıları öldürmenize gerek yoktu.

Gerçi anlattıklarım ile Isayama abimiz ters düşüyor galiba ama olsun :D

SALKMDLSAKŞDMWQİEKNWQĞEOINKWEQ mangayı nasıl okudun ya eren artık çok farklı bi dünyada onları korumak için kendini feda etmiş, sen gelmiş anlaşalım diyosun. o da çok meraklıydı zaten kendini ölüme götürmeye. şuan marleylilerin eldianlılara yaptıklarının KAT VE KATINI eren bütün dünyada uyguluyo, sence bunu yapmış olan birisi bi konuşmayla fikrini değiştirebilir mi? ayrıca sadece marley değil, dünyada ki herkes onlarla düşman, bunu 4. sezonda çok iyi görüyoruz. erenin şu an onların dünyasında yapılabilecek en kötü şeyi yapıyor. :D yanlış anlama ben kimsenin tarafında değilim, eren de en sevdiğim karakterlerden biridir. neden bunu yaptığını açıkca anlayabiliyorum, o da durdurulmak istiyor hatta mikasa'ya ben senin için neyim diye sorduğunda kaçmak için bi neden aradığını görebiliriz. AMA ne kadar anlayabilsem de bu kadar ileri gidebilceğini düşünmezdim. kendine bu kadar acı çektirmesine gerek var mıydı, orası tartışılır fakat şuan AOT dünyasında mutlu olan kimse yok. paradis adasındakiler dışında tabi. onlarda hiçbi şey bilmiyo yazık cahilllik mutluluk derler ya o işte. milyonlarca insan öldürdü, bunun içinde onlardan nefret eden de vardı, onlardan haberi olmayan da. ah remzi'm benim.. minik meleğim. onlar gibi kaç milyon kişi iğrenç bi şekilde öldü kim bilir. eren yine yaşattığı şeyi yaşattırarak son buldu. eminim ki bunu o da istemezdi ama 'Beautiful Cruel World' dedikleri kadar var:D. her neyde çok konuştum ama fikrine kesinlikle fikrine katılmıyorum. erenle anlaşmak için çok geç, durdurmanın tek yolu onu öldürmek. zaten onun kaderinde ölümün olduğunu önceki sezonlarda da, ovalarda da gösterilmişti. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Son mangalarda her şey aceleye gelmiş gibiydi, eskiye kıyasla saçmaydı, ilk 3 sezonu anlatan mangalardaki derinliği göremedim. Hange saçma bir şekilde ölüyor, Jean Connie bir anda titan oluyor ve üzücü de değil yani, eskiden zayıf bir askerin ölümü bile etkileyici oluyordu.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.