Jump to content

Anime Piyano Cover


sonat

Önerilen İletiler

Anime opening ve ending piyano coverları.

 

Arkadaşlar merhaba ben Sonat. Piyano öğretmeniyim ve profesyonel olarak piyano çalışmalarımı sürdürüyorum. Yakın zamanda anime izlemeye başladım ve müzikleri inanılmaz hoşuma gitti. Bende yavaş yavaş piyanoda çalmaya başladım ve çok keyif aldım. Genelde anime piyano coverları yapan yabancı kanallar var izlediğim (belki sizler de takip ediyorsunuzdur) kaliteli de yapıyorlar ama pek Türkçe kanala rastlamadım. Dolayısıyla ben niye yapmıyayım ki dedim zaten çalmaktan ve çalışmaktan fazlasıyla keyif alıyorum. Daha yeni başladım ama devamı gelecek. Bazılarını burada paylaşıyorum. Yorum öneri ve eleştirilere fazlasıyla açığım? Umarım hoşunuza gider..

 

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok beğendim elinize sağlık,benim piyano coverları içerisinde en sevdiğim "Tokyo Ghoul-Unravel" parçası nedense piyanoda ayrı bir güzel onu da çalarsanız çok güzel olur.Bu arada anime izlemeye yeni başlamışsınız sanırım daha çok shounen animeleri izlemişsiniz,"Shigatsu wa kimi no uso,Given" gibi müzikal animeleri de izlemenizi öneririm

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Beğenmenize sevindim, teşekkürler. Unravel’i biliyorum. Animenz’den dinlemiştim, fazlasıyla çılgın? Tabii en güzeli de o. Animenz kadar olmasa da ona yakın bir şeyler yapabilirim sanırım? Shigatsu ilk izlediğim animedir, çok beğenmiştim. Müzikleri harika. Onu da listeye ekliyorum? 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.