Jump to content

yetkiyi kötüye kullanma (lütfen cesurca paylaşın yazımı )


kinist

Önerilen İletiler

gerçekten biri şu konuya el atsın sadece konuşmak istiyorum beni engelleyen arkadaşın bana garezi var o belli küfür yok hakaret yok tartışma yok beni direk engelemiş hiç bir şekilde hatalı bir konuşmam yok ama diyelim ki oldu beni uyarabilir ve konuşmayı silmemi yada düzenlememi isteye bilirdi onuda yapmadın geçici bir süre ile yorumları kapatabilirdin ses etmezdim çünkü belli rahatsızsın geçekten aşağıda yorum örnekleri var  arkadaşın kaldırdığı sildiği yorumlarım bir göz atın bu yetkisniz yetkili kimse kesinlikle bir doktora gözükmeli psikolojik rahatsızlığı var o belli yada ergen sadece sevdiği bir karaktere laf ettim diye egosunu tatmin etmek için beni engellemiş olabilir geçekten küfür etmek istiyorum aslında çoktan hak etti neredeyse 2 ay oldu yaklaşık bir on gündür muhatap arıyorum ama yok yetki verirken birilerine neye dikkat ediyorsunuz sadece al yetkiyi havanı at hiçbir halt etme  diyorsanız o başka tam adamına denk gelmişim

hgtdf.PNG

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

şimdi bende bu arkadaşın yetkisinin alınmasını talep ediyorum yıllardır üyesiyim türkanimetv izlediğim anime sayısı birçok moderatör fazla sadece site harcadığım vakit fazla eskide bir üyeyim hiiç bir uyarı olmaksızın banladım adımın kaldırdığı yorumlardan biri sitenin eksiği ile ilgili  düzeltilsin diye yazdım olur ya gözeden kaçar fark edilemez atam bunuda silmiş derdi ne anlamadım bakın silinen yorumlarım geçekten bunlar komik yani bu arkadaışın yetkisin elinden alıp bana verin daha faydalı olurum o kesin

444.PNG

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sizi kendiniz karar verin bu arkadaşın derdi ne iyimi ara vermelimi uzaklaştırsanızmı kendine biraz çeki düzenmi verse siz daha iyi bilirmisiniz ki şüpeliyim bu konuda adamın yaptığı yanına kar kalacak neden çünkü yönetici öylemi???

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Öncelikle yorum atan herkesi uyarma gibi bir sorumluluğumuz yok çünkü kurallar bölümümüz mevcut herkesi ayrı ayrı uyaramayız. Eğer banlandıysanız 30 gün içindeki bütün yorumları kaldırma hakkımız bulunuyor. Bu da moderatörlerin kendi insiyatifine kalan bir durum. Bu şekilde ben ve diğer moderatör arkadaşlarıma hakaretler yağdıramazsınız. Biz işimizi objektif bir şekilde yapıyoruz. Muhattap bulamadığınızdan yakınmışsınız fakat kurallar bölümünü okusaydınız Türkanime TV discord sunucusu üzerinden bizlerle iletişime geçmeniz gerektiğini bilirdiniz. “Muhattap” bulamama gibi bir durum mümkün değildir. Bu kadar hakaretten sonra eğer banlayan kişi bensem biliniz ki sınırsız şekilde uzaklaştırıldınız. Yine de disqus id ve mailinizi özel mesaj yoluyla iletin başka bir arkadaşımın uzaklaştırmasıysa ona danışırsınız.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kinist, 9 saat önce tarihinde yazdı:

sizi kendiniz karar verin bu arkadaşın derdi ne iyimi ara vermelimi uzaklaştırsanızmı kendine biraz çeki düzenmi verse siz daha iyi bilirmisiniz ki şüpeliyim bu konuda adamın yaptığı yanına kar kalacak neden çünkü yönetici öylemi???

 

Engellenmene neden olan yorum: https://prnt.sc/whkghg

 

Yani başka bir kullanıcıya "keko" diye hakaret ettiğin için engellenmişsin. Sen engellenmeyeceksin de kim engellenecek? Yorumlarının silinme sebebi de engeline ek ceza olarak engellendiğin zamanki son 30 günlük yorumlarının da silinmesi.

 

Gidip başka bir kullanıcıya hakaret et, sonra gel burada moderatörlere hakaret et, oldu paşam. Ne oldu? Engelin süresiz oldu. Açılmayacak yani.

 

Bu konuyu da kilitliyorum ama silmiyorum. Silmiyorum ki yarın bir gün buraya haksız yere engellendim diye atarlı giderli konu açmaya gelen başka biri kimsenin haksız yere engellenmediğini, özellikle senin gibi olay çıkaranların hep böyle haklı nedenlerle engellendiğini görsün. Senin gibi başka kullanıcılara hakaret etmeyi kendine hak gören insanlara yer yok bu sitede. O nedenle forumdan da engelleneceksin.

 

Şimdi git insanlara ettiğin hakaretleri cesurca paylaş.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.