Jump to content

Animeler Üzerindeki Rastlantısal Benzerlikler Biliyormusunuz ?

sousuke

Recommended Posts

selamlar hiç aranızda animelerdeki mekan ve nesneler arasında rastlantı sonucu benzeyen bir seyler farkettiniz mi ben bugün bir tane farkettim ''Akikan 5. bölümde '' sokağın karsısında bir kedi heykeli gördüm kediler için yapılmıs bir tapınak gibi bir yer aynı kedi figürlü tapınaktan ''Nyan Koi'' animesinde de var

Sizde böyle göze çarpan çesitli şeyler yazarsanız anime izleme kalitemiz artabilir

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

En basitinden neredeyse tüm animelerde okulların görünüşü aynı :good-job-onion-head-emoticon:  bonus olarak birde aşağıda resmini verdiğim yer de sayamayacağım kadar çok animede mevcut  :embarrassed1

selamlar hiç aranızda animelerdeki mekan ve nesneler arasında rastlantı sonucu benzeyen bir seyler farkettiniz mi ben bugün bir tane farkettim ''Akikan 5. bölümde '' sokağın karsısında bir kedi heykel

yaa kuzenim izlerken görmüştüm ben 10 de bir bölümde yaşlı bir adamın üç torunu narutodaki konohamaru ve arkadaşlarının tıpkısının aynısı idi baya gülmüştüm :D

Canın sağolsun nur-chan :-X :D

ya ben darıltmak istememiştim senii >< neyse darılmadın değil mi zaten :D

ben gintama ve samurai x arasında benzerlik kuruyorum özellikle benizakura arc ta.. ama bu konuda bahsedilen benzerlikten olmadı galiba :D

ya ben darıltmak istememiştim senii >< neyse darılmadın değil mi zaten :D

ben gintama ve samurai x arasında benzerlik kuruyorum özellikle benizakura arc ta.. ama bu konuda bahsedilen benzerlikten olmadı galiba :D

Darılmadım zaten :D Sen konuşmazsan ben konuşmazsam ne olur bu forumun hali :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.