Jump to content

One Piece bu saatten sonra başlanır mı ?


ardhy

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

reis ben 723.bölümdeyim ve her bölümü harika karakterlerin geçmişlerini felan güzelce anlaltıyorlar teması zaten güzel başla aga başla ben sırf zoro için izledim animeyi ondan sonra tüm karakterleri s

İzle hem yeni bölüm gelmesini beklemek zorunda değilisin :D

Başlamak için daha iyi bir zaman olamazdı bence hemen şimdi başlamalısın . atlayarak gitmeni önermem çünkü her şey birbiriyle bağlantılı 100. bölümde işlenen bir konu 600. bölümde karşına çıkabiliyor.

Posted Images

başlamanı öneririm ama fiiler dışı arc yada bölüm atlama çok sıkılırsanda olmazsa 2x izlersin bende şuan 800 lerdeyim gayet güzel ilerliyor ve ayrıntılara dikkat etmeni öneririm çünkü taa 300 lerindeki bir cümle 900 lerin arcında  karşına çıkabiliyor haberin olsun

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

   Başlanır tabi ki. Anime genel olarak iyi. Ben başlayalı bir yıl olmadı gene de şuan güncele yakınım bir dört beş bölüm gerideyimdir güncelden. 

 

   İzlerken izlenimlerim şunlar oldu:

 

   1- Beklediğimden daha laubali bir ortam buldum animede. Ana karakterde öncelikli olarak eğlencesine bakan bir tip ve etrafındakileri de buna yönlendiriyor.

   2- Flashbackler ile neredeyse bütün karakterlerin geçmişi veriliyor. Yani animedeki dramanın %90'ı bundan sağlanıyor diyebilirim. Ben ilgimi çekmeyen karakterlerin flashback geçmişlerini atlamıştım özellikle Dressrosa'da.

   3- Hikaye hakkında verilen bilgi hep minimum oluyor kimi zaman ulan ben ne izledim diye düşünüyorum ama bazen de verdiği o gizem duygusu hoşuma gidiyor. Bu konuda bir ikilemim var iki ucu keskin bıçak gibi anime o konuda.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

VinsmokeSanji, 4 saat önce tarihinde yazdı:

Başlamak için daha iyi bir zaman olamazdı bence hemen şimdi başlamalısın .:bye2-onion-head-emoticon: atlayarak gitmeni önermem çünkü her şey birbiriyle bağlantılı 100. bölümde işlenen bir konu 600. bölümde karşına çıkabiliyor. Bazı arclar gerçekten çok uzun onların filmleştirilmiş halleri var bence onları izlemen daha akıllıca olur örneğin alabasta arcı 

not tayfaya Sanji katılana kadar biraz sıkıcı ilerliyor ama Sanji katıldıktan sonra sürükleyici yarıda bırakma yani 

Sanji tayfaya hangi bölümde katılıyor ?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Başlanır. Valla ben yaklaşık 4 ay öne başladım şuan 450'deyim. Gayet sarıyo. Üstelik arada bi hype ı kaçıyo ama toparlıyo sonra. Başlıcak arkadaşlara tavsiyem 1.5x te izleyin. ben 350 e keşfettim. Bunu hıza alıştıktan sonra bölümler hızlıa bitiyo. Duygusal sahnelerde nasıl olur bilmiyorum.(not:Bu taktikle 4 günde 100 bölüm izlemiş bulunmaktayım.)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ne zamandı hatırlamıyorum ama ben sabah başlardım artarda izlerdim. Hem de birini izlerken diğerini indirip izlerdim düşün artık. Ama şunu söylemem gerek ilk başları biraz amatör gibi görünebilir ama ilerleyen bölümlerde gerçekten hem hikaye hem de karakterleri animeye oturttu Oda-sensei.
Mangayı takip ediyordum ama bir ara kesince ohooo almış başını yürümüş nerede kaldığımı da unuttum :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

One Piece'e başlamak için belli bir zamana ihtiyaç yok ,bana göre bir yıl sonra da on yıl sonra da başlanır çünkü çok kaliteli bir anime ve manga. O kalitesinden  yıllar bir şey götürmüyor .Ben geçen yılın sonlarına doğru başladım şu an ara verdim ( 950 küsurlu bölümlerdeyim ) bölüm dolsun ve

Spoiler

Wano

hikayesi bitsin diye. Çok güzel bir anime gerçekten .

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.