Jump to content

One Piece Mangası


kojin

Önerilen İletiler

Animede openingleri düş bölüm başı ort 2 dakika, geçmişe gidilen bölümleri düş aşağı yukarı 20-25 den fazla vardır. Filler bölümlerde var, movieler için çıkmış olanlar onları da atla. Manga okumandan daha hızlı olur diye düşünüyorum. Keyfine kalmış.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben şu an mangasını okuyorum 550. bölümlerdeyim mangasını okumanı tavsiye ederim özellikle renkli versiyonunu, arada animeyi izliyorum aradaki fark çok fazla. Yanlış anlaşılmasın ama animesi çok büyük vakit kaybı gibi nedenine gelecek olursak çoğunlukla 1 chaptere 1 bölüm yapıyorlar yani sen 1 chapteri 5 dakikada okuyabiliyorsun ama animesi 20 dk civarı. Mangada bir sahne olduğunda uzatmadan bir panel ile durumu anlayabiliyorsun ama animede sırf uzatmak için 10 dk bakışma aynı sahneleri tekrarlama yoluna gidiyorlar 1 yumruğu 10 dakika da zar zor atıyor yani aynı sahne mangada 1 veya 2 panel oluyor. Animeyi izlersen güncele gelmen baya bir uzun sürer mangayı okursan çok daha hızlı gelirsin güncele. Ek olarak manga çizimleri çok daha güzel özellikle renkli olan versiyonu animede çizimler 300. bölümlerden sonra iyi olmaya başlıyor. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama https://onepiece.d1g1t.net/ bu siteden mangada animenin kaçıncı bölüme denk geldiğine bakıp kararı sen verebilirsin.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.