Jump to content

Merhaba, buralarda yeniyim


nodamegumi

Önerilen İletiler

Herkese iyi forumlar. Çocukluğumdan beri anime izliyormuşum aslında ama düzenli olarak son 5 senedir anime izleyicisi ve manga okuyucusuyum. 35 yaşındayım. İlk izlediğim animeler, Arı Maya, Slum Dunk, Captain Tsubasa, Sailor Moon. Eskiden bazı tv kanalları bu animeleri yayınlıyordu, güzel günlerdi, biz de iyi ki sebeplenmişiz :) Anime dünyasına tekrar dönüşümse tesadüfen Death Note filmlerini izlememle başladı. Efsaneyle dönüş yapmışım meğer. Daha sonra FMA, Naruto gibi sağlam animeler ve Miyazaki filmleri ile devam ederek iyice bağlandım. Özellikle bir türe bağlı kalmayı tercih etmiyorum. Her türden animeden keyif alabilirim. İllaki hoşuma giden bir şeyler olur. Son zamanlarda da uzun bölümlü animelerden çok, kısa bölümlü animeleri tercih ederek, anime dünyamı çeşitlendirmeyi ve farklı tatlar almayı seviyorum. Bu aralar yenilerden favorim Jujutsu Kaisen. Burada yazılan bazı tavsiyeleri okuyorum, izlenecekler listeme ekliyorum. Önerilere açığım, fikir alışverişinde bulunmaktan mutlu olurum, bunun için de bir merhaba demek istedim. Keyifli sohbetler.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

OnlyPain, 30.03.2021 - 18:19 tarihinde yazdı:

Hoş geldin, ben Arda. Miyazaki yazdığını görünce aklıma Yürüyen Şato geldi uzun bir zaman önce duymuştum adını, eğer izlemişsen nasıl bulduğunu yazabilir misin?

Teşekkürler, hoş bulduk. Miyazaki filmlerini çok severim. Yürüyen Şato masal gibi, tatlı bir filmdir, vakit bulduğunda hemen izleyebilirsin.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.