Jump to content

Carnival Racer 02/24: Röportaj


agg1401

Önerilen İletiler

CARNIVAL RACER

GRUP ADI

SUNFLOWERの世界

 

ESER DİLİ

TÜRKÇE

 

İLHAM KAYNAĞI

RE-VOLT

FLASH & DASH

 

KABACA HİKAYE

“RC araba dünyası yeniden hareketleniyor. Bu hareketliliğinin sebebi, yakın zamanda başlayacak olan Carnival Full Cup adlı yarış kupasıdır. Kupanın sadece bir kazananı olacak. Yarışçılar, kupayı kazanmak için ellerinden gelenin daha fazlasını yapmak zorundalar.

 

Klasik yarış kuralları bu kupada yeterli olmayacak. Daha fazlası için yarışçılar arabalarını güçlendirmek için “Kurumatsu” adlı skill sistemine başvururlar. Bu sisteme göre araç, her yarışta 1 kere kullanılabilir. Daha fazla kullanılırsa araç infilak olacaktır.”

 

 

- BÖLÜM 01 -

“Fiyasko”

 

RC Frontend Home

Saat: 10.00

İngiltere

 

Antrenman sahasında hiç sesini duymadığımız ama varlığı olan birisi var. Bu sahnede sadece arabasına ustalaşmaya çalışan Danilo Ghioccio, sadece yarışa 2 saat kala geliyor. O sırada sürekli susmayan ve onun yanından hiç ayrılmayan Belldandy Zennou var.

 

Belldandy Zennou: “Sence bugün kim kazanır Danilo-san? Eğer sen kazanırsan bana çıkma teklifi edeceksin. Eğer kaybedersen, benimle bir ay hiç konuşma.”

 

Danilo ise pek konuşmadan antrenmanına odaklanmaya çalışırken, birileri yanlarına gelir. Onlardan birisi Erika Rose ve diğeri ise hiç yemek yemeden duramayan Benjamin Anderson var.

 

Erika Rose: “Şu zavallılara bak.” (der kahkaha atarak güler)

Benjamin Anderson: “Erika, benim yemeğim bitti.”

Belldandy Zennou: “Sen şiştikçe şişeceksin. Azıcık ara ver.”

 

Belldandy kafasını Danilo’ya çevirir ve.

 

Belldandy Zennou: “Benimle ne zaman çıkacaksın? Sevgili değil miyiz? Yoksa...”

 

Danilo hala pek sesini çıkartmaz ve bu sessizliğe dayanamayan Belldandy, Danilo’ya tokat atar ve onun yanında ayrılır. O sırada Robbia Flamme bunu görür. Belldandy’nin yanına gider. Erika Rose ise biraz oradan uzaklaşarak Cette’nin yanına yanaşır.

 

Robbia Flamme: “Biraz onu (Danilo’dan bahseder) rahat mı bıraksak?”

Belldandy Zennou: “Neden hep böyle suskun? Bi’sır mı saklıyor?”

 

O sırada hız delisi olan ama bir türlü doğru yolu bulamayan Alperen Güneş yanlarına gelir.

 

Alperen Güneş: “O (Danilo’dan bahseder) sır saklayacak son kişidir. Dün akşam evlerini yaktılar. Bana derdini anlattı. Anlayacağınız durumu vahim.”

Robbia Flamme: “Geçen gün araba kazası geçirmişsin. Şimdi daha iyi gördüm. Ailen bu duruma kızmıyor mu?”

Alperen Güneş: “Ailem bu durumdan rahatsızlar. Dün düşündüm ve kendi kendime bir karar verdim. Bundan sonra Turbo M12 dışında hız yaparsan, senin yarış lisansını yakarız.”

Belldandy Zennou: “Peki Alperen-san, neden benden sakladı bunu Danilo-san?”

Robbia Flamme: “Sizlere bir şey anlatacağım. Belki buradan sizlerde bir ders çıkartırsınız.”

Alperen Güneş: “Vov. Yine başımıza öğretmen kesildi.”

Belldandy Zennou: “Benim işim var. Ben gidiyorum.”

 

Bunu duyan Belldandy mecburen durmak zorunda kaldı. Her ne kadar Yakuza çetesine mensup olsa bile, karşısındaki eğitimli asker, kaçsa kovalanacak. Bu durumdan hiç hoşlanmaz Belldandy, yakalanacağını ve bir sopa dayak yiyeceğini iyi bilir.

 

Robbia Flamme: “Özellikle senin dinlemeni istiyorum Japon. 15 yaşındayken askeri kamptaydım. Bir grup askerle birlikte kamptan dışarı çıkmıştık. Komutanımız bize bir görev vermişti. Dağdaki bir evde, yasadışı işler döndüğünü, gidip evdeki insanları bulmamızı ve kendisine getirmemiz gerektiğini söylemişti. Komutan, benim elime işaret atılmış bir şekilde harita kâğıdı vermişti. Ben dahil, bir grup asker ile hemen o dediği yere gitmiştik. Peki sence bu adres doğru muydu?”

Belldandy Zennou: “Evet”

 

Danilo o sırada tam arabasını gazlarken dün yaşadığı olay gözünün önüne gelir ve o ortamdan uzaklaşarak dışarı çıkar. Chev ise tam yapbozunu bitirirken kafasını kaldırınca, dışarı çıkan Danilo’yu görür. Onun peşine düşerek o da dışarı çıkar.

 

RC Frontend Home Önü

Saat: 11.00

İngiltere

 

Danilo Ghioccio: “Bazıları cidden beni anlamıyor.”

Chev Mozorella: “Susmak gerçekten çözüm mü?”

Danilo Ghioccio: “Bilmiyorum. Gerçekten.”

 

RC Frontend Home

Saat: 11.30

İngiltere

 

O sırada Robbia, Belldandy ve Alperen aralarında konuşmaya devam eder.

 

Robbia Flamme: “Hayır, biz oraya vardığımızda adamlar daha ortada yoktu. Acele etmemelisin, herkesin zaman anlayışı çok faklıdır. Belki gerçekten Danilo, kendini daha hazır hissetmemiştir. Bu arada o alana vardığımızda gerçekten adamlar yasadışı işler çeviriyorlardı. Biz de orayı terk ediyor gibi yapıp bir köşeye saklandık. Daha sonra adamlar geldi. Bu adamların hepsi mal kaçırırken, kıskıvrak yakaladık. Daha sonra komutanımıza telsizle durumu bildirdik. Komutanımız bizden hem mallara ve hem de adamlara el koymamızı emretti. Biz de bu emre uyduk ve tüm mallara el koyup adamları yakaladık. Tabii patronları dışında, adamları asker kampına götürdük. Başta pek konuşmadılar, bir güzel temiz dövdükten sonra bülbül gibi öttüler.”
 

Belldandy Zennou: “Bu çete elemanları kaç kişiydi?”

Robbia Flamme: “Bu soruya şöyle cevap vereyim. Yaklaşık olarak 10-15 kişilerdi.”

Belldandy Zennou: “Anladım. Patronları kimmiş?”

Robbia Flamme: “Şok olacaksınız ama patronları benim babamdı. O an şok oldum. O şoku atlatmadan askerlerle beraber peşlerine düştük. Babamı yakaladık ve onu adaletin önünde diz çöktürdük. Fakat ben psikolojik olarak dağıldım. Elimi kana bulamadan bu psikolojiyi atlattım ama çok zor oldu diyebilirim. Uzun lafın kısası, daima sabırlı olman ve gerektiğinde doğru zamanda ve doğru hareketi yapmalısın. Kötü zamanda ve kötü hareket yaparsan, hayatını kendi ellerinle zehir edersin.”

 

O sırada Cette ve Erika aralarında konuşmaya başlar.

 

Erika Rose: “Bu aralar seni birilerin arasını düzeltirken göremiyorum.”

Cette Mer: “Demek o kadar ünlendim.”

Erika Rose: “Senin anneciğinin hastalığı nasıl oldu?”

Cette Mer: “Bilmem.”

Erika Rose: “Güzel. Zaten istesen de söylemem. Sonuçta anneciğin bizim hastanede çürüyor.”

Cette Mer: “Annemle uğraşmayı kes ve cevapla ne zaman iyileşir?”

Erika Rose: “Benim doktora benzer bir halim mi var? Ara hastaneyi sor. Ayrıca andemi hastalarının sağlığa tutunma oranı düşük Bayan Cette.”

 

Cette bu cümleleri duyunca dayanamayacak gibi olur ama daha önceden ağlamayacağına söz verir. Bu sözünü tutmak için içinden Erika’ya bin ton laf sayarak oradan uzaklaşır.

 

RC Frontend Home Önü

Saat: 10.00

İngiltere

 

Bunu duyan Belldandy hemen gözünü erkek arkadaşına çevirir ama onu göremez.

Bir tahmin yürüterek dışarı çıktığının varsayımına varır. Dışarı vardığında kafasını önce sola çevirir, hiç tanımadığı yüzler görür. Bu sefer kafasını sağa çevirir. Danilo ve yanında Chev’yi görür. Daha sonra yanlarına varır.

 

Danilo Ghioccio: “Belldandy, hayatım. Seni endişelendirdim, merak etme bu son olacak.”

Belldandy Zennou: “Sevindim.”

 

Belldandy, Chev’in sağ kulağına yaklaşarak;

Belldandy Zennou: “Onu (Danilo’dan bahseder) nasıl ikna ettin?”

 

Chev önce gülümser ve Belldandy’nin sağ kulağına yaklaşarak;

Chev Mozorella: “Sadece konuştuk.”

 

Belldandy, Chev’nin önüne geçerek kafasını ve belini eğerek teşekkür eder. Daha sonra Danilo’yla birlikte içeri girer. Arkasından Chev içinden düşünürken;

Chev Mozorella: Aralarında bir kıvılcım var ama bir türlü bu kıvılcım alev almıyor. Alev alsa belki bunlar evlenip çoluk çocuk yapar.

 

Arkasından Chev de içeri girer.

 

RC Frontend Home

Saat: 11.45

İngiltere

 

Herkes yavaş yavaş hazırlanmaya başlar. Tam saat 12.30’da Carnival Full Cup’ın ilk yarışı başlayacak.

 

O sırada yemek yemeden duramayan Benjamin yarışma salonunun biraz çaprazında kalan mutfağa dalar ve önünde ne görse yemeye başlar? Bunu gören Alperen güler ve arkasına yaklaşarak;

 

Alperen Güneş: “Bööööööööööööööööööööö!”

 

Benjamin korkudan zıplar.

 

Benjamin Anderson: “Anneciğim, ben öldüm galiba.”

 

Alperen bu duruma güler ama arkasından dayanamaz Benjamin’de ona eşlik eder. Daha sonra sakinleşir ve Benjamin yarış arkadaşına;

 

Benjamin Anderson: “Aç mısın?”

Alperen Güneş: “Evet.”

Benjamin Anderson: “Tamam sana yemek sipariş edeyim.”

 

Yemeği Benjamin sipariş eder ve yemeklerini yerler.

 

Herkes tam anlamıyla hazır olunca yarışılacak mekânın önüne dururlar. Sunucu yarış bölgesinin olduğu bölmenin tam sol üstündedir.

 

Zero Degree

Saat: 12.30

İngiltere

 

Sunucu: “Ben bugün sizler için Carnival Full Cup’ın ilk yarışını sunacağım. Bu yarış 4 turdan ve 8 kişiden oluşacak. Pisti biraz anlatacak olursam, yarışması oldukça çok basit gibi görünen eliptik ve uzun pisttir. Bu pistin kenarları tamamen buz iken yolu ise asfalttır. Bu sayede arabalar dönerken patinaj çekme gibi bir korkuyla yüzleşmeyecektir. Burası oldukça uzun bir yol gibi görünse de, aslında yarışmacılar için yorucu bir sınama ve bir başka diyişle yavaş arabaların çok kolay bir şekilde fark yemesine sebep olmaktadır.

 

Yine de burada oldukça yarışmacılar için çok fazla çekişme ortamı sunuyor. Seyirciler ise buraya Buz Cenneti adını vermiştir ama buranın gerçek adıysa Sıfır Derece’dir. Buna rağmen, burada 12 araba olduğunda gerçekten yarışmak için uygun değildir. Çünkü burası tam anlamıyla bir cehenneme dönüyor.”

 

O sırada RC arabalarının ana sahipleri sahaya çıkar ve herkes kendisi için ayrılmış alana gelir. Araba sahipleri mekanlarına gelince, giriş yolunun hemen aşağında yer alan bölmeden yukarıya çıkan RC arabalar kendini gösterir. Yarış sıralaması;

 

Sunucu: “Şimdi sizlere, 8 yarışçıların tümünü tanıtacağım. 1. sırada bir Amerikan bulunuyor. Kendisi Benjamin Anderson ve arabasıysa: Obesite. 2. sırada bir Türk bulunuyor. Kendisi Alperen Güneş ve arabası Turbo M12. 3. sırada bir Fransız bulunuyor. Kendisi Cette Mer ve arabası Muddy Corn Flaps. 4. sırada yine bir Fransız bulunuyor. Adıysa Robbia Flamme ve arabasıysa General Hobbite, 5. sırada bir Japon bulunuyor. Kendisi Belldandy Zennou ve arabası Bandit Yakuza, 6. sırada bir İtalyan bulunuyor. Kendisi Chev Mozorella ve arabasıysa Puzzle Piece, 7. sıradaysa bir İspanyol bulunuyor. Kendisi Erika Rose ve arabasıysa Hakase Sun, şimdi son sırada Danilo Ghiaccio var. Bu kişi yine bir İtalyan var. Arabasıysa Mite’n Milk.

 

Hakem: “Yarışı başlatmadan önce sizlere buradaki derecelendirme sisteminden bahsetmek istiyorum. Bu yarıştaki herkes “F” derecelendirmededir. Derecelendirme atlamak için küçük liglerde olan yarışları kazanmak zorundalar. Bu demek oluyor ki, o liglerdeki savaş ortamı daha çok sert ve acımasız bir mücadeleler olacak. Bugünün son bilgisi olarak derecelendirme ve en iyilerini de bahsetmek istiyorum.”

 

E liginden: Kemal Can Boz kendisi bir Türk ve arabasıysa Space Zelaga.

D liginden: Jeremie Dennis kendisi bir Fransız ve arabası ise Jackal. Rakiplerine toz yutturmayan güçlü bir yarışmacıdır.

C liginden: Alya Kim Yong kendisi bir Güney Kore’li ve arabasıysa Heavenpodia.

B liginden: Desura Kim Yong kendisi kardeşiyle aynı uyruğa sahip ve arabasıysa Hell’o. Arabası diğer arabalara nazaran büyük bu rakiplerin saldırısından çok daha az darbe alıyor demektir.

A liginden: Bu lig hakkında en azından şimdilik bir bilgi yok.

 

 

Hakem, yarışın her tarafını iyice görebildiği yerinde bayrağını havaya kaldırır ve yarış başlar.

 

Spiker: “Hile yapmamak suretiyle rakiplere saldırmak serbesttir. Şiddetin dozu ise saldıranın insafına kalmış.”

 

İlk olarak herkes gazı kökler. Arkasından Chev Mozorella yıldız nesnesini alır.

Spiker: “Chev Mozorella yıldız nesnesini aldı. Bu nesne yarışçıların kullanacağı özel nesnelerdendir.”
 

O sırada daha önceden almış olan Cette Mer sahte yıldız koyar, arkadan gelen Robbia Flamme bu sahte yıldızı fark edemez ve arabası hafif olduğu için yarış dışına düşer.

 

Robbia Flamme: “Senin işini bitireceğim.”

Cette Mer: “Zuahahaha, zavallı şey.”

 

Alperen Güneş tam dar U dönüşün başındaki girişe yağ bırakır. Kendisi dönüp giderken, arkasındaki tüm arabalar o yağa düşer ama bir kişi düşmez. O kişi ise bilenmiş bir şekilde Cette Mer’dir. Kendisi çok geçmeden hemen arabasını alır ve “r” adındaki yolun altına arabayı indirir. Arkasından sistem arabayı tazeler ve dışarı çıktığı yolun kenarından tekrar yukarı çıkarak yola devam eder. O sırada Cette Mer bu hızla öndeki engelden kurtulsa bile u dönüşlü yerde yavaşlamadığı için araba çarparak gider. Bu biraz risklidir.

 

Arkadan başka bir deli gelir. Yarışın Japon’un eline bir nesne gelir. Bu nesne su balonudur. Tam U dönüşünü yapar ve devam eder. Daha sonra yağ gider. Bu yağların süresi 15 saniyedir. Japon elindeki su balonunu tam önünde duran Cette Mer’e atar ve Cette Mer‘in arabası 30 metre ileri sıçrar. Bir de orada daha yeni birinci olmuş, Chev Mozorella vardı. Birbirlerine çarpışırlar ve iki arabada takla atar. Arkadan gelen Alperen Güneş de bundan nasibini alır.”

 

 

Alperen Güneş: “Yahu sen hasta mısın Cette?”

Cette Mer: “Bana patlama, o nesneyi sorumsuzca atan Japon’a sar.”

Belldandy Zennou: “Bana bakmayın bile.”

 

Belldandy, gaza basmaya devam ederken o sırada kendisini hiç görmediğimiz Erika Rose çıkagelir. Birbirleriyle çarpışırlar! Bu çarpışma çok kısa bir süre devam eder. Karşılarına bir U dönüşü çıkar. Orayı hiç yavaşlamadan dönerler. Daha sonra ikisi yine çarpışır. Arkasından bir sürpriz yaklaştığını ikisi de göremez. Benjamin Anderson gelir ve ikiliye su balonu fırlatarak saf dışı bırakır ama arkadan bir araba daha gelir ve Benjamin’e çarpar. O kişi Alperen Güneş olur ama çarpma girişimi başarısız olur. Şu an herkes 2. tura girer.

 

Benjamin Anderson: “Göreceksiniz, ben kazanacağım.”

Belldandy Zennou: “Ben kazanacağım.”

Erika Rose: “Siz eğlenin. Ben kazanacağım. Bugün sizlere korku salacağım, dermişim.”

 

Erika Rose sakince gazlamaya devam eder. Tüm pisti rahatça temiz bir şekilde döner. 2. turda tansiyon biraz düşse bile, herkes 3. tura girer. Tur başında Benjamin, hiç bekletmeden önündeki yıldızı alır. Arabayı tam ortaya getirir. Arkasından gelen Erika o tuzağı gördüğü için, ani bir yavaşlama yapar ve hiç beklemeden, Benjamin‘i hemen sollar. Bu sayede birinciye otursa bile, çok kısa sürer. Çünkü arkadaki Belldandy hiç beklemeden elindeki su balonunu Benjamin’e sallar ve o araba çok hızlanır. Benjamin’in büyük bir savunma hatasından dolayı araba sağ duvara düz girer. Pistteki hemen hemen herkes Benjamin’i geçer. O sırada çok öne çıkmayan Danilo Ghiaccio çok sinirlenir ve arabasının gazını kökler ve önündeki tüm gördüğü engelleri geçer ama Chev onun tam önüne çıkar. Arkasında Chev gram beklemeden sahte yıldızı koyarak, yarışın dengesini bozacak ilk adımı atar. O sırada herkes son tura girer.

 

Danilo Ghiaccio: “Sizi geçecekken, yaptığınıza bakın Chev Hanım.”

Chev Mozorella: “Büyü de gel aslanım.”

 

Spiker: “Son turun en başında bir sürpriz bir gelişme yaşanıyor sayın seyirciler. Erika kurumatsu’yu kullanmak için 車津 düğmesine bastı.”

 

Erika Rose: “Demiştim, bugün ben kazanacağım diye. Aktifleş: Acil Servis.”

 

Spiker: “Kurumatsu aktifleşti, önünde kim varsa hızlıca ve ustaca bir şekilde solladı.”

İlk U dönüş noktasından sonra biter ve herkes şok olur. Bu şokun etkisini herkes hemen atlatamadan yarış biter.

 

Spiker: “Yarışın kazananı Erika Rose oldu. 2.miz Benjamin Anderson’u ve yarışın 3.sü Robbia Flamme’i de kutluyoruz.
Yarışın kaybedenleri ise; Chev Mozorella, Belldandy Zennou, Danilo Ghiaccio, Alperen Güneş ve Cette Mer.“

 

Acil Servis: Kullanacak araba normal hızda gider ve arkasından arabanın şoförü "Kurumatsu" düğmesine basar. Arabanın arkasından turbo makinesi açılır. Bu makine sayesinde arabaya hem +10 hız daha ekler hem de zamanı dondurur.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

cr-102.thumb.jpg.6650d77470e3e0fd6411b3d93e42558c.jpg

 

Yarış sonrası herkes röportaj odasına doğru yöneldi. Bu sayede herkes rahatça soru sorabilecekti ama bu lige ilgi diğer liglerden daha az olduğu için, sadece bir kişi tarafından soru soruldu. Ayrıca, kamera kaydını almak tüm lig ve yarış boyunca aktif kalan Carnival Racer TV kanalı tarafından yapılıyordu. Yarışmacılar konuşma kürsüsünün önündeki sandalyeye otururken, Ela Hanım ise tam yarışçıların önünde duruyordu.

Ela Devrim: “Merhabalar, sayın yarış severler. Bugün lig yarışları resmen başlamış oldu. Bu ligteki yarışları, diğer liglerden daha fazla tercih ediyorum. Çünkü tam bir katliam oluyor ama bugün sadece bir kazanan olacaktı. Tebrik ederim, bayan Erika Hanım.”

Erika Rose: “Bugünün kazananı ben oldum. Fakat herkes şunu iyi bilsin ki Kurumatsu yeteneği sayesinde yarışı kazandım. Hatta bu aralar bir kişi daha Kurumatsu’yu aktifleştirecek.”

Ela Devrim: “Anladım, bu yüzden rakipleri saniyede geçebildiniz diyebilirim. Peki bu yeteneği nasıl keşfettiniz?”

Erika Rose: “Dün akşam hastaneden ayrılırken, bir hastanın elektrik çarpması sonucu bayılmasıyla keşfettim.”

Ela Devrim: “Hepinize bir soru sorarak röportajımıza devam edelim. Uzun bir aradan sonra yeniden ilk pistte yarışmak nasıl bir histi?”

Belldandy Zennou: “Açıkçası, uzun bir aradan sonra yarışmak ciddi anlamda beni, hem yordu ve hem de eğlendirdi diyebilirim.”

Ela Devrim: “Sizi anlıyorum Belldandy Hanım.”

Benjamin Anderson: “Yarışmak adamı acıktırıyor. Yine de ben bu yarışı kazanmak için çabaladım ama Erika beni geçti.”

Ela Devrim: “Üzülüyorum sizin adınıza. En kısa zamanda kilo vermeniz şart konusunda duyumlar alıyorum. Benjamin Bey.”

Robbia Flamme: “Ben bu sene ilk defa katıldım. Buna rağmen oldukça iyi sonuç almayı başardım. En kısa zamanda ustalaşıp daha iyisini yapmak istiyorum. Bu arada adım Robbia.”

Ela Devrim: “Adınıza sevindim Robbia Hanım.”

Chev Mozorella: “Şanssızlığıma yenildim ama bir dahaki sefere Kurumatsu’mu kullanacağım.”

Ela Devrim: “Sanki biraz sinirlisiniz gibi Chev Hanım.”

Danilo Ghioccio: “Yarışı kazanamadım ama en azından sevgilimi kaybetmedim.”

Ela Devrim: “Danilo Bey, siz de kendinizi böyle teselli ediyorsunuz.”

Alperen Güneş: “Son dakikada bir daha yemek yemeyeceğim. Heyecandan tüm yediklerim karnıma vurdu ama yine de kusmadığıma sevindim.”

Ela Devrim: “Geçmiş olsun, Alperen Bey.”

Cette Mer: “Hilebazları sevmiyorum özellikle Kurumatsu icat edildikten sonra.”

Ela Devrim: “Şimdi sıradaki sorumu Benjamin Beye soruyorum. İnternette kilo vermeniz gerektiğine dair haberler dönüyor. Bu haberler hakkında ne düşünüyorsunuz?”

Benjamin Anderson: “Yalanlıyorum.”

Belldandy Zennou: “Aynı soruyu, Erika’ya yöneltelim Ela Hanım.”

Erika Rose: “Maalesef, Benjamin’in kilosu ciddi anlamda artmaya başlayacağı evreye geldi. Bu evreden sonra biraz daha artarsa ciddi anlamda sağlık problemleri olacağını söyledi annem. Ayrıca …”

ayağa kalkarak Benjamin’in yanına gitti. O sırada;

Ela Devrim: “Erika Hanım, ne yapıyorsunuz?”

Erika Rose “… 140 kilo olmuşsun Bay Şişman.”

Ela Devrim: “Geçmiş olsun Benjamin Bey. Şimdi aklıma bir soru takıldı Cette Hanım.”

O sırada Cette yerine geçti ve sandalyesine oturdu.

Cette Mer: “Buyurun.”

Ela Devrim: “Hilebazdan kastınız neydi açıklar mısınız?”

Cette Mer: “Son dönemlerde ‘A’ ligi hakkında çok çarpıcı bir haber aldım. Tabii o haberi hastaneye boylayan iki ‘B’ ligindeki hastalardan dolayıydı. Bu haberi bana Erika söyledi. Üst ligde yasadışı Kurumatsu ortaya çıktı. Bu teknikleri hala araştırıyorum ama bir türlü bilgi bulamadım.”

Ela Devrim: “Aramızda iki aşık var. Yakında evlenirlerse şaşırmayın millet. Belldandy ve Danilo. Her ne kadar kendileri bunu kabul etmeseler bile Chev ve diğer yarışmacıların hepsi bunu biliyor.”

Danilo ortamı terk edecekken, Belldandy ayağa kalktı. Kollarını tutarak birbirlerine dost gibi sarıldılar. Daha sonra ikili yerlerine oturdu.

Danilo Ghioccio: “Biz aslında ikimiz çocukluğumuzdan beri arkadaşız. Aşık olacak son iki insanız desem daha doğru olur.”

Ela Devrim: “Arkadaşlar hazır sevgili muhabbeti açılmışken, aramızda başka romantik ilişkiler yaşayan var mı?”

Erika Rose: “Aşık olmak eziklerin işidir.”

Benjamin Anderson: “Bence değil. O duyguyu tattığında görüşürüz.”

Erika Rose: “Aman ne güzel?”

Ela Devrim: “Bir kaç dakika önceki konuşmamızda. Erika Hanım siz, bu aralar bir kişi daha Kurumatsu’yu aktifleştirecek demiştiniz. Bu kişi kim, herhangi bir bilginiz var mı?”

Erika Rose: “Evet. O kişi eziklerden de ezik olan Belldandy.”

Belldandy sinirlenerek ayağa kalkar ve Erika’nın sağ kulağına yanaşarak;
-“Ölümün benim ecelimden olmasını istemiyorsan kelimelerini iyi seç Bayan Erika.”

Ela Devrim: “Lütfen sakin olalım arkadaşlar, herkes yerine geçsin.”

Robbia Flamme: “Anlaşılan yine birilerine sağlam bir eğitim istiyor.”

Ela Devrim: “Askeri eğitim aldığınıza dair bir duyum aldım Robbia Hanım. Biraz bahsetmek ister misiniz?”

Robbia Flamme: “Ş-şey olur. Eğitimimizde çok zorlanmıştık ama o zorlanmanın meyvesini çok sonra aldık ama çok memnunum. Yani bu yarışmadaki aldığım sonuç askeri eğitimim sayesinde oldu. Komutanım bana insanlara karşı hem arkadaş ve hem de nasıl yoldaş olacağımı öğretti. Tabii askeri kamptaki eğitimim bitmek üzereyken bir saldırı aldık. Bu saldırıda bir çok asker arkadaşımızı ve komutanımızı vurdular.”

Ela Devrim: “Adınıza üzüldüm Robbia Hanım. Şimdi anladım, kavga edenleri ayırıp bir güzel gizli kampına götürdüğünüzün sebebini.”

Robbia Flamme: (Robbia’ya bakarak) “Sen de az değilsin ha.”

Ela Devrim: “O kadar didikliyorum interneti. Az bile olsa sizin gizliliğinizi öğreneyim.”

Ela kendinden emin bir şekilde kafasını Danilo Ghioccio’ya çevirdi ve;

– “Öncelikle geçmiş olsun Danilo Bey. Dün akşam evini ateşe vermişler. Bu konuda ne demek istersin?”

Danilo Ghioccio: “Çok eskiden ortaokulumda hep bana sataşan bir grup vardı ve her sınıfa girdiğimde kötü şakalar yaparlardı. Ben de onları okula şikayet ederdim. Daha sonra bu olaylar büyüdü, büyüdü ve büyüdü artık daha feci şeyler yapmaya başlamışlardı. Daha sonra ise lisede daha çok kötü şeyler yapıyorlardı bana. Ben de travma yaratacak kadar kötü şeyler daha sonra büyüdüğümüze rağmen karşılaştığımızda devam etti bu şakaları. Ben de artık çok sinirlenmiştim. O gruba dava açıp hapse attırmıştım ama hapisten çıkınca da evimi bir güzel gözümün önünde yaktılar ve kendilerince intikam aldılar muhtemelen.” (burnunu çeker) “O evde çok sevdiğim evcil hayvanlarım vardı.” (Danilo ağlar)

Ela Devrim: “Bu adamları biliyorsunuz yani. Şimdi kimde kalacaksınız?

Belldandy Zennou dayanamaz ve olaya atlayarak;

-”Benim kişisel evimde kalacak. İtiraz istemiyorum.”

Ela Devrim: “Belldandy Hanım, demek böyle istiyorsunuz ve bu olaylar hakkında siz ne düşünüyorsunuz?”

Bellydandy Zennou: “Açıkçası bu olayları bana daha önce anlatmıştı. Fakat bu kadarını değil. Sadece peşinde birkaç hasta insanların olduğunu ve sürekli sözlü taciz ettiklerini söylemişti. Fakat bugün hepsini anlatmasını beklemiyordum.”

Ela Devrim: “Diyebileceğim pek bir şeyim kalmadı açıkçası. Üzüldüğüm kadar da şaşırdım diyebilirim. Peki bu adamlar hakkında yeni bir planınız var mı Danilo?”

Danilo Ghioccio (Göz yaşını silerek): “Var. Dün ‘B’ ligindeki iki kişiyi hastanelik ettiklerini ve o lige çıkarsam benimle daha beter uğraşacaklarını söylediler. Artık gerçek anlamda kendimi yarışa vermemin zamanı geldi. Bekle beni ‘A’ ligi.”

Ela Devrim: “Anlaşılan heveslisiniz. Benjamin Bey, sizin sesiniz pek çıkmıyor. Biraz da sizinle konuşayım. Bugüne kadar hep kilolu muydunuz, yoksa sonradan mı kilo aldınız?”

Erika Rose: “Bu hep kiloludur kesin.” (İçinden: Ben küçükken çok zorbayla karşılaştım çok zorlukla da karşılaştım ve hep geri çekildim hiç üstesinden gelemedim ve kendimin güçsüz olduğumun kanısına vardım ve eğer ben herkese böyle davranırsam herkes kendisini küçük görecek ve bende rahatça herkesi geçeceğim, onlar ise yarışta tam performans sergileyemeyecekler.)

Benjamin Anderson: “Ben kilolu değilim aslında… Sadece biraz fazla kilom var.”

Ela Devrim: “Benjamin Bey, emin misiniz? Kilonuz almış başını gidiyor.”

Benjamin Anderson: “Evet Ela Hanım.”

Benjamin Anderson’un, ses tonunun aşırı değiştiğini hissetti herkes.

Ela Devrim: “Benjamin Bey, internette sizinle alakalı bir haber daha var. Haber başlığıysa şöyle: Şok şok şok! Benjamin Anderson hastaneye kaldırıldı. Bizden sakladığınız bir hastalığınız mı var?”

Benjamin Anderson: “Evet. Benim akciğer yetmezliği hastalığım var. Ben zar zor nefes alabiliyorum. Kilolarımın nedeniyse sürekli acıktığımı hissediyorum. Şu an bile acıktım. Bu hastalığımın yan etkisi olarak kendimi yemeğe verirken buluyorum. Kendime geldiğimde ise 1 günde 4000 kalori yemek yemiş oluyorum.”

Ela Devrim: “Seni anlıyorum Benjamin Bey. Şimdi ise Chev Hanım, yapboz seviyorsunuz bildiğim kadarıyla. En son ne zaman yapboz çözdünüz?”

Chev Mozorella: “Yarıştan önce ve onu bitirdim bile.”

Ela Devrim: “Cette Hanım, siz sanırım çiftçi bir ailenin kızısınız. Tarladaki işler nasıl ve RC araba ile nasıl tanıştınız?”

Cette Mer: “Evet ben bir çiftlikte doğup büyüdüm orda klasik çiftçi işleri yapıyorduk saat 6 da kalkar saat 10 a kadar çalışırdık. RC araba ile şöyle tanıştım; Ben 10 yaşındayken işlerimiz çok çok iyi gidiyordu ve en verimli tarla bizim tarlamızdı. Bu sebeple de çokça para kazanıyorduk. Babam da bana sürpriz yapıp binilen oyuncak araba almıştı. Arabaları çok sevmem aslında ama babam sayesinde arabaları sevmeye başladım. Daha sonra, babamla beraber çok çalıştık. Bir gün, ben o evden hem onlara çokça para bıraktım ve hem de yeni bir iş bulduğum için ayrılmıştım. O işte de çokça çalışıp para kazanmıştım o paralarla da kendime bir araba tasarladım işte tasarladığım araba RC arabasıydı.”

Ela Devrim: “Vov, hayata bak. Sizin adına çok sevindim Cette Hanım. Bugün Belldandy Hanıma soru soramadım. Belldandy Hanım, siz Japonya’dan, Amerika’ya taşındınız. Anlatsanıza, bu ülkeyi sevdiniz mi?

Belldandy Zennou: “Evet, Ela-san! Burası çok iyi bir ülke. RC dünyasının ana kalbi diyebilirim. Ayrıca bugünlerde yavaş yavaş yasadışı işlerden elimi çekiyorum. Sevgilimle beraber yepyeni bir hayat kuracağım.”

Ela Devrim: “Çok güzel. Peki Cette Hanım, çiftliğin yerini hala hatırlıyor musunuz?”

Cette Mer: “Eski adresini hatırlıyorum ama çiftliğin adını söyleyebilirim. Çiftliğin adı: Corn Connection Farm. ”

Chev Mozorella: “Cette’ye bak. Çok çabuk reklam yaptı. Bana yapbozun adını bile soran olmadı. Kimse ilgilenmiyor bile.”

Ela Devrim: “Kıskançlık hissi alıyorum sizden Chev Hanım. Size bir soru soracağım birazdan ama önce Alperen Bey Türkiye’den çok ani bir şekilde İngiltere’deki yarışa katıldınız, nasıl hissediyorsunuz?

Alperen Güneş: “Çok stresliyim herkes herkese yabancı, bu da beni tuhaf hissettiriyor o nedenle çok sessiz kalıyorum.”

Ela Devrim: “Size önerim insanlarla konuşmak için biraz çabalamanız olacaktır. Şimdi sıra size geldi bayan Chev. Yapboz oynamak için artık gereken yaşı geçmediniz mi?”

Chev Mozorella: “Geçmedi, ayrıca yaşımda bir sorun da yok. Bu yarışmacılar arasında en büyüğü benim.”

Chev hariç herkes şok oldu ve Erika dayanamadı.

Erika Rose: “Bak sen şu cadıya, ben 18’im. Sen nasıl en büyüksün? Boyun 1.56. Ben ise 1.65. Hadi yaylan.”

Chev sinirlendi ve ayağa kalkarak;

Chev Mozorella: “Bana bak bücür! Ben 24 yaşındayım ve büyüklerine karşı diyalog kurarken, kelimelerini düzgün seç! Oh, rahatladım.”

Ela Devrim: “Chev Hanım, boyunuzun küçük olmasının bir sebebi var mı?”

Chev Mozorella: “Ben küçükken bir trafik kazası geçirdim. Bu kazadan dolayı, tüm kemiklerim kırılmıştı ve doktor aileme ‘Onarsak bile asla boyu büyüyemeyecek.’ demişti. Kemiklerim için daha sonra benimle hep alay ettiler ve beni küçük saydılar. Fakat sonra konuştuğum zamansa hepsi korkuyordu. Çünkü sesim kalınlaşıyordu ve de tavırlarım tam bir genç gibiydi. Yani cidden yaşımın hakkını veriyordum.”

Ela Devrim: “Hepinize çok teşekkür ederim. Umarım, sonraki yarışınızı izlerken çok keyif alırım. Artık ben gidiyorum.”

Belldandy Zennou ve Danilo Ghioccio hariç herkes oradan ayrıldı.

Belldandy Zennou: “Buraya nasıl geldin?”

Danilo Ghioccio: “Arabamla.”

Belldandy Zennou: “Bu adamlar neden hep seninle uğraşıyorlar hiç düşündün mü aşkım?”

Danilo Ghioccio: “Hayır.“

Belldandy Zennou: “Anladım. Yine susacaksın.”

Danilo Ghioccio: “Seni anlıyorum ama seni korumak istiyorum.”

O sırada Chev Mozorella ve diğer 3 kızın olduğu yerde sağ elini çantasına götürdü sonrasında çantasını almadığının farkına vardı.

Chev Mozorella: “Çantamı masada unutmuşum kızlar.”

Cette Mer: “Anladım, hadi al biz bekleriz. Ayrıca arkamızdan gelmeyen aşıklar ne yapıyor?”

Robbia Flamme: “Bir de sana zeki derler.”

Chev Mozorella o cümleyi duyamadan ayrılır ama onu duyan tüm herkes kahkaha attı. Chev Mozorella içeri girdiğinde Belldandy Zennou ve Danilo Ghioccio’yu gördü. Çantasını tam almak üzereyken Belldandy Zennou‘nun gözüne çarptı. Danilo Ghioccio ise onu istese bile göremez çünkü masaya karşı sırtı dönüktür.

Belldandy Zennou: ”Chev Mozorella, sen sevgilimle benim aramı düzeltirken millet nasıl görüyor hala aklım almıyor?”

Danilo Ghioccio’da arkasına döner ve o da meraklı bir şekilde dinler.

Chev Mozorella: “Açıkçası birisi dedikleri kişi çok yakında tanıdığımız gazetecimiz. Kendi kafasında olayları kurguluyor ve eğer gerçekten şüphelenirse herkesin peşine düşüyor.”

Danilo Ghioccio (İçinden: Acaba, RC araba lisansı var mı?)

Belldandy Zennou: Anladım, acaba gerçekten kendisi Türk mü, yoksa kimliğini gizliyor mu?

Chev Mozorella: Gizliyor olabilir ama şüphelenmek için çok erken.

Chev Mozorella arkadaşlarına karşı bakarken sağ gözüyle gözünü kırptı. Ardından çantasını alıp oradan uzaklaştı.

Belldandy Zennou: “Beni sır saklayarak mı koruyacaksın? Adamlar baş belası, haberin var mı?”

Danilo Ghioccio (Keşke babamın o adamlardan para aldığını söyleyebilsem.)

Belldandy Zennou: “Anlaşılan yine susacaksın. Evsiz kaldın diye bugünlük üstelemeyeceğim. Peşimden gel hayatım.”

Belldandy Zennou ve Danilo Ghioccio ile birlikte oradan ayrılır. Mekanda kimsecikler kalmamış. Onları gizlice takip eden birisi var ama o kişi kendini göstermiyor. Ayrıca mikrofonu açık bir şekilde patronuna bildiriyor.

???: “Patron dediğin kişinin peşindeyim.”

Patron: “Anlaşıldı. Sakın gözden kaybetme ve sakın kendini ele verme. Eğer kendini ele verirsen harakiri metoduyla kendini öldür.”

???: Anlaşıldı.

2. Bölüm Sonu

Bu bölümü yazmamda bana yardımcı olan Feyzullah Işık, Enes Köse’ye ve tabii bugüne kadar sürekli yazım hatalarımı düzelten, redakte yapan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • agg1401 başlığı Carnival Racer 02/24: Röportaj olarak değiştirdi

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.