Jump to content

Az Bilinen Ama İzlenilmesi Gereken Anime Vivy: Fluorite Eye's Song


Alisama

Önerilen İletiler

güncel animelere ön yargılı olan çok .o yüzden bu tarz çok anime kaçıyor .Benim ön yargım yok.Ama bu animeyi yorumlar sayesinde izledim.Normalde çıkacak animelerde hiç ilgimi çekmemişti.Bu tarz yapay zeka robot olaylarını genellikle severim zaten.Benim bu sezondaki favorilerimden biri.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Az bilinen dediğin, yeni çıkmadı mı zaten? Ayrıca yalnız Türkanimeden kaynaklı değil yabancı izleyiciler arasında da fazla konuşulmuyor henüz. Başı çeken animelere ve genel konularına bakınca bu animenin konusu ve karakterleri itibariyle çıktığı gibi populeriteyi yakalayamaması pek şaşırtmadı beni açıkçası. Ama zevkime uyuyor, şarkılar olsun çizimler olsun ben çok sevdim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...

İyi güzel anime ama MAL'de ilk 100 e girecek kadar da değil bee. Bana biraz abartılmış gibi geldi puanı. Ayrıca geçiş sahneleri & ara sahneleri falan uzun tutmuşlar sıkıyor insanı bazı yerleri. Aksiyon sahneleri muhteşem ona sözüm yok ama araya zaman geçsin diye şarkı söylediği yerleri sıkıştıralım demişler gibi geliyor, her bölümde aynı repliklerin tekrar etmesi de kötü. ''Şarkı söyleyerek insanları mutlu etmek benim görevim'', op, ed, matsumotoyla diyaloglardan 10 dk süslenerek geçiyor zaten. Asıl olay diğer 10 dakikada onun için izliyorum ben. demek istediğim bölümler çok tekrar ediyor.  Bu arada diğer birkaç arkadaş gibi Violet Evergarden'e benzettim bazı yönlerini.

 

Ayrıca konu sahibine az bilinmiyor diye tepki göstermişsiniz ama konunun açılma tarihine bakın, ilk çıktığında bu kadar popüler değildi. Birçok animenin gerisinde kaldı. Şimdi her yerde görüyoruz işte dediğim gibi ilk 100'e girecek nerdeyse..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.