Sourléd 61 Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 TV Tokyo'nun program listesine göre, Bleach TV serisi 27 marttan sonra yayından kalktığı görülüyor.Ara vermiş olabilirler ya da Ova olarak devamda edebilirler. Daha önce gördüğüm bir haberde ise manganın bu son hikayesi olduğunu söylüyordu.Bunuda göz önüne alırsak gerçek olabilir. Başlarda güzeldi ama filler falan araya girdi, güç dengeleri acaip saçmaladı. Bence Aizen' den sonrada bitirmeleri gerekiyordu. Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=406747 AMT Fansub'dan Alıntıdır Link to post Share on other sites More sharing options...
ujda 0 Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 umarım bitmez o kadar zamandır izliyorum bağımlısı oldum.son zamanlarda saçmaladığı doğru ama toparlanır bence bide ben Aizen den hala şüpheleniyorum.cevapsız bazı sorular var Link to post Share on other sites More sharing options...
Sourléd 61 Posted February 24, 2012 Author Share Posted February 24, 2012 27 Martt'an sonra uzun bir ara vereceği kesin büyük ihtimallede bitecek ova'yle devam ederler diye düşünüyorum veya uzun bir aradan sonra devam ederler. Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Allahım lütfen bitmesin :'( :'( :'( Link to post Share on other sites More sharing options...
sousuke 3 Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 artık bitsin hatta Aizen'in yakalanmsından sonra bitmeliydi cünkü konu Aizenin istediği hayalleri gerçeklestiren tas ilgili olarak basladı Aizenin projesi basarılı olmadı ve yakalandı burası gayet güzel bir sondu Link to post Share on other sites More sharing options...
MarcoThePhoenix 1 Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Cevaplanmamış sorular var 8)Aizen öldürülmedi hapsedildi bence Bleach bitirilemez. Link to post Share on other sites More sharing options...
Sourléd 61 Posted February 24, 2012 Author Share Posted February 24, 2012 Cevaplanmamış sorular var 8)Aizen öldürülmedi hapsedildi bence Bleach bitirilemez.Tamamen biteceginin zaten garantisi yok lakin ara vereceği kesin zaten mangasıda son arc'a girmişti. Link to post Share on other sites More sharing options...
zazabel 2 Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 366 final görünüyor myanimelist'te demek ki kesin bitecek vay be yeni başlamıştım güzel gidiyordu üzüldüm şimdi :( Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pyskhe Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 My Anime List'te 366 bölümlük sınırlama getirmişler. Acı içinde kıvranıyorum. :'( Link to post Share on other sites More sharing options...
Sourléd 61 Posted February 28, 2012 Author Share Posted February 28, 2012 Zaten 27 mart itibariyle TV Tokyo'nun listesinden kalkıyor. Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts