Jump to content

''Josee, the tiger and the fish'' serisi ne zaman gelecek ?


Minoru

Önerilen İletiler

Öncelikle merhaba, konuyu soru-cevap yerinde açıcaktım ama tıklanmıyordu veya bende bir sorun vardı, şimdiden kusuruma bakmayın. Soruma gelecek olursam josee the tiger and the fish moviesinin 'BD' çıkış tarihini bilen birisi var mı? biraz araştırdım ama bulamadım. Bayadır beklediğim bir movie, sanırım 2020'nin kış sezonunda çıktı, bd'nin uzun bir süre gelmediğini biliyorum ama net bir tarih bilen varsa hoş olur. Ayrıca geldiği gibi çevrilir mi veya ele alıcak mısınız diye sormak istemiştim.

 

Merak edenler olursa diye:
Seri; romantizm, drama ve hayattan kesitler 3'lemesi. Konusuna gelicek olursak, üniversite öğrencisi Tsuneo ve hayatını tekerlekli sandalyede yaşayan hayalperest Josee'ye odaklanıyor. Françoise Sagan'ın Harika Bulutlar filmindeki kadın kahramanın adını alan Josee, şans eseri Tsuneo ile karşılaşıncaya kadar günlerinin çoğunu okuyarak ve resim yaparak geçiriyor ve gerçek dünyayla yüzleşme zamanının geldiğine karar veriyor.

Stüdyomuz Bones, yaptığı animelere bakarsak; Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Boku no Hero Academia, Noragami, Mob Psycho 100 vb. baya popüler serilere imza atmış bir stüdyo yüzünüzü kara çıkarmaz. OST'lara gelicek olursak da yanlış bilmiyorsam, E ve'den yardım alıyor olacaklar. E ve'nin şarkılarına şahsen bayılıyorum. Misal sene popüler olan Jujutsu Kaisen'in ilk openingini seslendiren kişi. Youtube'dan aratıp diğer şarkılarına da bakabilirsiniz. Ayrıca serinin bir adet baya önceden çıkmış bir filmi ve novelide mevcut fakat seri o filme bağlı kalacak mı emin değilim o yüzden kesin bir yorum yapmak istemiyorum.

Diyeceklerim bu kadar movie siteye düşünce herkesin bir şans vermesini isterim.

 

EnF2yU4W8AEzjII.thumb.jpg.3f59857ca7da175839b641f67048ed14.jpg

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.