3442SLayer 5 Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 açıklamadan anlayaçağınız gibi uzun süredir anime izledim izlemediğim anime yok gibi bir durum oldu bunun için güncel serileri izliyorum bu yüzden adım kadir 19 yaşındayım resim çiyim dir güzel sanatlar okudum bunun yanında bir çok tasarım programı öğrenmeye çalışıyorum böyle programlarla fazla oraşan kimsem yok acıkcası olursa sevinirim bir çok fps türü oyunu oynuyorum valorant.Tom Clancy's Rainbow Six Siege. v.b oyunlar hikaye modlu oyunların çoğunu bitirdim örnek verecek olursam assasins creed serisi şu an odyssey i oynuyorum oynamak isterseniz oynarız tab2 resim konusunda da yardımcı olabilirim isterseniz bildiklerim max seviyesi şu an yağlı boyaya kadardır sulu boyadır kuru boya yada kara kalem gibi resimlerde baya bilgiliyimdir uzun zamandır ve lise olarak güzel sanatlar yerine özel kursa gitmenizi şiddetle tafsiye ederim ben orda kendim öğrendim maalesef ki ölçü almadır canlı model çizmeleridir bunlar aşırı öğrenmesi zor çizim türleridir anlayacağınız acıdan demem gerekirse bir kişi önünüze oturuyor ve onu gördüğünüz gibi 70x50 kağıtta geçiriyorsunuz tonlaması da çok farklıdır çizgi tonlaması severim ben üni de bunu isterler çünkü bu yönde geliştirdim bunun için kendimi iletişime geçmek isterseniz: SLayer3442#7973 discord kulanıcı adımdır iyi gunler dilerim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
5555 2 Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 merhaba hoş geldin Kadir, hobin ve uğraşların çok hoş, bilgisayarımda valorant yüklü ama pek iyi değilim bakarsın ileride oynarız:D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
pegasusejder 1239 Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 3442SLayer, 2 saat önce tarihinde yazdı: açıklamadan anlayaçağınız gibi uzun süredir anime izledim izlemediğim anime yok gibi bir durum oldu bunun için güncel serileri izliyorum bu yüzden adım kadir 19 yaşındayım resim çiyim dir güzel sanatlar okudum bunun yanında bir çok tasarım programı öğrenmeye çalışıyorum böyle programlarla fazla oraşan kimsem yok acıkcası olursa sevinirim bir çok fps türü oyunu oynuyorum valorant.Tom Clancy's Rainbow Six Siege. v.b oyunlar hikaye modlu oyunların çoğunu bitirdim örnek verecek olursam assasins creed serisi şu an odyssey i oynuyorum oynamak isterseniz oynarız tab2 resim konusunda da yardımcı olabilirim isterseniz bildiklerim max seviyesi şu an yağlı boyaya kadardır sulu boyadır kuru boya yada kara kalem gibi resimlerde baya bilgiliyimdir uzun zamandır ve lise olarak güzel sanatlar yerine özel kursa gitmenizi şiddetle tafsiye ederim ben orda kendim öğrendim maalesef ki ölçü almadır canlı model çizmeleridir bunlar aşırı öğrenmesi zor çizim türleridir anlayacağınız acıdan demem gerekirse bir kişi önünüze oturuyor ve onu gördüğünüz gibi 70x50 kağıtta geçiriyorsunuz tonlaması da çok farklıdır çizgi tonlaması severim ben üni de bunu isterler çünkü bu yönde geliştirdim bunun için kendimi iletişime geçmek isterseniz: SLayer3442#7973 discord kulanıcı adımdır iyi gunler dilerim Hoş geldin Kadir, muhabbet etmek istersen seni mekana bekleriz. :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
3442SLayer 5 Posted April 28, 2021 Author Share Posted April 28, 2021 5555, 3 saat önce tarihinde yazdı: merhaba hoş geldin Kadir, hobin ve uğraşların çok hoş, bilgisayarımda valorant yüklü ama pek iyi değilim bakarsın ileride oynarız:D hoş buldum olur benim için fark etmez bende o kadar ahır şahım oynamıyorum zaten Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
3442SLayer 5 Posted April 28, 2021 Author Share Posted April 28, 2021 pegasusejder, 1 saat önce tarihinde yazdı: Hoş geldin Kadir, muhabbet etmek istersen seni mekana bekleriz. :) olur bakarım tabi Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ohayou_Kerem 189 Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 3442SLayer, 4 saat önce tarihinde yazdı: açıklamadan anlayaçağınız gibi uzun süredir anime izledim izlemediğim anime yok gibi bir durum oldu bunun için güncel serileri izliyorum bu yüzden adım kadir 19 yaşındayım resim çiyim dir güzel sanatlar okudum bunun yanında bir çok tasarım programı öğrenmeye çalışıyorum böyle programlarla fazla oraşan kimsem yok acıkcası olursa sevinirim bir çok fps türü oyunu oynuyorum valorant.Tom Clancy's Rainbow Six Siege. v.b oyunlar hikaye modlu oyunların çoğunu bitirdim örnek verecek olursam assasins creed serisi şu an odyssey i oynuyorum oynamak isterseniz oynarız tab2 resim konusunda da yardımcı olabilirim isterseniz bildiklerim max seviyesi şu an yağlı boyaya kadardır sulu boyadır kuru boya yada kara kalem gibi resimlerde baya bilgiliyimdir uzun zamandır ve lise olarak güzel sanatlar yerine özel kursa gitmenizi şiddetle tafsiye ederim ben orda kendim öğrendim maalesef ki ölçü almadır canlı model çizmeleridir bunlar aşırı öğrenmesi zor çizim türleridir anlayacağınız acıdan demem gerekirse bir kişi önünüze oturuyor ve onu gördüğünüz gibi 70x50 kağıtta geçiriyorsunuz tonlaması da çok farklıdır çizgi tonlaması severim ben üni de bunu isterler çünkü bu yönde geliştirdim bunun için kendimi iletişime geçmek isterseniz: SLayer3442#7973 discord kulanıcı adımdır iyi gunler dilerim Hoş geldin Kadir :D Umarım burada keyifli vakit geçirirsin :) Güzel sanatlar okuyorsun demek, çok hoş :) Ben de küçüklüğümden beridir kara kalem çizerim ama hiç profesyonel seviyesine gelemedim çünkü takdir edersin ki biraz istikrar gerekiyor bu iş için. Sürekli çizmek gerekiyor. Ben birkaç ayda bir resim çiziyorum artık :D Ama yine de muhabbetini yapmak istersen, beni mekanda bulabilirsin :D Tekrardan hoş geldin, iyi forumlar :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
3442SLayer 5 Posted April 28, 2021 Author Share Posted April 28, 2021 Ohayou_Kerem, 4 dakika önce tarihinde yazdı: Hoş geldin Kadir :D Umarım burada keyifli vakit geçirirsin :) Güzel sanatlar okuyorsun demek, çok hoş :) Ben de küçüklüğümden beridir kara kalem çizerim ama hiç profesyonel seviyesine gelemedim çünkü takdir edersin ki biraz istikrar gerekiyor bu iş için. Sürekli çizmek gerekiyor. Ben birkaç ayda bir resim çiziyorum artık :D Ama yine de muhabbetini yapmak istersen, beni mekanda bulabilirsin :D Tekrardan hoş geldin, iyi forumlar :D baya fazla gerekli bir zamana kadar sadece ne yapcağını bildikten sonra ilerde 2 3 ay geçsin bir iki kez deneme yap yine aynı kapasiteye geliyorsun temel öğrenmek yeterli diye düşünüyorum hoş buldum Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ohayou_Kerem 189 Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 3442SLayer, 19 dakika önce tarihinde yazdı: baya fazla gerekli bir zamana kadar sadece ne yapcağını bildikten sonra ilerde 2 3 ay geçsin bir iki kez deneme yap yine aynı kapasiteye geliyorsun temel öğrenmek yeterli diye düşünüyorum hoş buldum Anladım. Genelde öyle oluyor zaten, birazcık deneme yapıyorum, 2. veya 3. çizimden sonra elim ısınıyor tekrardan. Açıkçası çizimle ilgili bir şeyler yapmak isterdim ama sanırım yeteri kadar tutkum yok bu iş için :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
3442SLayer 5 Posted April 28, 2021 Author Share Posted April 28, 2021 Ohayou_Kerem, 4 dakika önce tarihinde yazdı: Anladım. Genelde öyle oluyor zaten, birazcık deneme yapıyorum, 2. veya 3. çizimden sonra elim ısınıyor tekrardan. Açıkçası çizimle ilgili bir şeyler yapmak isterdim ama sanırım yeteri kadar tutkum yok bu iş için :) aslında biraz başlasan bitirsen hoşuna gider zamanla ben ilk yılımda 100 den fazla resim yapmışımdır ve hepsi olan dışı derece de hatalı idi pp imdeki ilk özendiğim resimlerden birisidir bulup çizmiştim aynısını mesela sende yapabilirsin bence biraz gayret edersen Ohayou_Kerem 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
FeyoChama 29 Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 hoşgeldin iyi forumlar ben de güzel resim çizebilsem keşke ama çizim yeteneğime 10 üzerinden 3.2 veririm Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts