Jump to content

5 yüce kahraman adında manga tadında bir seri yazıyorum konuyu atıyorum. sorularınız varsa ve eleştirilerinizi alta yazabilirsiniz


Önerilen İletiler

Yüz milyon yıl önce hiçbir şey yoktu. Bir Işık ve Karanlık kümesi belirdi ve şekil aldı. Bunlar ileride Evrenlerin Yaratıcısı "İyiliğin Işığı Yin" ve "Kötülüğün Karalığı Yang" olarak adlandırılacaktı. Yin ve Yang, İyilik ve Kötülük hiçliğin ortasında binlerce yıl savaştı. Bu savaşın sonunda bir aşk doğdu ve bu aşk ağacı bir meyve verdi. Micahel, Yin ve Yang'dan sonra oluşan ilk varlıktı. Yin ve Yang, Michael’ı çok sevdikleri için güçlerini kullanmaya karar verdiler sonuç olarak Evrenler, Yıldızlar, Gezegenler ve Tanrılar hiçliğin yerini almıştı. Yin ve Yang, Michael yalnız kalmasın diye bir dünya üzerinde yaşam oluşturdu. Michael ve Yaratılan Irklar uzun yıllar beraber yaşadı. Irklar her ne kadar Michael’ın Kutsal sıfatını bilselerde onu kıskanmaya ve nefret etmeye başladılar. Bir gün Irklar Michael’a saldırmaya çalıştı. Bu saldırı sonucu Melekler ve Tanrılar, Dünya üzerindeki Irklarla savaşmaya başladı.

Bir akşam Michael ormanda tek başına yürürken Kurt Adamlar ona saldırdı ve paramparça etti. Tanrılar ve Melekler, Michael’ı koruyamadıkları için çok üzülmüş ve kederlenmiştiler. Yaratıcılar Michael’ın öldüğünü öğrenince Dünyaya kaosu yolladılar hemen ardından Michael’ı yanlarına getirdiler ve Baş Melek Ünvanını verdiler. Yaratıcıların öfkesi yüzyıllar boyunca sürdü ve günün birinde hafiflemeye başladı. Dünyada kaos günlerinde Kurt Adam ırkı yok olmuş ve diğer Irklar terkedilmiş bir haldeydi. Yaratıcılar Kaosu durdurduktan sonra geriye kalan Irklar, Birleşik Şehir kurmaya başladı. Bu şehirde herkes eşit ve mutlu bir şekilde yaşamaktaydı. Bir gün Dünya üzerinde Yeni Irklar oluşmaya başladı. Bu Yeni Irklar, Eski Irklar ile anlaşmaya çalışmadı ve onlara savaş açtı. Dünya üzerinde çok büyük katliamlar oluyordu ve Eski Irklar hiçbir şey yapamıyordu. Bir gün bir gurup Michael’a dua etme fikrini öne sürdü, tüm Birleşik Şehir halkı beraber Michael’a dua etti. Michael bu duaları karşılıksız bırakmadı ve Birleşik Şehir, Birleşik Krallık Rütbesine yükseltti. Birleşik Krallığın etrafında çok güçlü bir koruma büyüsü ortaya çıktı ancak Yeni Irklar yok olmadı ve Birleşik Krallığın etrafında gezinmeye devam ettiler. Birleşik Krallık halkı bir gün buna bir dur demeye karar verdiler ve başka Dünyalardan "Kahramanlar" çağırmaya başladılar. Çağırılan Kahramanlara yüksek seviyeli güçler verildi ve bir Efsane öğrenildi. Bu Efsaneye göre 5 Yüce Kahraman "Valerus'a" gelecek ve Dünyaya huzuru tekrar getireceklerdi.

 

(dipnot: bu 5 yüce kahraman bizim dünyanın farklı zamanlarında  geliyor)

 

5 Yüce kahraman

Liderleri Perseus (kahramanlık) 

---------

Orion (Cesaret)

Sagittarius (özgürlük)

Centaurus ( Adalet)

Cygnus ( Bilgelik)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.