Jump to content

Nazo no Kanojo X Mangası Animeye Uyarlanıyor


Sourléd

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

Afternoon magazine göre, Ueshiba Riichi'nin salya ve makaslı mangası "Nazo no Kanojo X" TV serisi olarak uyarlanacağı duyuruldu.

Ayrıca Amazon Japan'a göre, Nazo no Kanojo X Ovasının 23 Ağustosta yayınlanacağını duyurdu.Ova orijinal manganın 9. sayısına göre olacakmış.

Mangayı 44 bölüm kadar okumuştum bazen iğrenç gelse de son derece sıra dışı bir aşk ilişkisi vardı.Manga devam ediyor ama ben daha fazla dayanıp devam edemedim açıkçası.

Türleri: Okul, romantizm, ecchi, tuhaf diyebiliriz.

Konu: Bir gün Tsubaki'nin sınıfına garip bir kız nakil olur. Urabe Mikoto asosyal bir kızdır ve sınıfta uyumaktan başka bir şey yapmamaktadır. Bir gün, Tsubaki ders çıkışı yanında uyuyan Urabe'yi kaldırır ve eve gitmesini söyler.kız salya sümük kalkar ve gider.Sıranın üzerine akan salyasını gören Tsubaki merak edip salyasının tadına bakar.Bu günden sonra da okula gelmez.Hasta olmuştur.Hastalığını öğrenen Urabe nedeninin salyasını olduğunu anlar ve evine ziyarete gider.Evde Tsubaki'ye olanları açıklar ve sen aşk hastalığına yakalandın der.Çözümü ise salyasının tadına tekrar bakmaktır.Böylece ikili herkesten gizli çıkmaya başlarlar ve günlük salya takası yaparlar.(Parmağını emdirerek salyayı veriyorlar öpüşerek değil)İkili birbirlerine olan duygularını salyalarının tadına bakarak iletmektedirler.

Örneğin; Urabe altına iç çamaşırı giymeden verdiği bir salya oğlanın burnunu kanata bilmektedir.

 

Urabe'nin başka bir tuhaf yanı ise külotunda taşıdığı makastır.Çok hızlı ve estetik kullandı makasla her şeyi anında şekillendirebilmektedir.

Böylece ikilinin tuhaf ve ilginç okul ve aşk hayatları devam eder.

Resmi Sitesi:

http://kc.kodansha.co.jp/content/top.php/1000003011

Kaynak:

http://myanimelist.net/forum/?topicid=379063&show=0

AMT Fansub'dan Alıntıdır

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.