FrosyTR 2 Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Selamlar sayın okurlar. Direkt konuma geçiyorum. Öncelikle şu linkten https://hakuneko.download programımızı indirelim. Kuralım ve açalım. Şu şekilde bir sayfa çıkıyor. Buradan ok ile işaretlediğim kısma tıklayalım. Bu ekrandan sonra karşımıza böyle bir ekran gelecek. Buradan ok ile işaretlediğim kısma mangayı indirmek istediğimiz sitenin adını yazıyoruz ve sağda seçenekler çıkıyor. Ben örnek olarak bir site ismi yazdım. Reklama girmemesi açısından yabancı bir site ismi girdim. Türk Manga Siteleri de mevcut. Şimdi bu adımı dikkatli uygulayın. Uygulayın ki mangaları indirebilelim. Resimde de göreceğiniz üzere site ismi ile beraber bir kutucukta gözüküyor. O kutucuğa basmadan önce ok ile işaretlediğim kısma bir kere tıklayın. Şöyle bir pop-up tarzında bir sayfa açılması gerekiyor Bu sayfadan siteye kayıt oluyoruz. Normal tarayıcıdan kayıt olmanız size bir fayda sağlamaz. Bu pencereden kayıt olmanız gerekmekte. Kayıt olduktan sonra bu ekranı kapatıyoruz ve sitemizin mangalarını artık indirebileceğiz. Son 1 adım kaldı. Tekrar sitenin adının yazdığı kutucuklara dönmüş oluyoruz. Kutucuğa bir kere tıklıyoruz ve arama kısmına indirmek istediğiniz manganın adını yazıyoruz. Resimlendirmek gerekirse şöyle; Evet mangamızı yazdık ve tıkladık. Böyle bir ekrana geliyoruz. Bu ekrandan sonra indirmek istediğimiz bölümün yanındaki bulut ikonuna tıklıyoruz. İnternet hızınıza bağlı olarak indirme işlemi bitiyor. İndirdiğimiz mangalar ise Belgeler kısmında " Mangas " adlı klasöre yükleniyor. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Şimdiden indirip okuyacaklara iyi eğlenceler dilerim. ÖNEMLİ NOT: İndirdiğiniz türkçe mangalar üstünde oynama yapmayınız. Kendine ait gibi gösterip kendi sosyal mecralarınızda paylaşmayınız. Unutmayın ki bir bölüm için saatler harcanıyor. Saatlerce emek veriliyor. EMEĞE SAYGI LÜTFEN! Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts