Jump to content

Japonya'da Gece Hayatı


TheRocker

Önerilen İletiler

Japon şehirlerinde sunulan eğlence olanakları o kadar fazladır ki ziyaretçiler bir gece turuna katılarak bu konuda iyi bir fikir edinebilirler. Tokyo’da, Japon Seyahat Bürosu tarafından düzenlenen Gündoğumu Tur Dizileri, makul ücretli gece turları fırsatı sunar. Yine Tokyo’da Kabuki Gece Turu, sukiyaki akşam yemeği ve Kabuki oyununu seyretme fırsatını ayağınıza getirir. Kyoto’da Özel Gece Turu‘na katılarak çay seremonisinin konuğu olabilir, ardından Tempura yemeği ile devam edebilir ve geceyi Gion Köşesi‘nde geleneksel Japon sahne sanatlarının çeşitli türlerini seyrederek noktalayabilirsiniz.

“Nerede İçki İçilir?”

Japonya’da hiçbir ziyaretçi için susuz kalmak söz konusu değildir. Ayrıca, şehirlerdeki batı tarzı barların yanı sıra, içki içilen geleneksel mekanları şöyle sıralayabiliriz: “Izakaya”, Japon tarzı barlar olup, bira, Japon sakesi, kokteyl ve diğer alkollü içeceklerin yanında yiyecek servisi de sunarlar. Bu tip barlar, gece yarısına dek eğlence imkanı

sunar. Bir tanesine gidin ve bu “canlılığa” kendiniz şahit olun. Fiyatlar doğal olarak makul bir düzeydedir.

“Karaoke”

Japonya’da en popüler gece hayatı etkinliklerinden biridir. Genellikle, Karaoke mekanları içlerinde Karaoke cihazları bulunan belirli ayıda bölmelere sahiptir. Bir misafir grubu bir bölmeyi uygun bir ücretle kiralayabilir ve yemeklerini yiyip içkilerini yudumlarken şarkı söylemenin keyfini yaşayabilirler. Bir çok Karaoke kulübünde, İngilizce olarak söyleyebileceğiniz popüler şarkılar da mevcuttur.

Tokyo’da yemek, içki ve eğlence ile geçirilmek istenen güzel bir akşam için en iyi adresler uluslararası lezzetler sunan Roppongi semti, baş döndüren neon ışıkları ile öne çıkan lüks ve nezih Ginza semti, daha sofistike Akasaka semti, gençlik dolu ve kalabalık Shibuya semti ve daha gürültülü Shinjuku’daki Kabukicho semti.

Dans

Tüm büyük şehirlerde, özellikle de gençlerle ve kalbi genç olanlarla dolup taşan diskolara ile kulüplere yaygın bir şekilde rastlamak mümkündür. Tokyo’daki Roppongi, yetişkinler için lüks mekanlar sunarken, Shibuya, gençler için bir dans cennetidir.

Alıntı değildir + rep lütfen o kadar uğraştım emeğe saygı...

[move]The Rocker[/move]

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 5 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.