SnoW_DeaD 67 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Bu konuyu hiç tartışmadık şöyle güzelcene bi tartışalım Luffy denize açıldığında 10 kişi alsam yeter diyordu şuana kadar 8 kişi aldı son 2 kişi sizce kim olur bana göre ya Boa Hancock ve Jinbei tayfaya katılcak ya da Oda yeni karkterler çıkarıp tayfaya katılcak.Birde Sabo olayı var tabi onun durumu hala belli değil keydayaccive 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Bencede o 2 si katılır :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockald 8 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 jinbei olabilirde boa hancock un katılacağından şüpheliyim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
paradoxoxo 0 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Boa hancockun kendi tayfası ve adası var o olmaz :D jimbei büyük ihtimalle katılabilir ama ben istemiyorum onun katılmasını :( keşke yeni biri katılsa sabo gelse ve katılsa çok sevinirimde şuan olmayan bi karakter içinde fazla şey istemiş olurum :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockald 8 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 bence kesinlikle jimbei katılır baksana luffy resmen kolleksiyon yapıyor :D 1 geyik 1 iskelet 1 robot 1 tanede deniz adamı olsa ne yazar :D Hemde el altındaki en güçlü aday jimbei :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
paradoxoxo 0 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 kolaksiyon yapıyo valla haklısın :D ama ben jimbe yi sevemedim ya :S büyük babaları gibi olcak sanki aralarında :D güçlü yeni biri olsun :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockald 8 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 akıl danışcak dedeleri olur işte :D Ben severim jibmei yi hemde Luffy i bi kaç kere kurtardı. ayrıca kas kuvveti olarak çok iyi ve aşırı derecede yüzebilioda Luffy denize düşünce o çıkarır artık :D Uzumaki Minato 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
paradoxoxo 0 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 bende sevmiyo değilim ama tayfa aklıma hep gülerken gelio orda o cubukları burnuna sokarken hayal edemiyorum :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockald 8 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Hahahahha doğru valla ama yapsa komik olmaz mı ki :D aklıma takıldı bak :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
paradoxoxo 0 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 ben onu düşünüyom ilk duyduğum zamandan beri :D robin yeter o konuda koca tayfaya :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts