Jump to content

Güzel Başlayıp Sonradan Bozan veya Bitmek Bilmeyen Kitap Serileri


Kemankech

Önerilen İletiler

Ruh hastası gibi günde 3 kitap okuduğum zamanlarda en çok  "ulan bu kitap tuttu biz bunun devamını yazalım okuyucu zaten alır" kafasıyla yazılmış serilere sinir olurdum, tabii o zamanlar watpadd yazarları bu kadar tutulmuyordu. Burada ise güzel başlayıp boşa saran kitapları gömeceğiz. Çok sevilip sonu mutlu etmeyen serilerimle başlıyorum

 

Rick Riordan; Apollonun Görevleri:

Aslında Bu seri sonuna leş. Evren olarak ilk olarak Percy Jakson ve Olimposlular serisiyle oluşturdu. Ondan sonra çıkarttığı Olimpos Kahramanları da oldukça güzel seri, bu kadar pahalı olmasaydı kesinlikle okunur derdim. Ama ondan sonra başladığı ve hala devam eden Apollonun Görevleri inanılmaz derecede kötü yazılmış ve sanki Rick Riordan'ın kafasına silah dayanmışlarda zorla yazdırılıyormuş gibi hissettiriyor. LGBTQ+ ve anti faşizm propagandası için karakterlerin ziyan edilmiş. Yanan dehliz haricinde okumaya değmeyecek bir seri.

 

 

R.A. Salvatore; Kara elf üçlemesi ve devamı

Kara elf üçlemesine bayılmıştım ve "neden bunun devamı yok?" diye düşünmüştüm. Sonra devamının sonsuzluğa uzadığını gördüm. Çoğu ortalamaydı. Hakkında söylenecek pek bir şey yok. Sırf Drizzt Do'Urden'in hatrına okuduğum kitaplar oldu.

 

Sizin de "Madem devamını gönülsüz yazcaktınız hiç yazmasaydınız kaarşim" dediğiniz kitap serileri varsa aşağıya yazın hep beraber gömelim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.