Toprakezgi 881 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Sekai-ichi Hatsukoi KONUSU Lisede yaşadığı ilk aşkı hayal kırıklığıyla sonuçlanan ve artık kimseye aşık olmamaya karar veren karakterimiz Onodera, babasının sahibi olduğu yayıncılık şirketinde kayırıldığı yönündeki dedikodulara kulak misafiri olunca Marukawa'da işe girmeye karar verir. Fakat önceki gibi çok sevdiği edebiyat alanında editörlük yapmak istediği halde kendini Shoujo manga departmanında bulur. Editör Şef hakkındaki övgüleri duyunca bir iki hafta katlanmaya karar veren Onodera başlangıçta şefi Takano-san'ı tanımasa da, sonradan onun lisedeki ilk aşkı olduğunu öğrenir. Üstelik Takano-san ona tekrar "Seni seviyorum" dedirtmeye kararlıdır. KAREKTERLER Onodera Ritsu Takano Masamune Yoshino Chiaki Hatori Yoshiyuki Yanase Yuu Yokozawa Takafumi Kisa Shōta Yukina Kō Alıntı: http://bloomkubra13....anitim/11081288 Junjou Romantica'nın mangakasına ait 2011 yapımı bir seridir. 2 sezondan oluşuyor. Her sezon 12 bölüm. Türkanime'de iki sezonun da ovaları mevcut. Eğer animenin türü (Shounen-ai) size uyuyorsa bence izlemelisiniz :) Opening 1 Ending 1 Ending 2 Junjou Romantica'yı da tanıtacağım o da çok hoştu :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Polyterpe 29 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Endingi çok şekerdi. Karakterler falan da. ^_^ Yaoi diye izlememezlik yapmayın. Mangası yaoi ama anime Shounen-ai -_- Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 881 Posted October 28, 2012 Author Share Posted October 28, 2012 Oo yorum yapan biri çıktı sonunda. :D Mutlu oldum. :D Bence de izlenmeli. Shounen-ai candır. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pyskhe Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 En sevdiğim... ^_^Yeni bi' sezonu gelse falan, ne bileyim bi OVA... Gerçi Junjou'nun OVA'sını çıkaran Sekaiichi'den de mahrum bırakmaz bizi diye düşünüyorum. Ayrıca, Takano-san... Hayalimdeki erkeğe çok yakınsın. :wub: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 881 Posted October 28, 2012 Author Share Posted October 28, 2012 Kanka ova da çıkarmıştı galiba ama yetmedi ya bana. Böyle tam da duyamadık sevdiğini falan. :D Junjou da iyi ama bu daha romantikti diye hatırlıyorum. Ayrıca senin de shounen-ai izlemen beni çok mutlu etti ya sonunda bizden biri. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Haruka 183 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Aa may lav Ezginin izlediğini bilmiyor muydun? Ayıp. -_- Tabi ki daha fazla ova çıkarsınlar 12 bölüm kime yeter :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 881 Posted October 28, 2012 Author Share Posted October 28, 2012 Kanka Ezgi ile zevklerimiz çok uyuşuyor zaten Hakuouki falan. :D Artık anime önerilerini Ezgi'den alacağım ben. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pyskhe Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Junjou'nun da OVA'sı vardı ama sanki. :unsure: Sürekli bi bekleme modunda olucam Sekaiichi için... Aa eski shounen-ai'cilerden sayılırım ben. İmzama Sekaiichi falan koyduğum için az tepki almadım ben burda. dfıopg Cidden Ezgi. Pek benzer zevklerimiz var. Fikir alışverişine açığım yani. ;) :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Polyterpe 29 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Ooo. Konunun önünü açmışım vallahi :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 881 Posted October 28, 2012 Author Share Posted October 28, 2012 Evet konu unutulmustu iyi oldu. :D Heterophobiafansub genelde cevirileri yapiyor kanka orada izlemedigimiz kalmadi sanirm. :D Ama forumda cok tepki veren var ya shounen-ai diyince bile tepki var kim bilir yaoi desem ne derler. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts