Jump to content

Detective Conan (TV)


Lelouch Di Turkish

Önerilen İletiler

Öncelikle merhaba herkese. Ben tam 7 yıldır anime izleyen birisi olarak en çok kullandığım ve en beğendiğim sitenin bu olduğunu belirtmek isterim ve emeği geçen herkesin eline sağlık gerçekten.

Neyse ben bu siteyi kullandığımdan beri ilk kez bir konu açıyorum. Ama konuyu bağlamak açısından birkaç şeyden bahsetmek istiyorum. Ben animeye bleach ile başlamış bir insanım. bleach ile tanışmam yıllar önce tvdeki kidzanimex kanalı ile olmuştu. Bleachın yanında Naruto ,Death note  gibi yapımlar da yer alıyordu tabi ama bleachtaki müzikler ve sahneler diğer yapımlara göre daha çok etkilemişti.

İlk büyük bölümlü serimi daha sonraki yıllarda bitirdim ve daha nice baş yapıtı izledim.Ama en çok hoşuma giden tür zeka,polisiye,psikoloji olmuştur ki death note , code geass ı bitirince bunların yerini dolduracak anime bulamadım (one outs , kaiji gibi güzel animeler vardı tabi).

Şimdi direk konuya geçebiliriz ki detective conan animesi listemde bulunan bir animeydi ama bir türlü gözüm kesmiyordu. Sitede 605 bölüm vardı zaten. Ama bugün başladım ve ilk bölümlerden de sardı tabi. 

 

Ama benim bir ricam olacak. Animenin 900+ bölümü olduğunu öğrendim ve bunu türkçeye çeviren ekibin (Elzsubs) attığı en son bölümün  18 Nisan 2021 - 12:48:13 tarihinde siteye düştüğünü gördüm. Yeni bölümlerin eklenmesinin zaman alacağının farkındayız ve bunun kolay bir iş olmadığını da biliyoruz ama lütfen bizler bu serinin devam etmesini istiyoruz. Bunu hatırlatmak istedim. 

Sizler ne düşünüyorsunuz?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 sene sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.